![]() ![]() |
Jun 14 2008, 10:39 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
have fun Nimphe!
mi-au amortit buzele (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
|
Jun 14 2008, 10:43 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
neatza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
va salut si eu dintre peretii albastri de aici si o tulesc sa citesc si restul subiectelor ca vad ca am ratat o groaza in saptamana asta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) by the way, a nascut angelina? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| lxn |
Jun 14 2008, 11:14 AM
|
|
Musafir |
Neata! Eu am fost sa cumpar floricele pentru ca-i ziua cumnatei mele azi si mergem la curte sa o sarbatorim.
Sa aveti o zi frumoasa, fetelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Jun 14 2008, 11:26 AM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Mandrelor, nu uitati... care n-a votat mai are o sansa pana maine.
Nu ma refer la alegerile locale ci la votul de la Concursul elady. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Votati finalistele |
|
|
|
Jun 14 2008, 11:48 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
Gata gagici! va pupacesc din mers, io am zbughit-o acasa ca nu se mai poate!!
weekend minunat va doresc!!! puuuppp (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Jun 14 2008, 12:34 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Neata, fetelor! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Mama, ce-am mai dormit! La 11.30 m-am trezit si mai dormeam daca nu ma suna un coleg (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Azi am program de casa: baita, spalat rufe, gatit, poate si o prajitura (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Trebuie sa dau o raita pe la topicul de prajituri sa vad ce-mi face cu ochiul. |
|
|
|
Jun 14 2008, 12:43 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Eu am renuntat azi la spalat, desi mai aveam o gramada in cosul cu rufe. Am stat azi noapte pana aproape de miezul noptii cu masina in functiune. E sambata mortilor si lumea din familie imparte, asa ca am zis sa ma abtin. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Abia astept sa mananc coliva. |
|
|
|
Jun 14 2008, 02:15 PM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
neata girlies
si eu am un vagon de rufe de spalat. nu stiam ca e o sambata a mortilor acum in iunie, parca era la 1 noiembrie? sau numai la catolici? kalua ai terminat de calcat? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) spor la treburi ma duc sa vad si eu cu ce incep. Se anunta ploaie insa e asa frumos afara ca n-am nici un chef sa stau pe langa oale. m-as duce la shopping dar cu copilul nu se poate (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) pana ma uit eu la o chestie ea a ravasit vreo 5. Trebuie sa prind momentul cand e sotul meu acasa si sa evadez (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) |
|
|
|
| angeldust |
Jun 14 2008, 02:28 PM
|
|
Musafir |
Eu am fost la un pas de o da pe una cu capu de toti peretii. Am sunat 2 prietene sa ne intalnim sa mergem sa mancam ceva bla bla. Una din ele a venit cu o tipa pe care oricum nu o inghiteam niciodata dar o toleram ca deh...a tot fost colega de camin a prietenelor mele, apoi s-a mutat cu una din ele in chirie, etc. Si ne-am comandat sa mancam, am rezistat eroic la obisnuitele comentarii insipide izvorate din prostie crunta si parvenitism, apoi a tinut mortis sa imi spuna parerea ei imbecila despre un subiect care ma privea direct si i-am spus frumos sa isi conserve energia ca nu i-am cerut parerea si nici nu ma intereseaza. Dar ca o taranca ajunsa peste noapte mare doamna ce e, normal ca nici vorba sa se opreasca ci a simtit ca e rost sa insiste si mai tare, pe un ton din ala impertinent. Am inceput sa vad negru in fata ochilor si ma gandeam ca daca mai trebuie sa ii ascult chiar si un minut aberatiile ori o pocnesc ori o fac albie de porci. Asa ca am anuntat ca enough is enough si m-am saturat de fitze si figuri de 2 lei si am plecat. Acu imi pare putin rau ca n-am bagat-o nitel cu mecla in ciorba, dar nah....poate o sa o mai intalnesc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
Jun 14 2008, 02:43 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Angel, eu zic ca ai facut bine ca ai tratat-o cu indiferenta. Unii nu merita sa te cobori la nivelul lor. Eu la faze din astea, de obicei, dupa primul impuls de a-i da una in mecla persoanei respective, incep sa ma amuz pe seama ei.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 14th November 2025 - 03:22 PM |
|
|