![]() ![]() |
| kalua |
Jun 9 2008, 07:01 PM
|
|
Musafir |
Eu una sunt multumita daca se termina 0:0.
Au zis comentatorii astia ca numai Mutu e mai mult in jumatatea francezilor, dar el oricum face numai ce vrea. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce-mi place ca numai gura suporterilor romani se aude. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) |
|
|
|
Jun 9 2008, 07:06 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Primiram mail, ca daca inving romanii sa ne imbracam in galben maine la serviciu, si daca inving francezii sa purtam albastru (ca stiti ca suntem firma franceza cu salariati de ambele natii). Dar daca-i egal cum va imbracati? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu am scapat azi ca prin urechile acului. Credeam ca fac stop cardiac de atata stres. Bine c-a trecut. Din greseli invatam, asa ca sper sa nu mai repet experienta si sa las pe ultima minuta treburi importante. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
Jun 9 2008, 07:12 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Moaaama ce-mpiedicati sintem!
Valeu caronas galben l-au faultat t pe mutu! 11 meytriiiiiiiiiiiiiiii vreau 11metri! Mama ce e la gura mea! Io sint cel mai rau suporter, dl maat cica s atac ca deranjez vecinii, injur ca un birjar! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
|
Jun 9 2008, 07:15 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Kalua si Scorpi, mersi mult de interpretari! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Foarte interesant!! Ar putea fi adevarat..
Roxi, ce dragut cu imbracatul in culorile castigatorilor! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by sweet_girl: Jun 9 2008, 07:16 PM |
|
|
|
Jun 9 2008, 07:19 PM
|
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 |
Ziua bună! Ce le toarnă afară (IMG:style_emoticons/default/rain.gif)
La meci nu mă mai uit că mă enervez degeaba. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Şi dacă-mi aprind şi o ţigară s-a terminat ... |
|
|
|
Jun 9 2008, 07:33 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Nu ma mai uit, ma duc sa bag o tigara ai nostri sint prea impiedicati si ametit cu totii! Pai daca nu sintem nici in stare sa-i batem pe frantuji...
Ca m-am enervat deja! (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
|
| kalua |
Jun 9 2008, 08:07 PM
|
|
Musafir |
Ai, bre, frantujii-s campioni mondiali, nu-i echipa de la celalalt colt de bloc. Eu sunt multumita, inamicul cred ca nu s-a asteptat sa nu le bage niciun gol alor nostri. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ia sa vedem care pe cine va fi la olandezi si italieni. |
|
|
|
| Roxana_ |
Jun 9 2008, 08:26 PM
|
|
Musafir |
Zisei io ca nu ma uit, dar ce credeti, c-am rezistat? No way. Vorbeam cu maica-mea la telefon si mai oftam la diverse faze.
Fanny, pai o sa ma imbrac in verde (adica ce iese daca amestec cele 2 culori). Bine c-ai trecut peste momentul cu stresul si la cat mai putine pe viitor. Io fusei chiar nesimtita azi, in sensul c-am lucrat si mi-am vazut de ale mele. Sunau astia de la Paris si spuneau ca doar Romania mai are baza deschisa sa faca modificari. I-am spus tanticii aleia ca vineri am fost in concediu. Va dati seama, am lipsit o zi de la serviciu si gata s-au incurcat itele. Si ca sa nu mai spun c-am muncit dublu, din cauza ca implementarea lor e de tot rahatul si nu-s in stare sa importe un excel intr-o aplicatie de-a lor. Lxn, stiu eu tipul asta de soacra...acum te menajeaza, dar cand oi fi pe bune nora ei, se trezeste sa carcoteasca daca aia nu-i bine, ailalta nu corespunde etc. |
|
|
|
| lxn |
Jun 9 2008, 08:28 PM
|
|
Musafir |
Impiedicati ai nostri, intr-adevar. Asteptam meciul urmator, incepe acusi Olanda - Italia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
In cu totul alta ordine de idei, a facut mama azi o varza groooozava, pun in 5 minutele poze la topic (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) |
|
|
|
Jun 9 2008, 08:41 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Buna fetelor! Eu zic ca e bine ca s-a terminat egal. Sincer, ma asteptam sa ne-o luam big time! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 15th November 2025 - 11:09 AM |
|
|