![]() ![]() |
Jun 13 2008, 08:39 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Neata!!
Eu n-am chef de nik, vreau sa doooooorm (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) This post has been edited by Nimphetamin: Jun 13 2008, 08:39 AM |
|
|
|
Jun 13 2008, 08:40 AM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Rox, vine azi! (IMG:style_emoticons/default/dance1.gif)
|
|
|
|
Jun 13 2008, 08:55 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
neata!! sorry Sz!
lasa ca or sa mai fie sanse!tu da-i batai! v-am zis ca azi plecam cu oora mai devreme ca sa prindemmeciul? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) have a nice day girls!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
| rozy |
Jun 13 2008, 09:14 AM
|
|
Musafir |
buna ziua.
eu tocmai am primit o veste buna.iubu meu a mai luat un examen (are restante carca,si tre sa stranga 100 credite) am aflat si metoda magica sa scapi rapid de herpes:citricele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) am halit un grepfruit si a doua zi deja incepea sa se usuce (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| scorpirescu |
Jun 13 2008, 10:17 AM
|
|
Musafir |
Salut, gagici.
Hai sa va povestesc si voua sa va dati cu parerea. Am fost ieri la un interviu pentru un post in vanzari la o firma mare (multinationala), dar care abia acum vrea sa intre pe piata aici. Din descrierea postrului acesta cica ar fi 90% munca de teren, ar trebui acoperite vreo 4-5 judete, nu mai stiu exact. Cineva care mi-a recomandat job-ul asta pentru carea lucrat el acum vreo 3 ani spune ca nici vorba, ca numai vreo 60% sa fie si pe vremea aia el avea o gramada de timp liber si ca ar fi o slujba faina. Salariul s-ar putea sa fie bunicel, mult peste cat am eu acum, insa nu sunt sigura ca m-ar tine atata umblatura. Adica eu nu ma vad cu dosu in masina juma de zi tot fugind de la un client la altul si mai ales in alte judete. Eu obosesc usor, trei drumuri cu masina pe zi in oras si deja is franta. Nu exista birou, iti dau masina, laptop si telefon si lucrezi de acasa si umbli dupa clienti. Eu am prieteni care asa lucreaza, se plang de oboseala dar nu renunta ca deh.. e multinationala, salar bun, pica bine la cv etc. Mi se pare insa o munca mai potrivita pentru un barbat, iar eu is destul de prapadita, nu prea poti sa tragi de mine ca de cai ca nu ma duce, no. Eu si acum lucrez in vanzari dar la o firma mica, vanzarea efectiva nu prea imi place, recunosc, mie mai mult imi place ce sa intampla dupa ce deja ai comanda (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Insa na, firma mica, deplasari foarte rare. Ma descurc bine cu urmarirea contractului sa se realizeze bine si ma zbat, dar sa tot trag de clienti si sa-i aduc in firma asa nu-mi place, of. Aici unde sunt am plecat de la 0, am fost primul on de vanzari (pana acum se descurca numai sefa singura cu recomandari si ce o mai gasit ea), dar mi-am creat o baza de date de vreo 3000 de firme contactate in diverse moduri, fata de anul trecut vanzarile mele sunt cel putin duble ca volum, iar in sezon pot spune ca a fost chiar de 4-5 ori mai mare. Cei drept nu am prins decat 2 sezoane, primul sezon eram la inceput, deci nu stiu daca le pot compara asa, dar ca idee. Si asta intr-un domeniu in care concurenta este ingrozitor de mare. Ceva ceva tot am facut, insa eu nu ma simt un om de vanzari bun pentru ca nu-mi place, nu stiu sa mint oamenii frumos si sa le spun ca noi suntem cei mai buni, am foarte foarte mari probeme cu increderea in mine, etc. Pe de alta parte la firma asta mare si aici e un domeniu care s-ar putea sa fie interesant si mi-ar place sa invat, plus ca multinationalele au niste linii bine trasate, au cu ce se lauda si altfel se uita la tine clientul, insa tot nu ma impac nicicum cu vanzarea, nu cred ca sunt buna. Ma tot gandesc.., Inca nu s-a facut selectia pentru interviul urmator, dar sunt inclinata 60-70% sa refuz daca se gandesc sa ma cheme la urmatoarea etapa. Desi ii posibil sa-si dea si ei seama ca nu e slujba pentru mine. Voi ce parere aveti? Nu cer sfaturi pentru ca stiu ca tot cum ma duce pe mine capul fac, dar as vrea sa aud ceva pareri. S. |
|
|
|
Jun 13 2008, 10:30 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
Io nu am nici cea mai vaga idee ce sa-ti zic! fa cum simti ca e mai bine! nici eu nu ma descurc invanzari...
nu mai am rabdare pana la 5, si mi-e pofta de o inghetata de-mi vine sa plang!! mai vroiam sa zic ceva si am uitat! si nu era minciuna!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Jun 13 2008, 10:40 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Scorpi, daca tu crezi ca nu faci fata unui astfel de program, atator deplasari, nu te duce.
Incearca sa analizezi totul, s apui in balanta, pros and cons si vezi unde e lista mai lunga. In primul rand insa, fa ce simti! Asculta-ti instinctul, pt ca d emulte ori il ignoram si apoi ne pare rau (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Sa ne zici si noua ce-ai facut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szi, lasa ca nu s-a sfarsit lumea cu un refuz. Sa-ti gasesti un job nu e deloc usor, poate doar adac ai un noroc chior, ceea ce nu se intampla prea des. Cauta pana gasesti ce vrei si ai rabdare! Rome wasn't built in a day (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
Jun 13 2008, 10:53 AM
|
|
|
da-n cate? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
|
Jun 13 2008, 11:06 AM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
E o zicala, roma ca imperiu a avut nevoie de ani sa ajunga ce a ajuns, albi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
Jun 13 2008, 11:28 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Nimphe (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nu e vorba de o zi. De un an imi caut si nimic... :|
Nu mi-au zis de ce nu m-au vrut, eu cred ca din cauza ca le-am cerut prea mult pentru ei... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 14th November 2025 - 10:25 PM |
|
|