![]() ![]() |
| kalua |
Apr 21 2007, 10:22 AM
|
|
Musafir |
Eeeei, face figuri asta mica! A fost protestul ei pentru ca noi (parintii) mergem o saptamana undeva fara ea si nu-i obisnuita cu asa ceva.
Ce faceti azi, fetelor? |
|
|
|
| kary_pink |
Apr 21 2007, 11:45 AM
|
|
Musafir |
O zi frumoasa ladies (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Kalua acum se intelege protestul ei,copiii ar face orice cat sunt mici sa stea in preajma parintilor dar uneori mai avem si noi nevoie de o vacanta fara ei (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ....(nu ca eu as avea copii si stiu dar asa cred) Eu sunt euforica,maine zbor spre casa,bucuria mea este amestecata cu tristete,iar imi impart sufletul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 21 2007, 12:14 PM
|
|
Musafir |
Ziua buna! Bine c-ai reusit s-o convingi in cele din urma kalua. Am mai auzit si eu prietene care se vaita ca nu se mai inteleg cu cei mici si nu stiu ce sa faca. Dar tot degeaba, eu de-abia astept sa fiu mama. O colega de birou are o pustoaica care-i in clasa a 5 a. E super frumusica (bine ca si mama arata beton) si ieri a participat la miss boboc pe liceu. Zilele astea a avut 2 teste, dar a cam neglijat testele pentru pregatirea pentru concurs...si si-a luat cateva palme bune de la maica-sa. E un copil f profitor, asta mi-au zis fetele care o stiu, ca eu n-am intalnit-o pana acum asta mica. Dar iti dai seama si dupa cate telefoane ii da maica-sii la serviciu pentru diverse motive.
Eu, pana la aceasta ora am lenevit...am terminat cartea 'Vacanta lui Rachel'. Am plans ca un copil la final si faza draguta e ca al meu ma tinea de gat...dar se uita la tv si nu si-a dat seama. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Mersi Szi de recomandare. Urmeaza 'Invitatie la vals'. Acum ma apuc de diverse treburi gospodaresti si diseara mergem la maica-mea la masa. Am vorbit cu d-na Mimi tortul e gata si am inteles ca arata super. Toata noaptea am visat numai torturi. Sper sa le placa alor mei. Am vorbit cu sora-mea si am zis c-o sa le mai cumparam un pomisor ceva (portocal sau altceva) in ghiveci. Va pup si weekend placut in continuare! |
|
|
|
| kalua |
Apr 21 2007, 01:58 PM
|
|
Musafir |
roxanica, cu cateva palme nu rezolvi absolut nimic. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Mi-am adus aminte de ceva apropo de frumusete: la jocul Monopoly exista o carte "ai castigat un concurs de frumusete, primesti 200 euro", fiica-mea citea la inceput 2000 si noi ne distram pe chestia asta si i-am bagat in cap ca numai pentru frumusete nu se dau atatia bani. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) kary, bine ca ne zici, sa-ntindem maine covorul rosu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu am fost la cumparaturi, am luat o gramada de bunatati si m-am enervat pe seama casnicelor care probabil au primit azi masina sotului si-s pe sosele. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Jos cu ele! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
|
| kary_pink |
Apr 21 2007, 02:15 PM
|
|
Musafir |
Aoleu Kalua ce "feminista" esti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Covor rosu nu vreau dar abia astept sa mananc niste ardei umpluti/sarmalute (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
| kalua |
Apr 21 2007, 02:32 PM
|
|
Musafir |
Sunt mai rea decat Parlamentul romanesc cu presedintele. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ai dat comanda gastronomica? |
|
|
|
| divi2007 |
Apr 21 2007, 03:55 PM
|
|
Musafir |
apropo de soferite azi eram in masina ( nu conduceam eu ca decat sofer de duminica mai bine deloc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) si in fata nostra o tipa care asa de incet mergea si punea frane din 2 in 2 min (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
|
Apr 22 2007, 09:49 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
'Neata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
| kalua |
Apr 22 2007, 10:09 AM
|
|
Musafir |
|
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 22 2007, 10:32 AM
|
|
Musafir |
Super arata...dar nu-i conform (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Neata si spor la trebi!
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 12th November 2025 - 12:39 AM |
|
|