IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1862 1863 1864 1865 1866 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Nimphetamin
post Jun 11 2008, 09:43 PM
Post #18631

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Va spun si eu noapte buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
LostWhispers
post Jun 11 2008, 09:46 PM
Post #18632

Musafir

ce mi place rihanna , ati vazut videoclipul cu maroon5 e si mai misto nu mai vb toale , are atitudine tipa ce mai

la mine in casa e o tensiune (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , si sora mea e cu lienta si cu nervi intinsi la maxin , ce sa fac tebuie sa suport ca si ea m a suportat la randul ei.
va pupacesc

+Quote Post
Diana.
post Jun 11 2008, 09:56 PM
Post #18633

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Mai, da berbecutza pe unde o fi? Nu am vazut-o online de multicel...

+Quote Post
mititik
post Jun 11 2008, 10:39 PM
Post #18634

Membru de Onoare

Group: Obsedat
Member No.: 4

Da, rox, eu am facut-o...Oi vedea ce o mai fi...
Noapte buna, fetele!

+Quote Post
angeldust
post Jun 11 2008, 10:42 PM
Post #18635

Musafir

Naseara, am venit si io la spartul targului :|
Am mai tras o tura de intepaturi cu shefa mea azi la lucru, m-a obosit psihic intr-un hal fara de hal, a trebuit sa ii dau 1000 de explicatii, m-a luat in suturi ca nustiuce, i-am demonstrat ca vorbeste aiurea mi-a zis "Ah....sorry" (asta dupa juma de ora de tastat compulsiv din partea mea), apoi s-a apucat sa trimita mailuri peste mailuri ca n-a avut incredere in mine cand i-am zis ca vorbeste in dodii, a trebuit sa ii confirme si developerul si business analystul...etc etc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Deja incepe sa ma streseze jobul asta mult mai tare decat am chef sa ma stresez, sa se faca iulie odata sa vad ce si cum si tare cred ca o sa incep serios sa imi caut altceva (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Asa ca Szi darling, you are not alone daca te incalzeste cu ceva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
In rest toate bune si frumoase, doar ca as vrea ca ziua sa aiba vreo 50 de ore :|

Am uitat sa zic ca m-am vopsit...un blond destul de inchis (cum am mai fost) dar nu cu vopsea permanenta ci cu Casting. Sunt curioasa cat ma tine ca eu ma spal pe cap tot la 2 zile. Mi-am luat si chestii sa ma exfoliez si sa ma autobronzez da nu am vreme sa am dau cu ele (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Bafta cu licenta fetelor, nu va stresati inutil ca asa am facut si io si chiar nu a fost cazul. Am si eu examen la master sambata la 8 dimineata!!! (numai o profa imbecila putea sa vina cu ora asta criminala) si o sa fie oral si am inteles ca destul de greu. Si nu am invatat nimic pt ca of corz nu am timp. :|

Cam atat.

+Quote Post
kalua
post Jun 11 2008, 10:54 PM
Post #18636

Musafir

Ha! Un coleg de-al meu a fost azi la Siemens sa faca inventarul stocului-consignment de la ei. Si l-a facut impreuna cu tantea de la Siemens, buyera de-acolo. Care i-a povestit ca seful ei nu suporta ca cineva sa vorbeasca la telefon cand el este in incapere, adica daca cineva indrazneste sa nu puna telefonul jos cand apare el, se duce la persoana respectiva, ii ia telefonul din mana si-l pune (tranteste) in furca. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) S-apoi va-nchipuiti ca nu intra in biroul slujbasilor numai o data-n zi...

+Quote Post
Philia
post Jun 11 2008, 10:56 PM
Post #18637

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Zen, fetelor,zen!
Bafta multa cu examenele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ufff...ce de sefi cu probleme... doamne fereste (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Io iar nu am somn (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jun 11 2008, 11:04 PM
Post #18638

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) kalua, bun asa! Mai, da' Siemens-ul asta s-a extins peste tot! Eu, de ex, am avut nevoie de o informatie de la Napier UK si de cine crezi ca au fost preluati? De Siemens. Ce are... cu prefectura? Ca Napier produceau turbosuflante. Ptiuu, a innebunit lumea!
Domle, nu mai intrai da mult piciliea si mi se facu dor instant.
Eu am un sentiment ciudat...cand sa ma bucur si eu ca se apropie plecarea din tara...hatz! imi marira muraturile mele salariul de 2 ori in ultimele 2 luni...consistent!...ce ziceti de asta? incep sa sufar ca-i parasesc...parol! Chiar imi pare rau dupa ei...Ce mai, patriot ca mine mai rar!

+Quote Post
kalua
post Jun 11 2008, 11:13 PM
Post #18639

Musafir

Da-i incolo cu Siemensul lor, nu m-as duce de buna voie la firma asta nicicum! Unui amic de-al nostru, care a lucrat o luna la firma asta (a plecat impuscat de-acolo) i s-a atras atentia ca nu tine mouse-ul corect si i s-a aratat cum trebuie s-o faca. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

A! Dar nu v-am spus beleaua cu Paul McCartney, care are concert sambata asta in Ucraina. Si firma care construieste scena pentru el are nevoie de nu stiu ce chestii electronice pe care le cumpara...taraaaa!...de la noi. Si chestiile alea au lead time lung, astia cu scena ziceau ca sta concertul in pieselea alea, colegul meu (acelasi cu povestea cu Siemenul) a trebuit sa faca pe dracu-n patru, dar a reusit pana la urma sa faca rost de respectivele chestii. Si acum ar fi de coma sa le tina ucranienii mult timp in vama... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Jun 11 2008, 11:26 PM
Post #18640

Musafir

Noapte buna, fetele, si de la mine.

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1862 1863 1864 1865 1866 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th November 2025 - 02:09 AM