IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1822 1823 1824 1825 1826 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Bia
post Jun 4 2008, 09:35 PM
Post #18231

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Walpu-le, eu vreau detalii. Sunt hotarata sa fac pasul. La mine miopia este stabila. Iti dau un PM, sa-l citesti! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post Jun 4 2008, 09:40 PM
Post #18232

Musafir

Scorpi si Pink, va urez succes si sa dea Domnu' sa va reuseasca operatia. Eu nu ma pricep deloc la chestii d-astea...io-s aia de vede ff bine.
Gloriana, pai cand e de lucru, n-am ce face, trebuie sa stau. Probabil c-atunci cand voi avea un copil, voi fi mai grabita catre casa, dar acum, chiar nu-mi place sa las treburile neterminate. Si la noi, in contabilitate, am impresia ca niciodata nu se termina.

+Quote Post
Bia
post Jun 4 2008, 09:42 PM
Post #18233

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Multumesc, Rox. Eu acum imi iau politicos "La revedere!" si ma retrag in patutul meu. Sunt franta si maine iar am curs de la 9 la 6 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Si ce-i drept nici tastatura n-o mai vad bine de oboseala. Pup fetele!

+Quote Post
lxn
post Jun 4 2008, 09:52 PM
Post #18234

Musafir

Seara buna!

Viu si eu, dupa scorpireasca, la spartul targului. Am avut asa multa treaba azi ca n-am apucat decat sa va citesc, de dat cu ciocul dau acum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

As vrea si eu sa-mi fac operatie de miopie, insa peste cativa ani, sa fiu sigura ca e stabil totul si sa am si bani (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

M-as uita la un film (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Jun 4 2008, 09:53 PM
Post #18235

Musafir

Noapte buna Pinkule (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Io mai stau, c-am o 'telenovela' braziliana la care ma uit si-ncepe dupa 11 (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .

+Quote Post
gloriana
post Jun 4 2008, 10:05 PM
Post #18236

Musafir

Copiii sunt receptivi. Daca nu sunt, trebuie motivati. Romana este intotdeauna disciplina de examen si toata lumea cere rezultate. Daca avem rezultate, nu zice nimeni nimic, apele sunt calme. Daca se mai intampla un accident, e vai si amar, se lasa cu amenintari, "e grele".
Predau de 6 ani si imi place foarte mult ceea ce fac. Asta e si motivul pentru care profesez asta. Am o relatie deosebita cu toti elevii mei. Eu predau si la gimnaziu si la liceu si de multe ori sunt intrebata unde imi place cel mai mult si nu as putea spune. Fiecare varsta are farmecul ei si eu am lucrat la viata mea cu varste diferite, de la 3 la 19 ani. Si ma adaptez foarte repede. Mi se intampla ca intr-o zi sa am ore si la clasa a V-a si la clasa a XII-a si tranzitia se face foarte lejer.
Cred ca pentru a fi profesor, trebuie sa ai ceva de actor in tine. Eu m-am autostudiat si am observat ca intr-un fel ma comport la clasa a VI-a si altfel la clasa a XII-a. Si nu e o situatie fortata sau gandita bine inainte. Se intampla pur si simplu.

+Quote Post
scorpirescu
post Jun 4 2008, 11:08 PM
Post #18237

Musafir

Walpu, daaaa... clar ca vreau. o sa iti scriu si eu pm, dar creca maine ca amu asa pic de soooomn.
tu ti-ai facut operatia? Eu cred ca miopia mea e stabila, nu mi-am mai facut ce-i drept control de vreo 5 ani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , dar is ok cu aceeasi ochelari. Si atunci reteta, din cate tiu minte era identica sau oricum foarte apropiata cu cea de acum 9-10 ani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . deci cam din facultate is pe loc, cred eu. Am 30 de ani.... of, de ce mi-ai amintit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Sau mai bine intesc topicu ofta si te intreb acolo ... cum crezi.
pic de soo
oomn
pic
pic

poc!

auch! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

+Quote Post
lxn
post Jun 4 2008, 11:12 PM
Post #18238

Musafir

Noapte buna, les gagici! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jun 5 2008, 12:21 AM
Post #18239

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Noapte buna si de la mine. Sint frinta.

+Quote Post
pescarush
post Jun 5 2008, 02:44 AM
Post #18240

Musafir

Am aparut si eu, sa vorbesc singura pe-aici. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Azi am fost la un magazin cu fiu-meu si scria pe vitrine, in cateva locuri: "Do not lean on glass" si la un moment dat vede intr-un loc: "Do not lean on ass" (cazusera 2 litere, g si l). Radea de nu mai putea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1822 1823 1824 1825 1826 > » 
Closed TopicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th November 2025 - 07:01 AM