IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1839 1840 1841 1842 1843 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
scorpirescu
post Jun 7 2008, 09:47 AM
Post #18401

Musafir

Mneatza, gagici,

Mai ... nu stiu zau cum ii ciocolata afrodisiac? Ca eu daca mananc ciocolata nu imi mai tre barbat! Am orgasm singura (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) doar savurand ciocolata. hihi Eu is ceva maniaca cu ciocolata, daca mi-e pofta si n-am ma urc pe pereti, zgarai masa. Si pot baga cate jumatate de ciocolata odata. Noroc ca numai aia neagra, cat mai neagra si amara imi place.

In rest ne hodinim.

Norii sa-u mai risipit.
Acum
Dar stau pe-aproape
Peste drum.

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Poiata mamii.

Mai dupa masa pui si eu poze pe grup, dupa ce le aleg si ma dumiresc cum. La voi am tras asa un ochi rapid si avem cu ce ne mandri. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

S.

pese: Am o prietena care are un catel fix ca si asta din poza de la mine cu mutrita suparata si furioasa, dar foarte jucaus si iubitor. Il cheama Gulliver (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , Guli pe scurt.
Go to the top of the page

+Quote Post
Bia
post Jun 7 2008, 10:24 AM
Post #18402

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Buna dimineata! Am dormit mai mult de 12 ore! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oboseala asta... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
rozy
post Jun 7 2008, 11:53 AM
Post #18403

Musafir

'na ziua.gata examenul.am facut cat pt 7 insi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) la propriu,cam atatia au copiat dupa mine
i'm a genious (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
lxn
post Jun 7 2008, 11:58 AM
Post #18404

Musafir

Hello!

Mi-e lene! Si da, trebuie sa continui sa scriu studiul de caz, dar mi-e lene, in caz ca n-am mai zis (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si mi-e pofta de inghetata, raaaau!!!

+Quote Post
Fanny
post Jun 7 2008, 12:34 PM
Post #18405

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Eu am pofta de baclavale rau. Parintii mei s-au intors ieri din Israel si mqa tot gandesc ca poate au si vreo bunatate din-asta pentru mine. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Pana acum n-au vrut sa dezvaluie nimic, dar ajung in doua ore la ei si ma conving (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Bia
post Jun 7 2008, 01:00 PM
Post #18406

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

mie mi-e pofta de salata de rosii cu oua ochiuri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si de pui cu sos rosu si usturoi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

+Quote Post
Fanny
post Jun 7 2008, 01:05 PM
Post #18407

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) hai c-am transformat barul in alt topic cu poftele nostre. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Plecat in vizite. S-aveti zi faina!

+Quote Post
Cindy
post Jun 7 2008, 01:14 PM
Post #18408

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

3A, ce tare! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si ce spuneau ca e: reclama sau for real? E putin ciudat ca la sfarsit intinde intotdeauna o cutie de Mc. Si nici tipa nu pare chiar nevoiasa.
Lamurire pt cei care nu stiu: o tipa, in metrou, pe la Gara de Nord, in mai multe compartimente a inceput sa faca striptease de bara din mijloc de la metrou, si-a dat jos rochia, a ramas in bikini si apoi a luat cutia de Mc sa treaca pe la oameni sa ceara bani. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mai, apropo de copii, de cateva zile tot visez asta..devine freaky rau!! Ba ca sunt insarcinata, ba ca aflu asta, ieri aveam probleme cu ala mic :| si mai inainte ma gandeam ce nume sa ii pun in certificatul de nastere! Hmm...ce inseamna asta?!
Tot acum cateva zile, inainte de obsedantii copii, am visat ca eram combinata cu un tip care semana perfect cu asta
(IMG:http://i233.photobucket.com/albums/ee199/specialtime9/beautiful.jpg) (IMG:http://cache.daylife.com/imageserve/02JfelB5AJgmQ/340x.jpg)
E actorul principal Vince din Entourage de pe HBO, in caz ca nu l-ati recunoscut! Merita sa va uitati la serial!

E clar...I need a life! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ma afecteaza sesiunea. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Jun 7 2008, 01:50 PM

+Quote Post
Master of Norule...
post Jun 7 2008, 01:34 PM
Post #18409

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

OMG penibila tare faza cu metroul poate o fii fost in vre-o criza d-aia de personalitate. Am auzit ceva pe radio unul de radio zicea ca o sa circule doar cu metroul ala in gluma si cum de n-a avut si el norocul sa prinda faza. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Tre' sa ma apuc sa strang gramada de jucarii imprastiate prin camera si sa dau cu repiratorul da' in loc de asta m-as duce la o plimbare cu rolele. Copilul e la bunica a venit matusa favorita((sora a lui meu sot) si sta acolo ne-a lasat sa ne facem curat in liniste doar ca n-am chef atata tot. (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif)
O juma de cioco Scorpicescu eu bag una intreaga si tot as mai baga inca jumate da' stiu ca se lipeste exact de fund asa ca ma opresc la una. Aia amaruie o mananc doar ca nu ingrasa si n-are porcarii prin ea, da' de placut nu-mi place prea tare.
Cea de la Lindt mie nu-mi place deloc, mi se pare fada, parca nu-i asa cremoasa, I have no ideea why da' eu nu cu mpar never d-aia si daca primim nu mananc din ea.
Bravo Rozi.
Sweet cate examene mai ai? Las ca se termina ea sesiunea iti faci de cap atunci. Multa bafta si spor la invatat.
Sa aveti o zi faina.

+Quote Post
scorpirescu
post Jun 7 2008, 02:06 PM
Post #18410

Musafir

In ciocolati sa ne batem? Ma bag si la una jumate. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1839 1840 1841 1842 1843 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th November 2025 - 07:32 PM