IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1873 1874 1875 1876 1877 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Diana.
post Jun 13 2008, 06:10 PM
Post #18741

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

A inceput de 5 minute!

Pe TVR1

HAI ROMANIIIAAA!!
(IMG:http://i294.photobucket.com/albums/mm83/dmb_1973/STEAG.jpg)
Go to the top of the page

+Quote Post
LostWhispers
post Jun 13 2008, 06:27 PM
Post #18742

Musafir

imi vine sa mor, pana acum era sa dam 3 goluri
asa vreau sa castigam sa trimitem Italia acasa (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) si sa scrie in ziare ca i am trimis acasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jun 13 2008, 06:36 PM
Post #18743

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Multa sanatate si multi ani inainte mamicii tale, Diana!

Scorpi, eu zic asa: 1. daca produsele sunt bune, se vand singure fara sa le ridici in slavi sau sa minti pentru a-i atrage pe clienti. 2. esti mai puternica decat iti inchipui. 3. munca de teren poate fi inspaimantatoare la inceput, dar, in acelasi timp, da dependenta. Eu, pana acum 2 luni, am facut doar munca de birou si nu mi-am dat seama cat pierd "stand doar in banca mea". Ma felicit ca am avut inspiratia sa ma avant in ceva nou. Mai ales ca, la fel ca si tine, am stat mult timp in acelasi loc, aveam radacinile adanci acolo si mi-era teama ca nu m-oi pricepe decat la ce cunosc. Te pup si sper sa iei decizia potrivita pentru tine.

legat de fotbal... pana acum ne tinem capul sus. Imi place curajul baietilor! (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 13 2008, 06:39 PM
Post #18744

Membru de Onoare

Member No.: 1,359

Hai, Romanicaaaaaaa (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)

Am avut prima lectie de franceza si totul a mers f bine (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Profa e mai tanara decat noi (are 25 de ani (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ), dar vorbeste f bine si venise cu tot felul de materiale, ne-a testat sa vada nivleul fiecaruia, am vorbit...Ce sa mai, eu stiu bine, dar din cauza lipsei de conversatie, nu sunt foarte fluenta (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

In orice caz, mi-a dat sperante, nu mai sunt atat de speriata de interviu. Pana in octombrie o sa avem timp sa invatatm cat mai bine.

Acu' am ramas singura acasa, ca barbata-miu a iesit cu baietii la terasa. Cu un ochi la meci, cu altul pe forum, cu altul prin casa imi va trece seara linistit.
Ceea ce va urez si voua (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
pescarush
post Jun 13 2008, 06:46 PM
Post #18745

Musafir

La Multi Ani mamei tale, Di! (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif)
Teo, invata sa-ti faci lista de prioritati. Aici primesc programari la anumiti medici si peste 6 luni (am una pentru august, facuta din ianuarie, de ex. - unele le fac eu intentionat din timp, mai ales cand stiu cat de greu se obtin), asa ca tot programul in perioada sau in ziua respectiva se invarte in jurul programarii. Daca amani, nu faci altceva decat sa agravezi boala. Asa ca, fa programarea, scrie-o cu litere mari in calendar, si INDIFERENT ce se intampla in ziua aia, te duci la doctor. Apoi, faci restul, timp este chiar daca ceva ramane nefacut intr-o zi. Sanatatea este cea mai importanta. Pentru ca daca o neglijam, ajungem sa pierdem mult mai mult timp pe la medici, sau Doamne Fereste prin spitale.
Hai Romania!!!! Am un coleg italian, ma tot tachineaza inca de la meciul cu Franta. Mi-ar place sa-i fac (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) Si-apoi, il am pe seful jumate olandez (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) si mai am un coleg englez. Noroc ca nu sunt pe-acolo si englezii, ca asta si asa vine tot cu stirile din Europa pe capul meu, si eu bineinteles ca sunt pe dinafara. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
La noi sunt 30 de grade azi, cu factor de umiditate se simt ca si 36 de grade. Saptamana viitoare am vazut ca se raceste, intr-o zi vor fi vreo 17 grade.
Va las (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) ca atata treaba am!

edit: Nimphe, bafta! Eu te astept, stii da? (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

This post has been edited by pescarush: Jun 13 2008, 06:49 PM

+Quote Post
Fanny
post Jun 13 2008, 06:48 PM
Post #18746

Moderator Global

Member No.: 1,055

Mama ce le-au anunlat un gol valabil. dar mai bine sa si-o ia arbitri decat noi, nu? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
pescarush
post Jun 13 2008, 06:50 PM
Post #18747

Musafir

Golul cui, Fanny?
Hai ca eu urmaresc meciul indirect, pe elady, i loc sa-mi fac treaba pe-aici. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
kalua
post Jun 13 2008, 06:52 PM
Post #18748

Musafir

golul italienilor-

Eu imi rod unghille, iar Mr. kalua s-a facut comod pe canapea, nici la nemti nu s-a uitat, dar la meciul asta da.

+Quote Post
Diana.
post Jun 13 2008, 06:55 PM
Post #18749

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

mOAaaama, o belibaseam .Lasa, ca si noua ne-au furat altii goluri cacalau....

Mutu parca-i impiedicat, insa in repriza asta chiar AM JUCAT nu a dormit, ca in meciul cu Franta...
Pesca, italienii au vagat gol insa de unde era, arbitrul a vazut ofsaid

Saru mina de urari!

Vreau un gol cum a fost golul lui Boloni, eram inclasa a III-a si mi-am scirjelit pe banca cu litere maaaaaari"ROMANIA-ITALIA 1-0"
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
sI-AZI AM URLAT DE-AM innebunit vecinii sigur. Si cred ca am ragusit...

Romaniaaaaaaa, Hai Romaniaaaaaaaaaa!!!

(IMG:http://i294.photobucket.com/albums/mm83/dmb_1973/STEAG.jpg)

+Quote Post
Bia
post Jun 13 2008, 06:58 PM
Post #18750

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

La multi ani mamicii tale, Di! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1873 1874 1875 1876 1877 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th November 2025 - 07:58 PM