![]() ![]() |
Jun 5 2008, 03:26 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 |
fetele, va pup, mai intru si eu nitel pe aici. De cand a venit mama mancam si breakfast (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sper sa nu ma ingras:blush:
Faza dura, azi dimi ascultam la radio, in drum spre servici si aud Roamania, Bucharest...Zic sa ciulesc urechile mai bine sa vad despre ce e vorba. Si ce credeti fetelor? Vorbeau de tipa din filmuletul lui Sweet...de se plimba cu metroul./..si zicea ca e greu sa o prinda ca se plimba prea mult si faceau misto ca asa reclama, o sa mearga toata lumea cu metroul... Walpu, imi pare rau ca treci prin asa ceva, dar si eu sunt sigura ca ce e al tau e pus deoparte si un sut undeva poatefi un pas inainte. Szi, iti sta bine! Succes fetele cu operatii! |
|
|
|
Jun 5 2008, 06:47 AM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Hello, girls! Rise and shine! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Rog fetele care vor sa vorbeasca despre miopie si operatii de corectare a ei sa o faca, pe cat posibil, pe public astfel incat sa beneficieze si alti potentiali interesati de subiect. (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Iaca si topicul ca sa nu fie nevoie sa scotociti dupa el: Oftalmologie |
|
|
|
Jun 5 2008, 07:05 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
Buna dimineata!
La noi au inflorit teii (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) E o placere sa vin dimineata la serviciu, mai ales ca trec chiar pe aleea cu tei. Uite-asa ma binedispun dimineata (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Operatii? Mie mie frica de operatii (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Va admir ca aveti atata curaj! Eu trebuie sa ajung la dentist . Tot trag de timp... |
|
|
|
Jun 5 2008, 07:09 AM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Nu trage de timp, Teo, caci problemele nu asteapta cuminti pana le rezolvi, ci se agraveaza. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Si la noi teii sunt in floare de vreo 2 saptamani. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
|
Jun 5 2008, 07:19 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
Sunt costienta de asta (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) dar mereu intervine ceva de fiecare data cand sunt hotarata sa ma duc. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
|
Jun 5 2008, 07:38 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
buna dimineata!!! vreau sa cred ca va fi o zi buna in ciuda faptului ca iar e urat afara, si ca am fost dezamagita ca azi e joi.... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
m-am ingrasat....un kil-.... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
|
Jun 5 2008, 08:04 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Neata. I'm having a bad day! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
|
Jun 5 2008, 08:05 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
'Neata!
|
|
|
|
Jun 5 2008, 08:21 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
Iar Sz? be strong babe! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
io ma lupt in continuare cu pista asta... mama ei de pista... (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
|
Jun 5 2008, 08:28 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Sunt obosita. Extrem! Am nevoie de o pauza (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 16th November 2025 - 07:01 AM |
|
|