![]() ![]() |
| roxanica10 |
Apr 25 2007, 11:47 AM
|
|
Musafir |
Salutare dragutele mele!
Eu am o dispozitie de zile mari. Dimineata am fost la doctor, inca n-am verde sa fac bebe. Mi-a dat vreo 3 retete si de maine incep un nou tratament (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) , dar lucrurile s-au imbunatatit de la ultima consultatie. Kalua, bine ca i-ai luat stiloul, ca sa uite de incident. Cine stie? Poate va descoperi vinovatul. Forte si noi ne cautam un economist bun de ceva vreme...si nu gasim. Ideea e ca jobul ii ofera perspective minunate si nu s-ar bloca in contabilitate..dar...mai cautam. Acum...la trebi cu mine... |
|
|
|
| angeldust |
Apr 25 2007, 12:03 PM
|
|
Musafir |
Eu sunt turbata! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Nu stiu cum naiba a sarit furtunul de la masina de spalat si toata apa s-a scurs pe jos. Am facut o inundatie de zile mari. Si normal ca am sarit repede cu picoarele in apa sa scot grosul pana nu ajunge la vecini si am stat asa vreo jumate de ora cu picioarele ude in conditiile in care sunt pe stop (a 2-a oara luna asta, naiba stie de ce) si acu ma dor ovarele de nu mai pot (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 25 2007, 12:13 PM
|
|
Musafir |
Angel...ia un anti-inflamator Diclofenac Duo sau Ketonal si ai grija pe viitor ca cu treburile astea nu-i de glumit.
|
|
|
|
Apr 25 2007, 12:13 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
stai cu picioarele in apa fierbinte. eu am circulatia f proasta si mai mereu am picioarele reci. asa ca, cand sunt pe "problema" si le am reci le tin in apa pana se incalzesc. altfel m-ar lua bau-bau de durere (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
|
| angeldust |
Apr 25 2007, 12:18 PM
|
|
Musafir |
stiu ca nu-i de glumit, oricum am ceva probleme de mai mult timp si am tot amanat, dar sapt viitoare ma duc la ginecolog sigur sa vad ce imi zice. Insa tre sa imi gasesc alt ginecolog, ca ultima la care am fost e o tampita.
si eu am probl cu circulatia , la fel, berbe. Eu imi pun o sticla cu apa fierbinte pe burta. |
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 25 2007, 12:29 PM
|
|
Musafir |
Da...greu sa gasesti un medic calumea. Si eu am schimbat o groaza pana am ajuns la tipa asta, care-i o bomboana. Si-am fost numai pe la profesori doctori titrati. Daca erai in Bucuresti ti-o recomandam pe a mea...dar cum esti in Timisoara n-am cunostinte pe acolo. Oricum, nu lasa sa se cronicizeze afectiunile.
|
|
|
|
Apr 25 2007, 02:00 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
cine a vazut bre "clona" aseara ca am pierdut?! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) imi vine sa o omor pe jade :| il are pe said, baiet frumos langa ea si ei ii fug ochii dupa nea caisa lucas care este indecis mai rau ca o muiere...pardon de expresie (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
pese: a se observa ca aceasta telenovica mi-a luat mintile :| |
|
|
|
| fortelady |
Apr 25 2007, 02:10 PM
|
|
Musafir |
eh. o sa avem o berbe clonata?
|
|
|
|
Apr 25 2007, 02:20 PM
|
|
|
ce s-a auzit ceva? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
| fortelady |
Apr 25 2007, 02:58 PM
|
|
Musafir |
berbe... clone... prima fiinta clonata e berbeaca dolly.. chestii d'astea
|
|