![]() ![]() |
Jun 5 2008, 02:29 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
hai neatza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
tot in trecere sunt. |
|
|
|
Jun 5 2008, 02:33 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
Pai am fost la Billa sa cumpar cateceva. Sefa mi-a dat bani sa cumpar si pentru ea ceva.
Am platit mai intai produsele pentru sefa cu o bacnota de 100 lei, iar produsele pentru mine am vrut sa le platesc cu banii mei(normal!)- o bacnota de 50 lei. Buuuuuun. Nu . Nu e bine! "Da-mi bani mai marunti!"- a se remarca tonul si felul cererii! Zici ca ne-am tras de sireturi in parc (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) "Nu am!" si ii arat portofelul. Deja simteam ca scot aburi pe urechi, dar m-am abtinut. "Nu ai! Nu vrei ! Eu de unde sa dau rest? Mai inainte ti-am dat bani marunti!" "Produsele acestea sunt pentru altcineva si trebuie sa-i dau restul ." "Si ce, parca nu poti sa mergi in alta parte sa schimbi!" "Nu, nu pot! Eu ma duc la serviciu si nu la plimbare prin magazine sa vad cine are sa-mi schimbe." Tipa la mine de ziceai ca am furat ceva. A venit si omu' cu paza si se uita la noi fara sa zica absolut NIMIC. "A-ti putea sa vorbiti mai frumos! Daca trebuie, vorbesc eu cu directorul."-m-am intors si am plecat. Ea inca mai bodoganea, nu im barba ci in gura mare (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Nu cred ca ma mai vede Billa prea curand (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Si ca sa fie ziua buna, mi-a dat alta cu matura tot noroiul din fata magazinului pe picioare( eu imbracata cu fusta lunga si papuci cu cureluse) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Asa ca.... Nu doresc la nimeni ziua mea (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
|
Jun 5 2008, 02:36 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
mdaa se mai intampla!! eu in locul tau ma ploconeam la director. fara nici o discutie! nu este vb de magazin, ci de personalul angajat!
serenity now!!!! io ma apuc sa numar niste metri de teava, sa facem comanda (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Jun 5 2008, 02:38 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
Nu e genul meu , dar se pare ca va fi in curand.
E una disperata ca a ramas gravida. Nu-i ghiceste nimeni in gloaba? Asta daca intelegeti ce a scris (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
|
Jun 5 2008, 03:17 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Jeez, Teo, cata nesimtire, cata abjectie!! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
|
Jun 5 2008, 03:48 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
am terminat de numarat metri de teava, acuma stept pauza sa beau o cafea!
aaa, a nascut sora sefului meu (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) azi dimineata! un baietel sanatos de 3 kile 800. sper sa ajung la ea la spital zilele astea!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Jun 5 2008, 03:56 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Ce frumos, Albi! Sa fie intr-un ceas bun!
vreau si eu un bebel mic si roz (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Eu nu mai am nik de facut si ma dau pe forum (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
Jun 5 2008, 04:31 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Fost in Metro si Selgros. Cumparat Harry Potter! :|
|
|
|
|
| kalua |
Jun 5 2008, 04:31 PM
|
|
Musafir |
Felicitari, poke!
La noi au tras o cearta managerul de la Sales pe Europa centrala cu managerul MM. Si la inceputul "discutiei" era usa deschisa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ala de la vanzari si-a dat cu firma-n cap. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) albi, fii atenta: daca te duci la proaspata mamaica, cumperi niste suzete (ieftine) si te duci cu ele la florarie. Si-o pui pe tanti de la florarie sa le puna pe tije din sarma si sa le incropeasca in buchet. |
|
|
|
Jun 5 2008, 04:39 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Eu m-am jurat ca nu mai calc in BIILA. V-am zis ca m-a intrebat una cum de imi permit sa ma duc la magazin cu o ora inainte de a inchide ei... i-am zis vreo doua de n-a spalat-o toata Dunarea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 16th November 2025 - 04:13 AM |
|
|