![]() ![]() |
Jun 6 2008, 11:02 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Maat, dar e bine si ce am trimis eu, nu??!? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
| scorpirescu |
Jun 6 2008, 11:05 PM
|
|
Musafir |
Ooooof, greu o fost. Am tot incercat ce mi-ati spus si nu si nu si nu si nu. A trebuit sa fac disk cleanup intr-un final. Dar acum e ok, si-a revenit. M-am luminat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Roxy, vreu sa zic ca "you made my day" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sarcina usoara si sa fie intr-un ceas bun! Te asteptam cu detalii!. Si sper sa ma lase si pe mine sa ma uit la poze pana nasti tu sa-l vad pe bebe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Jun 6 2008, 11:13 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Esti mortala scorpi!
Oboseala si vinul m-au doborat. pana sa ma preling sub masa va spun noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Jun 6 2008, 11:14 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Pai ai incercat si ce ti-am spus eu si nu a mers??!? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu se poate....(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Jun 6 2008, 11:19 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Nu se poate. Ai bifat tot ce trebuia? Asa trebuie sa arate. Si mie mi-o ia razna uenori, insa cu asta de rezolva.
Ai primit pm -ul si mailul de la mine? (IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d193/eladyphoto/browsercuratat.jpg) |
|
|
|
| scorpirescu |
Jun 6 2008, 11:22 PM
|
|
Musafir |
Tat tat tat am incercat. Si pumni in cap la monitor. Si strambat la el si amenintat crunt. Nu vroia domle.
Ma uit acum pe Prima TV e Lost (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) primele episoade. Cred ca as fi in stare sa ma uit de 7 ori la rand la serialul asta. Numai ca urmaresc cuplul Sawyer - Kate (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Episodul "I do" e salvat pe calculator si folosit drept desert (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) alaturi de episoade care mi-au placut mie cu cuplul Jade - Said. Da, is cu capu. Am o fisura pe undeva. (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) Da da da, am rezolvat pana la urma. Atat ca a trebuit sa fac si disk cleanup si dupa aia a mers. Multumesc la toata lumea. |
|
|
|
Jun 6 2008, 11:25 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Browser busit. Mi s-a intimplat de doua ori si am reinstalat mozilla.
|
|
|
|
Jun 6 2008, 11:26 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Si eu ma duc la somn, ca mi se inchid ochii azi am mancat la inghetata vre-o 4 si la fructe de la caldura mi se trage. Oricum anul asta nu mi se pare la noi asa cald ca anul trecut, anul trecut a fost teroare cu caldura. E drept ca e la inceput vara dar si primavara a fost racoroasa sper ca n-o sa avem asa o vara torida ca cea de anul trecut.
Noapte buna, ladies. |
|
|
|
Jun 6 2008, 11:47 PM
|
|
|
Eu am o problema cu cerealele..imi cumpar cu scopul de a manca si eu o portie cu lapte, ca omul normal, dar intotdeauna sfarsesc prin a manca toata cutia!! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) E ceva in neregula cu mine? Ar trebui sa imi pun interdictie la cereale. :|
3A, am citit printre randuri...ce era cu fata din metrou?! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a ajuns pana la voi stirea? Ahh si eu care eram aproape convinsa ca nu s-a uitat nimeni la filmuletul pus de mine. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) This post has been edited by sweet_girl: Jun 6 2008, 11:49 PM |
|
|
|
Jun 7 2008, 02:42 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 |
Da, Sweet, filmuletul ala (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Asta e inca o dovada ca vestile rele circula repede, de a ajuns pana aici in mai putin de o saptamana (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Roxiii!! Doamne ajuta!! Sa ai o sarcina usoara, sa e cum spui tu, cand vrea Dumnezeu vine! Am si eu un examen de dat martea viitoare, si acu' s-au gasit sa vina si caldurile!! E ca in facultate, dar lipseste "distractia" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am o leneeee, de zile mari... Di, cand te muti? Sweet ai gasit pana la urma ceva? Pink felicitari!! Pupici la toate fetele |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 15th November 2025 - 09:06 PM |
|
|