![]() ![]() |
| Roxana_ |
Jun 10 2008, 09:54 PM
|
|
Musafir |
Fanny, pai si la al meu s-a taiat netu' si i-a trimis acasa. D-aia am plecat eu asa devreme de la serviciu. A fost un eveniment s-ajung la 17:20 acasa.
Am dormit, am avut musafiri, am pus niste rufe la masina. Lxn, sper ca s-au aranjat acum treburile. Pai tu nu-ti salvezi varianta veche, inainte s-o modifici? |
|
|
|
Jun 10 2008, 10:12 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Buna fetelor. Azi am avut o zi groaznica. Bineinteles, tot sefa. A incercat, imaginati-va, sa ne faca pe mine si pe ceralalta asuprita de colega sa ne simtim vinovate ca a certat-o pe ea seful aseara. Adica, chipurile, a certat-o din cauza noastra, ca avem prea mult timp liber si nu ne incarca indeajuns. O minciuna sfruntata, bineintekes, tipul sigur nu a zis asta, dar probabil vroia sa mai arunce din vina pe umerii nostri. Bleah! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
In alta ordine de idei, maine am un interviu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Nu imi fac sperante prea mari, dar ma duc, ca n-am ce pierde. Va pup si noapte buna! |
|
|
|
Jun 10 2008, 11:15 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Dragele mele, cred ca v-ati culcat toate (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Eu bantui pe forum dupa ce m-am intors de la cinema (SATC-am pus impresii la topic, dar cele care nu l-ati vazut nu cititi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ), pt ca sunt plina si de film si de altele. Am vorbit la telefon o ora cu o colega de-a mea, ma doare si urechea (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Ma indrept si eu spre patul gol (al meu iar e in delegatie, se intoarce joi ) si sper sa adorm usor. Noapte buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
| lxn |
Jun 10 2008, 11:24 PM
|
|
Musafir |
Nu esti singurica, Nimphe! Noapte buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Multumesc de incurajari, dar am avut niste nervi de simteam furnicaturi in maini si cred ca-mi crescuse si tensiunea. M-am chinuit cu prostia aia de word sa aranjez capitolele si subcapitolele, sa le pun headings ca sa pot face automat cuprinsul, exista varianta asta. Si mi-a luat cam 2 ore sa-l fac asa cum trebuia si cum scria in help. (la prima incercare imi lua, pe langa titluri, si fff mult scris si-l trecea ca si cuprins (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) ) Si dupa ce am zis eu ca am aranjat tot si am incercat iarasi si am vazut ca de 2 ore muncesc degeaba, mi s-a ridicat tensiunea. Am vrut sa-l fac automat pentru ca, daca mai modific ceva in text si se modifica si paginile, sa nu mai muncesc sa corectez. De fapt, trebuia sa iau absolut tot textul si sa-i definesc stilul ca sa reactioneze cum trebuie, ceea ce-i imposibil. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Anyway, am lasat pe maine treaba si o sa aleg varianta unui cuprins manual! Tocmai am vazut The devil's advocate cu Al Pacino si Keanu Reaves, impresionant film, dur dar foarte bine facut! Am fugit la somn, noapte buna! |
|
|
|
| scorpirescu |
Jun 10 2008, 11:39 PM
|
|
Musafir |
Salut fetelor,
Spuneam daunazi ca la noi la biuro cineva a luat o lectie. No, asa cum am banuit se pare ca nu a invatat absolut nimic din ea. 0, nada, niente, nada de nada. S. |
|
|
|
Jun 11 2008, 06:01 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 |
Szi, bafta la interviu!
Am scapat si eu de examen, nu a dat intrebari din cursul pe care l-a predat, au cam fost discutii, ca au gresit si altii raspunsurile...Saptamana viitoare ne da rezultatele. Lxn, spor cu licenta! Noapte buna (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
|
Jun 11 2008, 06:44 AM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Neata, fetelor! S-aveti o zi minunata. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Szi, mult succes! La fel, Lexi... sa ai mult spor la paginare. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Scorpi, nu la toata lumea prind "invataturile/invatamintele''! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
Jun 11 2008, 07:46 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
neata!!! e un soare afara de am avut senzatia ca-s intr-unn hotel pe malul marii cand m-am trezit (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
have a nice day ladies!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
| angeldust |
Jun 11 2008, 08:41 AM
|
|
Musafir |
Bafta la interviu Szi, sa ne spui cum a mers (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Abia astept ziua in care te vad scapata de sefa ta infecta. Nici eu nu am o sefa prea grozava, dar am invatat sa nu mai pun la suflet si mai ales ca sunt si alti sefi peste ea care ii fac ei zile fripte (pe buna dreptate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) ma simt mai bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Jun 11 2008, 08:43 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
'Neata!
Szi, multa bafta! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 15th November 2025 - 06:06 AM |
|
|