IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 186 187 188 189 190 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Szimcsi
post Apr 24 2007, 04:20 PM
Post #1871

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Cred ca am uitat sa va zic ultima dintre surprizele oferite de firma la care lucrez: inca nu am primit salariile pana la ora asta, in conditiile in care trebuia sa le primim pe 15 (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Apr 24 2007, 04:41 PM
Post #1872

Musafir

szi, chiar ca trebuie sa-mpingi fuga de-acolo. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Fiica-mea si-a uitat penarul in clasa, si-a adus aminte si s-a intors din drum sa si-l recupereze. L-a gasit, dar fara stilou (cel nou, primit de Pasti) in el, iar toate creioanele rupte. Plangea la telefon de mi-a rupt inima, nici n-o intelegeam ce spunea. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
De-abia astept s-ajung acasa s-o iau in brate si sa vorbim despre infractiune.

+Quote Post
roxanica10
post Apr 24 2007, 04:45 PM
Post #1873

Musafir

Vai Kalua, sunt si pe acolo oameni rai?
Fata colegei mele a luat locul 3 la concursul de Miss...si e decat clasa a 5 a, cred ca fetele din clasele mai mari au cam injurat-o in gand (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .

Szi...chiar de multa vreme n-am mai auzit de angajatori care sa nu plateasca salariile la timp. In Bucuresti e o criza de personal in toate domeniile.

+Quote Post
fortelady
post Apr 24 2007, 06:21 PM
Post #1874

Musafir

mda. criza de personal calificat si consecinta logica -inflatie de oameni fara experienta dar cu pretentii aberante.
fac angajari in momentul asta, ma credeti ca IMI E GROAZA de ce CV-uri primesc? povestea sora-mea ca la firma unde lucreaza ea acum, oamenii au fost super fericiti cand a venit ea la interviu (i-a povestit o tanti de la RH, la o luna dupa angajare) ca in sfarsit a venit cineva care are habar ce vorbeste, stie sa scrie, sa citeasca si mai are si ceva experienta intr-un domeniu conex.

+Quote Post
kalua
post Apr 24 2007, 09:03 PM
Post #1875

Musafir

Fiica-mea-i inca foarte suparata ca i s-a furat stiloul, e unul care nu se prea gaseste si-i placea mult. E spaniol, a cautat in net cum se spune la stilou in spaniola si a cautat sa vada daca-l gaseste in lumea larga de cumparat online. N-a gasit. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Are o trusa de detectiv pentru copii, a vrut sa ia amprentele de pe penar. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) S-a linistit cand i-a spus taica-sau ca trebuie luate si de la toti copiii din scoala si comparate. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Se simtea vinovata ca si-a uitat penarul, sper ca i-am scos ideea asta din cap.

+Quote Post
divi2007
post Apr 24 2007, 09:17 PM
Post #1876

Musafir

saracuta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) convinge o macar ca o sa mergeti zilele astea si o sa i cumperi un penar si un stilou mai frumos decat avea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Apr 24 2007, 09:20 PM
Post #1877

Musafir

Penarul l-a gasit, stilou nou am cumparat. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
fortelady
post Apr 25 2007, 11:03 AM
Post #1878

Musafir

kalua, nasol cu patania fetei tale. nush ce sa zic..
ce fac fetele azi?

+Quote Post
kalua
post Apr 25 2007, 11:07 AM
Post #1879

Musafir

trebusoara, trebusoara.
Va pup!

+Quote Post
berbecutza
post Apr 25 2007, 11:25 AM
Post #1880

perpecenia sa

Group: Membru de Onoare
From: berbeceni
Member No.: 49

pe mine iar ma doare capul. suna telefoanele in prostie (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

"neata" (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

szi, multa bafta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 186 187 188 189 190 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th November 2025 - 10:06 PM