![]() ![]() |
Jun 6 2008, 01:41 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
Roxi, FELICITARI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| scorpirescu |
Jun 6 2008, 01:49 PM
|
|
Musafir |
Vaaai, Roxi, ce naspa is (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) ... am citit in diagonala ce-ati mai scris si tocmai peste ce a fost mai important si mai frumos am sarit.
Felicitaaaaari!!! Si sa stii ca un test negativ poate fi gres, dar un test pozitiv e un test pozitiv. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Deci ii clar!!!! E cu ochi! Atat de frumos! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Nimphe, din pacate nu pot si nu vreau sa intru in amanunte referitor la ce-am spus pe un site public. Si ai tu dreptate, ar fi fost mai bine sa nu zic nimic daca tot nu detaliez. Dar is muiere si is cu gura mare! S. |
|
|
|
| Roxana_ |
Jun 6 2008, 01:50 PM
|
|
Musafir |
Fetelor, multumesc ca va bucurati pentru mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Si eu ma bucur. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
|
|
|
|
Jun 6 2008, 02:02 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Oaleeeeeeeeeeeei io acuma am vazut! Sa fie intr-un ceas bun!
Felicitari! |
|
|
|
Jun 6 2008, 02:09 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 |
Roxiiiii, vin' la mama sa te pupe ca demult te asteptam!!!! Si stii, cand ai zis ca esti in intarziere.....m-am gandit eu ca poate ne faci vreo bucurie! Hai ca mai am si eu 4 luni pe la burtici! Sa fie intr-un ceas bun!!!
|
|
|
|
Jun 6 2008, 02:15 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
aaaaaaaaa Roxiii!!!! is in extaaaazzz!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
ma bucur enorm pentru tine, sa dea Domnul sa fie intr-un ceas bun!!! si eu tot de cand a zis ca ii intarzie ma gandesc la asta! si de obicei daca ma gandesc eu intens, se cam intampla (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) in alta ordine de idei, sa vina cineva va rog sa-mi scoata ovarele, pentru ca mai am un pic si omor juma de hala!!1 sa mor de nu (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
|
Jun 6 2008, 02:17 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Rooooxiii!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Felicitari, mamico! Moaaa, ce frumos! Sa dea Dumnezeu sa fie un bebe frumos, sanatos si destept ca mamica lui.
Eu m-am intors de la masa. Raportez ca am dezertat pe frontul KFC azi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| Roxana_ |
Jun 6 2008, 02:18 PM
|
|
Musafir |
Althe, Di, Szi si Albi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Althe, sa stii ca nu m-am strofocat prea tare (stiu eu niste cazuri, dar nu vreau sa detaliez pe aici), pur si simplu daca Dumnezeu vrea, se intampla (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Albi, ia si tu un anti-inflamator ceva. Nu sta cu durere. MoN, mi-am luat masa din aia cu 4 scaune, pe care o vezi in toate reclamele (Jokkomokk). A costat parca 349 de lei. |
|
|
|
Jun 6 2008, 02:23 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 |
stiu Roxi, tocmai de aia m-am abtinut sa te mai intreb....dar am bagat la cap si am mustacit cand ai zis de intarziere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nici nu stii ce stare de bine mi-ai dat! Ma bucur din tot sufletul! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sa fiti sanatosi si abia astept primele noutati de la medic! Daca ai vreo intrebare, sunt aici! |
|
|
|
| Roxana_ |
Jun 6 2008, 02:25 PM
|
|
Musafir |
Pai o sa ne 'convorbim' la topicul cu pricina. Ca sigur voi avea niste intrebari, ca-s ca picata din nori.
Vreau sa-ti spun ca toate prietenele mele au fost f fericite. Una chiar zicea ca plange de bucurie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Ea, sarmana, a pierdut un copilas. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 16th November 2025 - 12:23 AM |
|
|