IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1827 1828 1829 1830 1831 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Roxana_
post Jun 5 2008, 04:40 PM
Post #18281

Musafir

Bravo Poke! Cand simti ca ti se face rau, coboara din masina si ia-o pe urmatoarea. Nu astepta sa lesini.

Teo, au unele vanzatoare o nesimtire si prea putine clase c-ar merita din cand in cand sa le dai o lectie.
Io mai am 'doar' 20 de controale blocante si 20 de avertismente de rezolvat si o intind.
Go to the top of the page

+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 5 2008, 07:09 PM
Post #18282

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Acu is acasa si pregatim un film. Sa aveti un seara linistita (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
Philia
post Jun 5 2008, 07:13 PM
Post #18283

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Sa te bucuri de el!
Eu cu Iulia urmarim pe youtube rezumatul Clonei (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Am ajuns la episodul 90 si iar am o criza de personalitate in care ma cred araboaica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ma mai transform uneori... acum cateva zile ma credeam indianca...cine stie pana un' o sa ajung (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Jun 5 2008, 08:07 PM
Post #18284

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Faza cu Billa se intampla si in alte magazine mari de tot rahatul faza . Eu ma duc intr-o dimineata la un hipermarket era o casiera la o singura casa celelalte case inchise si coada lunga si pleaca si asta si se intoarce in vre-o 3 minute deja eram croita sa fac circ adica stau oamenii ca prostii la coada si casierii in pauza de masa toti. A venit inca una si au inceput sa scaneze produsele la 2 case. Astia daca nu-i speri nitel nu mai tac di gura trebuia sa-i trantesti o plangere macar se alegea cu o penalizare daca habar n-avea sa vorbeasca cu clientii.
Mai devreme am venit de la serbarea fiica-mii fu' fain draguti tare copilasii. Am facut aiurea pozele iar mi-au iesit cu ochii rosii asa ca nu pun poze. Cica daca e lumina artificiala si daca blitul se intersecteaza cu focala se reflecta in ochii celor pozati si ies ochii rosii eu am reusit asta si toate pozele sunt cu ochiii rosii poate daca am nervi le corectez cu picasa.
Felicitari Philia pt exam.

+Quote Post
Diana.
post Jun 5 2008, 08:11 PM
Post #18285

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

io-s dihuie d ecap: peste 500 de adrese de mail intoduse busit la inregistrarea in newsletter sau in forum... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jun 5 2008, 09:03 PM
Post #18286

Moderator Global

Member No.: 1,055

Bifat si eu zi horor. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sper maine in raze de soare si de speranta!

+Quote Post
Master of Norule...
post Jun 5 2008, 09:19 PM
Post #18287

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

A plouat pe la 7 si ceva cred ca nu m-am uitat la ceas o ploaie d-aia cu bulbuci, eram la piata si m-a prins ploaia noroc ca al meu sot cu fetita mea s-au dus la bunica. A tras o rapaiala de m-a facut ciuculete ca am alergat pana la masina prin ploaie. Si a tinut rapaiala vre-o juma de ora.Nu ploua zile intregi da' si cand ploua, parca ploua asa de recuperare ce n-a plouat zilele trecute.
La mine zi obositoare ma tules imediat la somn.Am avut multe de bifat today, le-am bifat da' s far' de vlaga.

+Quote Post
kalua
post Jun 5 2008, 09:24 PM
Post #18288

Musafir

Maine-i vineeeeri! (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)
A venit nasa-mea din tara, e la ai mei si ramane pana sambata dimineata. (IMG:style_emoticons/default/bounce.gif) Maine ma duc s-o vad, de-abia astept!

+Quote Post
Fanny
post Jun 5 2008, 09:28 PM
Post #18289

Moderator Global

Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Intr-adevar maine-i vineri... dar nu topai decat dupa ce-oi trece hopul.

Intalnire frumoasa cu nasa ta! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 5 2008, 09:31 PM
Post #18290

Membru de Onoare

Member No.: 1,359

La mine subiectul nasi (de cununie) e neplacut...Am niste nasi...mai bine nu-i aveam (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Ma pregatesc sa ma duc la culcare.
Va pup, somn usor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1827 1828 1829 1830 1831 > » 
Closed TopicStart new topic
5 User(s) are reading this topic (5 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th November 2025 - 04:05 AM