![]() ![]() |
| angeldust |
Jun 12 2008, 08:15 PM
|
|
Musafir |
Of ce mi-e dor si mie de faculta (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Jur ca nu am studiat in timpul facultatii nici 10% din cate kkturi a trebuit sa invat de cand lucrez (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) La jobul asta mai nou mi se arunca in carca aproape toate feature-urile noi care vin si despre care eu nu stiu nimic si in fiecare saptamana o tot iau de la 0 si ma trezesc cu beleaua pe cap: da-i si citeste specuri, chinuie-te sa intelegi ce ar trebui sa se intample acolo, fa testcase-ul, cearta-te cu sefa, cu indienii...acolo nu-i asa...schimbam aia, facem aialalta, baga defecte, ba stai ca nu ...it's not a defect it's a feature (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , cum nu-i gata? etc etc....Creierii mei sunt muci in ultima vreme, altceva in afara de lucru nu mai stiu. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Somebody stop meeeeeeeeeeeeeeeee |
|
|
|
| scorpirescu |
Jun 12 2008, 08:25 PM
|
|
Musafir |
Bey, ce limba vorbeste angeldust? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
|
| angeldust |
Jun 12 2008, 08:27 PM
|
|
Musafir |
Eh, nu ma bagati in seama, aberez si io (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am creierii asa de varza incat am inchipuiri cum ca toata lumea intelege ce fac io la lucru si ce se intampla acolo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
Jun 12 2008, 08:35 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Iaca-ma-s pe aici Rox, imi tarai fundul. Ultima saptamana m-a terminat. Abia astept ziua de maine sa reintre lucrurile in normal. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Jun 12 2008, 09:43 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
I'm back din oras!
A fost o seara placuta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Intr-un loc unde ne venea sa ne ridicam si sa dam din buric (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Haideti fetele cu servici, nu-i dracu' asa de negru (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
Jun 12 2008, 09:55 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Da? Hai ca te iau la mine in perioada de iarna par egzamplu si dupa o saptamina in care muncesti cot la cot cu mine, mai discutam... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
|
Jun 12 2008, 09:56 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Hai (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
| walpurgik |
Jun 12 2008, 10:05 PM
|
|
Musafir |
Bonsoar! Eu am facut medii azi de vad verde, stele, cai, ce vreti!
Si cum sfarsitul de an nu vine fara surprize, sunt pe punctul de a mi-o lua in freza din nou pt o chestie pe care n-am facut-o, insa cineva cu influenta mare sustine sus si tare ca asa e. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Daca se tembelizeaza situationul ma f%% in el de invatamant. |
|
|
|
Jun 12 2008, 10:19 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
(IMG:style_emoticons/default/consolare.gif) Walpu, vad ca sistemul de invatamant e sabotat de cei care ar trebui sa-l "dirijeze" spre dezvoltare. Pacat de copii si de oamenii care pun suflet in munca de dascal.
Sfatul meu e sa nu incerci sa fi o eroina. N-are sens sa te sacrifici si sa plangi in pumni de fiecare data cand cineva incearca sa te puna la pamant. Mai bine faci stanga imprejur si incerci altceva. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
| lxn |
Jun 12 2008, 10:38 PM
|
|
Musafir |
Walpu, (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) Lupta-te cu ei si, atunci cand consideri ca nu mai merita, da-i pe undeva si reorienteaza-te, ca nu merita sa-ti mananci nervii acolo!
Roxi, (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) Am zis sa-mi schimb gărgăriţoiul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) M-am jucat un joc cu masini, de relaxare, si mi-am facut manichiura si pedichiura, ambele rosii (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 14th November 2025 - 11:35 PM |
|
|