![]() ![]() |
Jun 12 2008, 08:37 AM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Neata! Eu sunt fix pe invers la capitolul sefe. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Abia astept sa se intoarca maine la joaba, sefa mea, astfel incat sa-mi reiau si eu activitatile mele. Am avut stomacul in pioneze o saptamana cat a trebuit eu sa coordonez eu treburili. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
La licenta, insa am patimit ce ati patimit si voi cu profesorii neinteresati. Mi-am facut singura planul, bibliografia, studiul de caz, i le-am prezentat profului in momentul in care i-am solicitat sa fie coordonator. Iar cu vreo saptamana inainte sa depun lucrarea de licenta la secretariat i-am dus o copie (la statia de metrou din apropierea casei lui!). La prezentarea lucrarii toti profii ma cunosteau, asa ca nici nu m-au lasat sa scot multe vorbe. In 5 minute iesisem cu nota. Daca stiam ca va fi asa nu ma strofocam cu atata munca si atatea emotii. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
|
Jun 12 2008, 08:48 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Asa se intampla mereu. Cand ai mai mari emotii si dupa ce ai muncit de ai innebunit se termina totul in 5 minute.
Eu am patit-o anul trecut, la examenul de atestat. La fel, eram toata numa emotii si m-au lasat sa spun trei fraze, mi-au pus doua intrebari si mi-au dat nota. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Jun 12 2008, 10:25 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Bafta fetelor cu licenta.
Si mie imi place de la fiica-mea care si ea e fan Winnie si de toate personajele din povestile cu Winnie. Noi il avem pe perete desenat inca nu l-am treminat il tine in brate pe Pigalet (porcusorul roz). Imi ascut pensulele si o sa-l termin, pun o poza atunci. Sa aveti o zi usoara Szi si Angel. Eu in locul tau Szi, imi luam de mult viraj chiar si pt. mai putini bani in alta parte. Acu' poti si tu s-o faci si tu cu capul pe sefa ta, asa subtil fara sa se prinda la cat e de stupid mici sanse sa se prinda. Tre' sa-mi iau neste material pt. o fusta , tre' sa-mi iau sandale , sambata viitoare merg la nunta si am un chef care tinde de la 0 spre -∞. O trece si asta. |
|
|
|
Jun 12 2008, 11:06 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 |
Neata...la ora asta!
Aseara nu am reusit sa adorm decat foarte tarziu! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Acum rontai ceva si ma apuc iar de licenta! (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) O zi buna sa aveti! PS: doamne, ce nu-mi place ca a venit caldura asta! |
|
|
|
| lxn |
Jun 12 2008, 11:46 AM
|
|
Musafir |
Eu's cam sucita azi, nu stiu ce am (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Abia acum am terminat de baut cafeluta, m-as duce sa ma epilez pe maini dar nu prea-mi vine, trebuie sa merg sa iau o punga cadou da' nu prea am cheeef si tot asa. Somebody, spank me!
|
|
|
|
Jun 12 2008, 12:20 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Mi-au instalat netul si telefonul la nou birou!!!!!!
|
|
|
|
Jun 12 2008, 12:30 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Bravo, Maat! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Jun 12 2008, 12:36 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Eu m-am intors de la masa, is cu burta plina si nu mai am chef de nik, decat de soooomn (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
|
Jun 12 2008, 12:51 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
am papacit si eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
iar ma ia somnul acum! azi dimineata m.am trezit ciudat de usor si de linistita! ne-am hotarat la munca, maine plecam cu o ora mai devreme ca sa prindem meciul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) avem si steag, pe care o sa-l agatam in hala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| lxn |
Jun 12 2008, 02:15 PM
|
|
Musafir |
Am terminat licentaaaaa! (IMG:style_emoticons/default/bounce.gif) Acum trebuie sa-l bat la cap pe prof sa se uite pe ea si sa-mi faca referatul ala, sa ma pot inscrie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 15th November 2025 - 01:27 AM |
|
|