![]() ![]() |
Jun 7 2008, 10:23 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Di, ce imi facusi cu "mahomedanismul" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ma uitam si crezui ca nu vad bine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Szi, sanatate multa! |
|
|
|
Jun 7 2008, 10:33 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Eu ma duc la culcare. Noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
|
Jun 7 2008, 10:52 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Si mie mi-e somn ma duc imediat la culacre.
Azi am fost numa' pe drumuri. Am mers in 2 reprize la cumparaturi, la piata, am mers cu fiica-mea la Mac ca s-a facut o casuta noua cu tobogan si s-a jucat acolo. intre picaturi am facut si gem de capsuni maine il pun in borcane ca azi sunt obosita tare. 3A 300 de pagini mai ai 3 zile 100 pe zi ouuuuuuuuuuuuu ce o fii pe capul tau, multa bafta iti tin pumnii , da il iei tu. Au facut cica niste elvetini un parc in padure langa Bv cu chestii de echilibristica pt copii si pt. adulti, copiii asigurati de ham mers pe cabluri in aer, mers pe barne de lemn fainut pare, maine poate mergem acolo. |
|
|
|
| lxn |
Jun 7 2008, 11:34 PM
|
|
Musafir |
Noapte buna, les filles! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
|
| scorpirescu |
Jun 7 2008, 11:43 PM
|
|
Musafir |
Fetele, ia uitati ce am eu pentru voi in loc de noapte buna:
(IMG:http://i300.photobucket.com/albums/nn17/scorpirescu/image001.jpg) Asa sa dormiti si voi pana maine si maine sa aveti cea mai faina zi posibila! S. |
|
|
|
| kalua |
Jun 7 2008, 11:50 PM
|
|
Musafir |
Szi, insanatosire grabnica!
Master, cred ca-i vorba de asa zisul high ropes course, poate-i numai pentru copii? Eu cunosc numai pentru adulti, acolo n-au voie decat copiii peste 12 ani si cel putin de-un metru 50. Si de inhamat se inhama toti. E simpatic, am avut pana acum de doua ori onoarea sa ma "trag" in asa ceva. (IMG:http://www.lenggries.de/images/hochseilgarten-1.jpg) (IMG:http://fit-for-work.com/hochseilgarten.jpg) (IMG:http://www.blog.der-buecherfreund.de/bilder/hochseilgarten.jpg) Eu ma bag la bucatarie. |
|
|
|
| happyCat |
Jun 7 2008, 11:56 PM
|
|
Musafir |
Si la noi e la fel regula cu cataratul pe franghii, Kalua, ii masoara pe copii si daca nu au inaltimea care trebuie nu au voie.
Eu nu m-am dat pe asa ceva pana acum, dar parca mi-ai facut pofta un pic. hihi...in ultima poza zici ca-i spanzurat ala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
| kalua |
Jun 8 2008, 12:02 AM
|
|
Musafir |
Chiar asa, happy! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (de-aia am si pus poza aia (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) )
Cand am fost prima data mai si ploua si totul era alunecos, m-a costat o gramada de nervi (toata lumea are un partener, exista niste reguli sfinte acolo, si al meu era o carpa de barbat (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ), curaj si concentratie sa fac parcursul. A doua oara, pe vreme buna, a fost un joc de copii. Si la sfarsit am avut un sentiment misto. peseu: si acum chiar ca ma bag in oale! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) |
|
|
|
Jun 8 2008, 06:46 AM
|
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 |
Neatza, fetelor! Sunt eu cea care da desteptarea de data asta. Am adormit la 7 seara si m-am trezit acum. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Azi trebuie sa gatesc iar ceva ca ieri au infulecat tot! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Jun 8 2008, 07:40 AM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Buna dimineata mandrelor! Eu am dormit fix ca dl Cuţulino pus de Scorpi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 15th November 2025 - 05:44 PM |
|
|