![]() ![]() |
| Lilisor |
Jun 7 2008, 04:45 PM
|
|
Musafir |
In ciocolati sa ne batem? Ma bag si la una jumate. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif) Eu la ciocolata si la inghetata nu mai rationez... Cat este, se mananca! Instant! Acum ma mai potolesc cand ma gandesc ca o sa ma doara maselele, dar mama nu a avut viata usoara cu mine pana recent:lol: |
|
|
|
Jun 7 2008, 04:46 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Mie mi-i somn, onsa nu ma pot duce acasa pentru ca mai am inca foaaaaaaaarte multa treaba (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
Jun 7 2008, 05:03 PM
|
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 |
Astazi am gatit pastai cu usturoi si pui cu sos rosu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Intru si eu incet incet in randul vostru. O sa ma apuc sa va fur si din retete! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Jun 7 2008, 06:04 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
3A, ce tare! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si ce spuneau ca e: reclama sau for real? E putin ciudat ca la sfarsit intinde intotdeauna o cutie de Mc. Si nici tipa nu pare chiar nevoiasa. Lamurire pt cei care nu stiu: o tipa, in metrou, pe la Gara de Nord, in mai multe compartimente a inceput sa faca striptease de bara din mijloc de la metrou, si-a dat jos rochia, a ramas in bikini si apoi a luat cutia de Mc sa treaca pe la oameni sa ceara bani. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De fapt, e o cutie d ela KFC, nu de la MC (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Eu am avut o zi plinuta. Am mers cu al meu pe la cumparaturi, mi-am luat ceva dragut (pun poze la topic) si apoi am mers in targul ala Autovit parca, sa luam bare si suporti pt biciclete, sa le punem pe masina. Am facut si ceva piata, am mancat si ne-am hodinit un pic. Acu el se pregateste sa vada un meci din campionat, iar eu ma delectez cu forumul. Mai tarziu bag un film (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sa aveti o seara frumoasa! PS:Cred ca Rox e la nunta acu' si dantuieste de nu mai poate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Jun 7 2008, 07:13 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Si pe mine m-a apucat pofta de gatit, Pinkie! Cred ca e o zi propice pentru preparat bunatati! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Jun 7 2008, 08:21 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Hello!
Am avut o zi plina azi, am invatat (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) si apoi am iesit sa vad niste persoane dragute foc (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Acum sunt singura, mananc, cu ochii la elady... Bia (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) |
|
|
|
Jun 7 2008, 08:41 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 |
Da, Sweet, asa zicea, ca e real, adica tipa cersea bani intr-un fel ... cel putin ciudat...
Si zicea ca o sa fie greu sa o prinda politia daca se plimba din statie in statie. (probabil ca ei se gandeau ca ar trebui sa o prinda asupra faptului, ceea ce e cam greu) Eh, cred ca fata avea nevoie de atentie... Multumesc Monule, inca zace lenea, si am de citit vreo 300 de pagini (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) o scot eu la capt cumva Si eu sunt moarta dupa cioco, dar Pesca ne-a invatat la "prostioare" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) la primul sleep-over a adus niste cupe mici cat un degetar de cioco, in care am turnat Irish Cream (IMG:style_emoticons/default/in_love.gif) A fost un hai si jumatate! si de atunci a ramas regula! la fiecare slee-over, ne servim cu cupe d-astea (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
|
Jun 7 2008, 09:05 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Buna fetelor. Eu sunt bolnava coapta. Sunt pe antibiotice - Augmentin. Ma simt ca drogata. Colac peste pupaza, am si o migrena de zile mari, parca ma bate cineva cu ciocanul in tample (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Am stat in pat mai toata ziua si am terminat de citit Harry Potter si Talismanele mortii. Bineinteles ca la final m-am pus pe bocit, ca deh, asa sunt eu sentimentala, ceea ce nu a ajutat deloc migrenei (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
|
| LostWhispers |
Jun 7 2008, 09:13 PM
|
|
Musafir |
eu am castigat o minge de fotbal adidas , la promotia coca cola, asa de misto e (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) argintiu cu rosu
acum ma uit la meci abia asptept sa joace Romania |
|
|
|
| angeldust |
Jun 7 2008, 10:17 PM
|
|
Musafir |
Szi ce patisi mama? Am luat si eu Augmentin odata pentru sinuzita parca, sunt f puternice
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 15th November 2025 - 05:44 PM |
|
|