![]() ![]() |
| rozy |
Jun 6 2008, 05:18 PM
|
|
Musafir |
Roxi felicitari!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
albinoi mama,daca nu-ti mai place acolo,eu te primesc inapoi.mi casa es su casa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (chiar e (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) ) |
|
|
|
Jun 6 2008, 05:37 PM
|
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 172 Joined: 21-October 07 From: Alba Iulia Member No.: 2,462 |
Roxana, felicitari (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) . Sa iti dea Dumnezeu un bebe sanatos si frumos, iar tie o sarcina usoara! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
|
| Roxana_ |
Jun 6 2008, 05:37 PM
|
|
Musafir |
Fetelor, m-ati emotionat f tare cu urarile si cuvintele voastre. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Va multumesc. Teo, eu nici nu stiu ce sa cred si sa simt in momentul asta. Inca n-am trecut peste soc, pentru ca eu eram convinsa ca nu pot ramane asa de usor insarcinata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (zici ca-s la topicul ala cu 'oare sunt insarcinata'). Barbata-miu in continuare-i mut si zice ca trebuie sa merg la doctor, ca el nu crede testul. Probabil ii e frica si lui.
Kari, chiar faceau glume fetele de la serviciu astazi. Cred c-o sa lesine d-ul director. O sa angajeze numai barbati la conta, de-acum incolo. Oricum, e bine ca suntem un pic distantate. La doctor, abia pe joi o sa ajung, c-am sedinte de buget cu francezii in perioada luni-miercuri. Gata, ma duc la mamici, ca sa nu mai poluez barul. |
|
|
|
Jun 6 2008, 05:46 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Roxanica, (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Iti urez toate cele bune pentru pruncusor si pentru tine.
Eu ma treminat cu muncile pentru azi. A fost greu dar am sarit si hopul asta. Acu' tre sa muncesc un pic in avans sa-mi fac viata mai usoara. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
Jun 6 2008, 05:59 PM
|
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 |
Buna seara! Eu imi pregatesc fata de banchet...Ce mare e! Ce repede au trecut anii... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
|
| lxn |
Jun 6 2008, 06:08 PM
|
|
Musafir |
Roxi, felicitari iti urez din tot sufletul! Sa dea Dumnezeu sa fiti sanatosi si voiosi de cadoul minunat pe care-l primiti de la El! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu propun sa deschidem votingul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O sa fie fata sau baiat? (IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif) Mps, distractie placuta fetitei tale! |
|
|
|
Jun 6 2008, 06:09 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Eu vreau sa fie fetita! Chiar daca Roxi o sa ma-njure (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
| pescarush |
Jun 6 2008, 06:20 PM
|
|
Musafir |
De ce sa te injure, Phili? Un copil e dar de la Dumnezeu, nu conteaza sexul, important este sa fie sanatos.
Roxy, ma gandeam ca al tau isi face pregatirea pe cand nu va mai avea loc de vorbit, de cel mic. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Jun 6 2008, 06:21 PM
|
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 |
Multumesc, lxn!
Roxi, ce-o fi, sanatos sa fie! Atat conteaza! Bucurii ai si de la baiat si de la fata! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
|
| scorpirescu |
Jun 6 2008, 06:22 PM
|
|
Musafir |
De ce se vede forumul asa?? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( Ce-am facut? Se vede numai primul post si apoi toate insirata numai cu cateva cuvinte din fiecare, si trebuie sa il deschizi pe fiecare in parte ca sa il vezi. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 15th November 2025 - 10:52 PM |
|
|