IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1868 1869 1870 1871 1872 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Diana.
post Jun 12 2008, 10:48 PM
Post #18691

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Pokemoanco, la iarna vii in practica la mine; dupa ce ii explici de douaj de ori unuia la telefon ceva, dar explicatie ca pentru timpiti si o sa itizica "nu am inteles ca nu am fost atent"- si sa faci asta vreo saptamana, mai discutam. Tu ai impresia ca tot ce zboara se minca, dar sa vezi tu ce cucui o sa iti iasa dupa vreo juma de an in cimpul muncii - mai ales daca faci relatii cu publicul sau ai sefi timpiti....
Go to the top of the page

+Quote Post
lxn
post Jun 12 2008, 11:14 PM
Post #18692

Musafir

Pfff, cam asa-i, Poke (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Eu am lucrat numai 6 luni si asta m-a facut sa-mi doresc firma proprie, sa nu stau la cheremul nimanui si sa nu dau de sefi care nu-si vad lungul nasului (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Asa mi-i urat ca termin facultatea si trebuie sa ma angajeeeeez (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jun 13 2008, 12:05 AM
Post #18693

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Sefii nu au nici un motiv sa-si vada lungul nasului. Lungul nasului sint obligati sa si-l vada subalternii.
Ia gindeste-te, lexie, cum ar fi sa-ti auzi subalternul spunindu-ti "auzi, sefa, ia vezi-ti lungu` nasului!"_ daca imi zici ca te-ai simti bine, nu o sa te cred.
Asta nu inseamna insa ca seful trebuie sa fie porc, insa nici subalternul rima (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Totul e sa inteleaga toata lumea ca fiecare are un rol si niste sarcini de indeplinit. Nici mai mult, nici mai putin.
Cu asta incep si se termina toate.

+Quote Post
Cleo
post Jun 13 2008, 02:53 AM
Post #18694

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

anjel i feel you 2.
walpu imi pare rau pt experientele astea hidoase. insa pe mine din pacate din punctul asta de vedere nu ma mai mira nimic

sefei mele ii e jena sa se ia de mine si asta pt ca nu are motiv insa de cate ori intarziem cu echipa se asteapta ca eu sa trag cat 3, deja trag cat 2 ce mare scofala un pic de sfortzare. si cand nu se poate face niste gafe si niste remarci de saptamana trecuta am fost la un pas de a-i spune "fu** you"
baiul cu sefii este ca de multe ori ei "stiu tot" nu poti sa sugerezi nimic pt ca un alt sef cel de la etajul imediat superior a spus "hai sa stam in cap 3 ore sa vedem ce se intampla" degeaba ii spui "nu rezist nici 3 minute" ...."ba da trebuie sa incercam" . Pt mine dn punctul asta de vedere cele 2 joburi pt altii pe care le-am avut de cand sint pe piata muncii au fost o mare surpriza dpdv al oamenilor care sint pe posturi de manageri si asta la companii cu venituri de bilioane de dolari. supriza neplacuta. si pana nu se deduce ceva sa mentionez c-am fost peste 10 ani pe partea cealalta a baricadei insa aere si figuri cu angajatii mei n-am avut niciodata.

+Quote Post
Cleo
post Jun 13 2008, 03:49 AM
Post #18695

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

intr-un alt ton, ia uitati coregrafie la aborgieni pe Zorba grecul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/O-MucVWo-Pw&hl=en"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/O-MucVWo-Pw&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"></embed></object>

+Quote Post
3A
post Jun 13 2008, 04:49 AM
Post #18696

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Toronto
Member No.: 3,077

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mortal videoclipul!

Fetele, nasol cu sefii astia de care spuneti. Cel de care zice Kalua de la Simens...ma intreb cine mai lucreaza cu el la asa faze...
Din pacate prea putini inteleg ca a fii manager, nu e doar ca sa ai profit, important e sa stii sa te porti cu oamenii ca altfel tot tu pierzi, ca manager...

Am avut si eu la "viata mea" vreo 5 sefi, si unul singur, ultimul din Ro (vorba Doftorresei, exact ca sa plang eu ca plec...) a fost singurul sef cu care puteam colabora in adevaratul sens al cuvantului, si pleca urechea la ce spuneam noi, ai de jos...

Si mai e ceva, aici am avut doar 2 sefi, unul dintr-o companie privata mica (30 de angajati) si altul la o companie mare.
Diferenta de la cer la pamant. Slava Domnului nici unul nu mi-a pufnit in nas, ca eu fac urat la d-astea, ma scapa gura pe d-inainte... Dar cel de la compania privata clar se purta altfel, dar era incapatanat, de fapt d-aia m-a si zburat de acolo in final, ca l-am cam contrazis de cateva ori.
Asta de acu, il cunosc prea putin....

Avea o vorba o prietena de a mea, ideea sefului sau a companie nu o poti schimba niciodata. Daca e ceva cu care nu poti trai mai repede schimbi compania decat sa-i schimbi pe ei....trist...dar adevarat...

+Quote Post
Philia
post Jun 13 2008, 07:15 AM
Post #18697

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

'Neata!
Di, pe bune ca vin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vroiam sa zic ca nu a murit nimeni din cauza serviciului, dar imi aminti de tipa aia care a murit anul trecut (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Jun 13 2008, 08:29 AM
Post #18698

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) M-au refuzat aia la care am avut interviu....

+Quote Post
Fanny
post Jun 13 2008, 08:33 AM
Post #18699

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Szi, din punctul meu de vedere, ei au pierdut! Ti-au spus si motivul?

Neata, fete dragi! Azi e vineri! (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Jun 13 2008, 08:36 AM
Post #18700

Musafir

Neata. Of, ce rau imi pare Szi. Ti-au spus si-un motiv, nu c-ar fi obligati s-o faca.

Cleo, draga mea, nasol ca trebuie tu sa tragi tare si sa-i tii pe altii in spate...si cand faci lucrul asta, nici macar nu apreciaza seful. Eu daca n-am o relatie buna cu seful direct, nu prea stau intr-o firma. Spre norocul meu, la ultimele 2 servicii (din totalul de 3), relatiile au fost super si tipele mi-au devenit prietene. Am mai scris eu pe aici despre asta.
Fanny, sper sa vina sefa ta in curand. Ma gandesc si eu cu groaza de perioada care ma asteapta incepand cu luna septembrie.

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1868 1869 1870 1871 1872 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th November 2025 - 11:38 PM