IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1865 1866 1867 1868 1869 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Nimphetamin
post Jun 12 2008, 02:23 PM
Post #18661

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

(IMG:style_emoticons/default/322.gif) Lexie!
Hai, o sa te descurci, o sa vezi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post Jun 12 2008, 02:26 PM
Post #18662

Musafir

Bravo Lxn.
Eu am mancat ca o purcelusa salata de ton si-acum mi-e greata. Beau apa calda cu lamaie.
Di, te-ai mutat in noul birou?

+Quote Post
Cindy
post Jun 12 2008, 02:32 PM
Post #18663

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Pe ce tema ai facut, Lxn?
Si pe mine ma macina ca trebuie sa imi aleg de acum subiect de licenta si chiar momentan nu stiu ce!! Profa pe care mi-am ales-o drept coordonator m-a intrebat din start pe ce vreau sa fac si sa ne hotaram pana la sf anului de fac! Bibliografia da trebuie sa o facem noi, asa se face, dar ne va da si o bibliografie orientativa pt vara..ne-a intrebat si in ce limbi citim, sa ne dea si carti straine..
Nu stiu inca tema, si mai ales pt ca vreau sa imi aleg ceva de impact, spectaculos, in nici un caz ceva comun!! (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)

Multa bafta Lxn! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Dati si examen? noi da....(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Si pe mine ma doare burta.. Pentru ca mereu mananc fara masura fir-ar! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Jun 12 2008, 02:35 PM

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Jun 12 2008, 02:38 PM
Post #18664

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

hai neatza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

m-am instalat in noua casa, am peretii intr-o gama variata de culori (albastru, roz, portocaliu) si n-am net inca. acum am venit pe capul vecinilor de deasupra (noroc ca sunt amici). ce mai e pe aici? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Jun 12 2008, 02:57 PM
Post #18665

Musafir

Bine-ai revenit vecino! Exact la tanc, adica tocmai cand mi se facuse dor di tine.
Auzi, numai cand citesc culorile peretilor tai, ma ia durerea de cap. Sper sa nu te agite prea tare (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .

+Quote Post
Philia
post Jun 12 2008, 03:31 PM
Post #18666

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Chinte, welcome back!
Io-s fericita! Mi-au luat fetele mele cadou o bluzita dintr-un fel de voal, cu imprimeu (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) E asa de frumusica!
Diseara mergem la o cafenea orientala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
lxn
post Jun 12 2008, 03:31 PM
Post #18667

Musafir

Tenchiu, tenchiu!

Sweet, tema este "Utilizarea tehnologiilor web in afaceri", iar studiul de caz este pe un magazin online, nu-i pot da numele. Am lucrat la acest magazin si stiu toate detaliile, asa ca am facut un studiu de caz bun, zic eu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Daca ai nevoie de ceva legat de licenta (pe domeniul asta), sa ma anunti. La mine nu-i vorba de programare sau chestii, e vorba de imagine, promovare, marketing, chestii din astea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Chinte, sa fie intr-un ceas bun! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

Roxi, poate nu e de la ton, poate e de la bebe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jun 12 2008, 03:38 PM
Post #18668

V.I.P.

QUOTE(lxn @ Jun 12 2008, 04:31 PM) *
Tenchiu, tenchiu!
La mine nu-i vorba de programare sau chestii, e vorba de imagine, promovare, marketing, chestii din astea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Pai da imi imaginez, ca doar suntem la acelasi profil (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , desi la universitati diferite.
Suna interesant tema ta!

De exemplu, stiu pe cineva care si-a ales "Nuditatea in publicitate"..vreau si eu un subiect interesant ca asta!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am nevoie de multa..inspiratie!

+Quote Post
lxn
post Jun 12 2008, 03:46 PM
Post #18669

Musafir

Asta cam asa e, sa stii! Eu am ales subiectul asta pentru ca-mi place si ma pricep la el, m-am tot invartit prin zona asta si prefer sa fac ceva ce stapanesc foarte bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ma duc sa calc rufe!

+Quote Post
Cindy
post Jun 12 2008, 04:41 PM
Post #18670

V.I.P.

Spor la calcat rufe! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Eu am terminat cu sesiunea si acum pierd timpul aiurea...cel putin pana ma refac..nu am chef de nimic acum, nici macar de distractii si iesit in oras. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1865 1866 1867 1868 1869 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th November 2025 - 12:31 AM