IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1836 1837 1838 1839 1840 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Fanny
post Jun 6 2008, 08:16 PM
Post #18371

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Acum ca-i si sotul adept Montignac, nu cred ca va fi dificil ca roxi a noastra sa pape sanatos si sa-l invete si pe brotacel sa se alimenteze cum trebuie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oricum, eu am senzatia ca sotul nu-i mut de soc, ci de bucurie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post Jun 6 2008, 08:20 PM
Post #18372

Musafir

Da Fanny, a inceput sa vorbeasca. Deja au inceput prietenii sa-l sune sa-l felicite. Prietena care naste in curand, mi-a calculat si cand ar trebui sa nasc si rezulta c-ar iesi in aceeasi zodie cu Mr, adica varsator. Imporant e sa fie sanatos, ca-i dar de la Dumnezeu. Unele fete stiu ca mi-as dori baiat, dar ce-o fi sa fie, tot ma bucura.
Pink, felicitari! Mps, cred c-ai emotii pentru odrasla.

+Quote Post
scorpirescu
post Jun 6 2008, 08:27 PM
Post #18373

Musafir

Help, nu ma ajuta si pe mine cineva? De ce nu vad forumul cum trebuie? Am setat din greseala ceva? Pe orice subiect intru vad numai primul post si apoi restul insiruite marunt numai cu cateva cuvinte de la inceput si ca sa vad ce ati scris trebuie sa intru pe fiecare in parte. Vreau inapoi cum era, plizzzz.

+Quote Post
Fanny
post Jun 6 2008, 08:30 PM
Post #18374

Moderator Global

Am avut si eu problema asta, dar nu mai stiu cum am rezolvat-o. Cred ca s-a solutionat de la sine. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Stai sa fac cercetari.
Scorpiuta, ti-am trimis PM!

+Quote Post
angeldust
post Jun 6 2008, 08:52 PM
Post #18375

Musafir

Cand intri intr-un subforum ai undeva sus in coltul din dreapta "Forum Options" si de acolo ai vreo 4 casute unde poti sa iti setezi in ce fel sa iti arate forumul si topicurile. Daca ai umblat acolo probabil de aia iti arata asa. Setarile standard parca sunt "Order : Last Post" "Show all" "Topics-show all"

+Quote Post
scorpirescu
post Jun 6 2008, 09:10 PM
Post #18376

Musafir

Uf.
Fanny, eu folosesc firefox, dar am facut ce ai spus tu, am debifat cache si cookies sa nu mai fie sterse cand inchid, dat tot nu functioneaza.
Si, Angel, am vazut si eu butonasul ala, dar nu functioneaza, daca apas pe sagetica nu mi se deschid cele 4 casute, nici daca dau pe forum options.
Sufar (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jun 6 2008, 09:17 PM
Post #18377

Moderator Global

si eu tot firefox folosesc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am avut problema pe calculatorul de serviciu, dar am rezolvat cu restart pentru ca acolo se curata tot cache si cookies la delogare.

+Quote Post
angeldust
post Jun 6 2008, 10:07 PM
Post #18378

Musafir

Scorpi butonul de "Options" care apare atunci cand intri intr-un topic, intr-adevar nu functioneaza. Dar intra te rog in forum normal, iti apare pagina de index. Apoi da click pe subforumul "Pe langa drum pe langa gard de exemplu. Aici dai putin scroll cu mouse-ul in jos si vezi in dreapta sus optiunea "Topic nou". Imediat sub ea ai "Forum Options". Pe asta dai click si merge! Am probat io. Si dupa click ti se deschid 4 casute in josul paginii, cu Order BY si asa mai departe.

Diana daca esti prin zona, zi tu daca asta e problema, ca nu sunt sigura.

+Quote Post
Cindy
post Jun 6 2008, 10:28 PM
Post #18379

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Vaaai, Rox!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sunt si eu speechless la fel ca sotul tau si in rest atitudinea lui Angel! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dar ma bucur foarte mult pt ca stiu cat iti doreai asta! Sper sa iti fim aproape pe tot parcursul sarcinii si sa dea Dumnezeu sa ai un bebe frumos si sanatos! Btw, de ce baiat?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Scorpisor, si eu am patit acelasi lucru, e de la tine, trebuie sa intri in Internet Options. Ahh mai bine cauta in topicul de ajutor, probleme forum si o sa gasesti acolo raspunsul!!
Si nu mai fi trista! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Btw trebuie sa dau cateva pag inainte, sa imi salvez cutu tau in calc, care e mai mult decat adorabil!! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

QUOTE(fortelady @ Jun 21 2007, 07:29 PM) *
hm. eu am IE 6
tools>internet options ->delete files, check pe "delete offline files", delete cookies etc
am inteles ca la firefox aparuse asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nu stiam si pe IE

QUOTE(Maàt @ Aug 22 2007, 03:43 PM) *
Inchizi toate browserele, apoi deschizi una pagina noua, mergi: tools: clear private data, bifezi tot mai putin "saved passwords" si se rezolva.

E de la browser, nu de la forum.

Uite, Scorpi, sper sa te ajute!

+Quote Post
Diana.
post Jun 6 2008, 10:33 PM
Post #18380

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

I-am trimis si pm si mail; per sa le vaza in timp util. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1836 1837 1838 1839 1840 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th November 2025 - 09:06 PM