![]() ![]() |
Jun 12 2008, 05:05 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 |
Sweet, ce bine de tine! Mi-ar mai fi placut si mie inca un an de facultate, prea a fost scurt rau. Deja ma apuca nostalgia cand ma gandesc.
Lxn, bravo! O intrebare am: voua va spune profesorul ce nota propune? Eu mai de interpretat niste date la partea practica si de mai adaugat pe ici pe colo cate ceva. Mi-am propus ca pana luni sa fie gata sa am timp sa o si caut pe profa sa-mi semneze lucrarea, ca tare greu e de gasit femeia aia. |
|
|
|
Jun 12 2008, 05:09 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
La mine a mers bine cu licenta! cursiv asa...fara mare bataie de cap!cu o zi inainte de licenta am printato si a 2-a zi am prezentat-o. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
mi-e cald de ma tavalesc nu mai pot!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
|
Jun 12 2008, 05:41 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Sweet, ce bine de tine! Mi-ar mai fi placut si mie inca un an de facultate, prea a fost scurt rau. Deja ma apuca nostalgia cand ma gandesc. Pai si pe mine ma apuca nostalgia, Mititik...mai ales ca eu am prins sistemul cu 3 ani! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Au trecut extrem de repede anii astia..Imi amintesc ce emotii aveam inainte sa dau admiterea la fac si eram membra aici si povesteam..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Tu la ce fac esti? |
|
|
|
Jun 12 2008, 06:26 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 |
Si eu tot trei ani am prins! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De aia mi s-a parut asa scrut.
Eu am terminat anul asta sociologia si administratia publica. Dar am ales sa-mi dau licenta acum la sociologie si sa o aman pe cea la administratie fiindca nu invatasem deloc pentru examenul scris si nu prea mai aveam cand. |
|
|
|
| scorpirescu |
Jun 12 2008, 06:53 PM
|
|
Musafir |
|
|
|
|
| lxn |
Jun 12 2008, 07:00 PM
|
|
Musafir |
Vii la Bucuresti, S!
Mititika, ce nota? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Eu n-am nici o nostalgie legata de faptul ca se termina facultatea, sunt cam insensibila (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| kalua |
Jun 12 2008, 07:06 PM
|
|
Musafir |
Scorpireasco, hai cu noi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am o colega de coma: nu ia niciodata liftul cand se duce acasa de la serviciu, ca daca se blocheaza? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In rest numai cu liftul umbla, da' a zis ca n-o intereseaza daca se intampla ceva in timpul orelor de lucru. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Jun 12 2008, 07:23 PM
|
|
|
Lxn, pai profesorul coordonator trebuie sa propuna si o nota pentru lucrarea pe care ai facut-o. Si nu stiu daca ti-o aduce sau nu la cunostinta.
|
|
|
|
| lxn |
Jun 12 2008, 07:38 PM
|
|
Musafir |
Sincer, habar nu am de asa ceva. Eu stiu ca trebuie numai sa se uite pe ea si sa faca un referat care trebuie pus la dosar. Mai departe, do not know (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Daca aflu ceva, te anunt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
| Roxana_ |
Jun 12 2008, 07:44 PM
|
|
Musafir |
Mitik, nu prea-ti spune profu' nota pe care o propune.
Lxn, dar ce avatar ti-ai tras. Kalua, tare colega ta. Azi am plecat la program acasa, dar mi-am luat niste hartoage sa le mai consult acasa. Pe unde-o fi Fanny (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ? Sweet, relaxare placuta atunci! Esti un om fara griji momentan. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 15th November 2025 - 12:31 AM |
|
|