IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1847 1848 1849 1850 1851 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Master of Norule...
post Jun 9 2008, 10:54 AM
Post #18481

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Noi ieri am fost in parcul Aventura cu copilul s-a dat doar copilul, dar o sa ne ducem toti 3 si cu bunica sa ne dam si noi. E fain pe o chestie inalta n-as avea tupeu sa ma urc in rest pare destul de Ok. Fiica-mii la inceput i-a fost frica putin apoi nu mai vroia sa plece. Aseara eram franta, am dormit si eu 12 ore very cool pt. mine.
Pun poze si le las vre-o 3 zile apoi le sterg.
Teo eu te inteleg perfect cu soacra nici eu nu ma inteleg cu ea in sensul ca e pisaloaga si eu nu suport sa ma frece cineva la creier. Sa vina in vizita mie imi suna nasol, daca nu te intelegi cu ea, dar incearca pe cat poti sa n-o bagi in seama cand nu mai poti trage un swhow cu ea de racorire poate se gandeste sa plece mai repede. Nu ca sunt rea da' cate mi-a facut si mie soacra-mea eu chair n-as putea sta cu ea. Acu pur si simplu vorbim putin si daca ma calca pe nervi apai isi ia replica asa ca e mai retinuta acu'. Da cati nervii m-au costat situatia actuala numa' eu stiu.
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post Jun 9 2008, 10:59 AM
Post #18482

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

ma speriati mai fetelor!!
viitoare mea soacra, e genul de femeie care sta numai in picioare acasa, casa faca pe plac la familie!
daca ea ajunge acasa la 8 seara dupa o zi de munca, se pune sa faca curat si mancare pentru cina. eee io nu-s asa! i-am mai dat io vreo 2 replici de-a lungul timpului ca s.au mai schimbat mentalitatile, dar dupa cum am spus, inca nu suntem cu acte! astept sa vad atunci!
si asa cand a venit ubu in Italia, am sunat-o si mi-a zis ca s-a imbolnavit ca i-amluat copilul! a facut astm dom'le! si io i-am zis sa temrine cu prostiile ca are baiat mare gata sa se insoare, si ea se imbolnaveste daca pleaca de acasa? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
cred ca o sa am si eu probleme... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

This post has been edited by albinuza: Jun 9 2008, 11:02 AM

+Quote Post
kalua
post Jun 9 2008, 11:15 AM
Post #18483

Musafir

Teo, dar de unde-i, frate, soacra-ta de vine pe capul tau si nu mai pleaca? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
rozy
post Jun 9 2008, 11:21 AM
Post #18484

Musafir

'na ziua!
mi-a trecut spatele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) am luat aseara un nurofen pt raceala si gripa (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) ,a trecut durerea de spate dar am facut febra (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) => m-am ales si cu un herpes (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
dragu' de "coleg" a avut aseara grija de mine,mi-a incalzit si adus papa la pat,mi-a cumparat paine si dus cainele afara (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) me happy (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
kalua
post Jun 9 2008, 12:14 PM
Post #18485

Musafir

Baiet bun colegu!

Azi e grupa mortala la rand la fotbal. Tin pumnii stransi tare!

+Quote Post
Teocris
post Jun 9 2008, 01:40 PM
Post #18486

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Ea sta in judetul Ialomita iar eu m-am mutat in judetul Sibiu (de 6 ani si bine-mi pare!). Vina ca eu m-am mutat aici, la parintii mei, o poarta numai ea.
Partea buna a lucrurilor este ca aici ne merge mult mai bine din punct de vedere financiar si moral(daca-mi dati voie sa fiu rautacioasa).
Acolo aveam casa si nu aveam serviciu si nici bani. Aici avem servicii bune, bani frumosi(si munciti) dar nu avem casa noastra. macar avem liniste. Sau aveam...
De necrezut ca am fost bune prietene pana sa scrie pe buletinul meu numele ei de familie (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Credeam ca am scapat...se pare ca nu.

Am un inceput de saptamana proasta.

+Quote Post
albinuza
post Jun 9 2008, 01:57 PM
Post #18487

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

nasol! dar bine ca ati putut sa va rupeti si nu a fost el baiatul lu mama si sa nu fi vrut sa plece de acolo!
eu simt ca cedez! sunt extrem de obosita!! am baut deja 4 cafele si tot adorm cu capul pe tastatura..... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
rozy
post Jun 9 2008, 02:03 PM
Post #18488

Musafir

daca sparg basica aia cu lichid,trece herpesul mai repede? (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 9 2008, 02:05 PM
Post #18489

Membru de Onoare

From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Rozy, no way (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Pune aciclovir pe el sau pasta de dinti.

Teo, ce rau imi pare de situatia asta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Teocris
post Jun 9 2008, 02:29 PM
Post #18490

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

dapai mie (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
lasa ca trece cumva(incercare de imbarbatare (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) )

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1847 1848 1849 1850 1851 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th November 2025 - 12:45 PM