![]() ![]() |
| scorpirescu |
Jun 8 2008, 10:35 PM
|
|
Musafir |
Hallo, gagicile,
Si eu is amu cu musafiri mostruosi pe cap. Sufar cumplit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Atata is de sensibila, doamne feri, in perioada asta. M-am intors injurand de mama focului de la supermarket ca is prea grele plasele si greu am gasit loc sa-mi parchez buburuzoiu si nu aveam mana libera sa deschid usi. (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) Plang la stirile tv si din alea. Eu agocalmin iau (cate un pumn) .. na ce sa fac. Ok, cam 2-3 in functie de necesitati. Sau un gat de votka (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (nu glumesc). Sweety, eu stiu ca daca te visezi gravida sau ca faci copii ii semn bun, planuri noi, impliniri (mai ales daca esti fericita pe treaba asta). La mine era bine cand visam din astea. Cand despre domnisorul ala sexos asteptam intai detaliile picante ca sa putem dezlega visul (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Scopirescu suferind. |
|
|
|
| kalua |
Jun 8 2008, 10:38 PM
|
|
Musafir |
Copii in vis sunt griji, belele, eu asa stiu. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Dar de-astea care se rezolva si trec.
|
|
|
|
| scorpirescu |
Jun 8 2008, 10:47 PM
|
|
Musafir |
Poate depinde de felul cum privesti varianta de a avea un copil. Daca nu vrei sau ti-e frica atunci ar fi belea.
Ca in general visele sunt de fapt lucruri ce ti se intampla zi de zi, atat ca exprimate metaforic. De exemplu visezi ca primesti un cadou, iar in realitate primesti o lauda... sau ti se apreciaza munca ce o faci.. |
|
|
|
Jun 8 2008, 11:27 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Noapte buna gajice!
Eu de 3 ore ma uit la Clona (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
| kalua |
Jun 8 2008, 11:28 PM
|
|
Musafir |
Am consultat paginile de referinta: bebelus inseamna propria copilarie si imaturitate, deci unele trasaturi de caracter nu sunt dezvoltate cat trebuie si persoana care viseaza asa ceva vrea sa fie ocrotita. Bebe poate insemna si inceput de ceva nou.
Insarcinata - timp mult care va trece pana la finalizarea unui proiect anume. Sau se dezvolta puternic o latura a personalitatii proprii sau a propriului potential. Dupa Artemidoros poate insemna implinirea unei dorinte mari. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
|
Jun 9 2008, 07:04 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
'Neata!
|
|
|
|
Jun 9 2008, 07:31 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
Buna dimineata!
Sambata am facut ciorba de salata, salata de beuf si prajitura cu rabarbar...asta pe langa frecatul bucatariei( cine m-o fi pus sa-mi iau jaluzea la bucatarie? Am frecat la ea, in genunchi langa cada, de-am intepenit (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ), spalat si multe multe altele. La 23.30 intindeam rufe (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Duminica am fost la mama. Program lejer si mai pe seara(copilul l-a dus sora mea in parc) program ...intim (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Am avut duminica niste palpitatii de simteam cum ma misc cu tot cu pat si brusc a inceput sa ma doara capul intr-un punct fix linga tampla dreapta. M-am speriat un pic. Sa aveti o saptamana frumoasa! Apropo... Am aflat ieri ca vine soacra mea la noi in iulie si sta o luna (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Nu stiu zau cum o sa rezist. |
|
|
|
Jun 9 2008, 07:38 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
neata! mi-ar place sa spun si buna, dar nu e!
nu am inchis un ochi azi noapte. nu stiu de ce, cred ca am adormit pe la 5 dimineata, si la 6 m-am trezit (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) am nevoie de cafea praf ca sa-mi revin.... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) o zi buna girlies!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Jun 9 2008, 07:51 AM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Salutari!
Teo, si pe mine ma prinde miezul noptii trebaluind astfel. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Ne-ai promis prin ianuarie ca ne dezvalui despre relatia ta cu soacra. Ce s-a inamplat de v-ati distantat asa una de cealalta? Cum va impacati cu soacra |
|
|
|
Jun 9 2008, 08:05 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Neata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Mi-e rau de nu mai pot. Dar sunt pe baricade, la birou! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 15th November 2025 - 02:23 PM |
|
|