IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1883 1884 1885 1886 1887 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Bia
post Jun 14 2008, 03:10 PM
Post #18841

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cunoastem astfel de specimene... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cel mai bine e sa le ignori.
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Jun 14 2008, 03:36 PM
Post #18842

Musafir

Io recunosc ca nu prea ma pot stapani, ma enervez f greu da atunci cand ma enervez tre sa fac scandal sau sa sparg capul cuiva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jun 14 2008, 04:36 PM
Post #18843

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Eu cred ca nu spuneam nimic ma ridicam, ii puneam zimbind o farfurie in cap si plecam ... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Jun 14 2008, 06:30 PM
Post #18844

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Maat, chiar te-as crede in stare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Jun 14 2008, 06:41 PM
Post #18845

Musafir

Ziua buna gagici!
Buna ideea lui Maat, Angelu. Atitudine de lady. Chiar n-avea sens sa te pui la mintea ei. Plecand i-ai dat o lectie. Nimeni nu-i obligat sa asculte niste tampenii, daca nu vrea. Si io care ma gandeam c-o sa te simti fenomenal weekendu' asta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
N-am spalat azi, din cauza de Sambata Mortilor. Au avut grija colegele sa ma atentioneze. Dimineata am fost la manichiura/pedichiura, apoi la cumparaturi de alimnte. Dup-aia am iesit cu niste prieteni ai sora-mii, care-au venit in tara pentru nunta (ei locuiesc la Londra) si-am mancat la Thalia super bine si neconform, pentru amatoare (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Aveau aia o placinta cu mere cu inghetata maaaaaare si buna (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) A urmat somn de frumusete si-acusica trebuie sa ma pun pe gatit, dar e cam cald la 10.
Va pup!

+Quote Post
Diana.
post Jun 14 2008, 06:59 PM
Post #18846

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

..pai chiar sint in stare. Pina la 28 de ani am fost o momiie, insa o data ceva a facut "click" la mine in cap si de-atunci nu mai suport sa fiu calcata in picioare, sa tac si sa-nghit... Si iau o atitudineeeee... de nu se mai vede om cu om si fumeie cu fumeie... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 14 2008, 07:18 PM
Post #18847

Membru de Onoare

From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Dragutelor, m-am intors de la shopping intr-o verva de zile mari (IMG:style_emoticons/default/super.gif) Sunt cam obosita, dar ma simt atat de bine, incat am pus sa fac ceva mancare (o supa de legume, se face singura).
Apoi ne bagam la un film, ca suntm prea obositi sa ieism pe undeva.

Dar apropo de iesit, sa va zic faza.
A vazut al meu ca e Traviata (opereta) si lui ii place si a zis sa mergem. N-0am mers cu el niciodata, as aca am zis sa-i fac si lui pe plac, ca deh, asa e frumos (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si in drum spre magazin am trecut pe la teatru, sa luam biletele la spectacol. Le luam, plecam cu gandul ca la 8 azi avem program de opereta. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
In masina, ma uit si eu pe bilete, le citesc, le invart si vad data: 11 iulie!!! Cu alte cuvinte, am luat teapa (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Angel, indiferenta doare, asa ca cel mai bine este sa nu-ti consumi energia inutil. Nici macar nu te gandi, nu merita (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
lxn
post Jun 14 2008, 08:04 PM
Post #18848

Musafir

Am venit acum de la curte de la socrii cumnatei mele si mi-s rupta de oboseala. Aer curat, trandafiri in toata curtea, aperitiv, gratar, poze, de la 14 la 20 am stat acolo. Ma duc sa fac baita si cred ca dorm neintoarsa in seara asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angel, well done (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 14 2008, 08:39 PM
Post #18849

Membru de Onoare

From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Eu am terminat si de gatit si mi se inchid ochii de somn, asa ca nu mai vad niciun film (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Pacat, ca vroiams a vad Tinerete fara tinerete (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Dar pur si simplu pic din picioare.
Asa fac un dus si va urez noapte buna!

+Quote Post
Szimcsi
post Jun 14 2008, 09:43 PM
Post #18850

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Buna, fetelor! Am iesit in oras la terasa! Si sa stiti ca e chiar eveniment la mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu am mai iesit de atata timp, ca ma simteam ca o salbatica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si ca sa va convindeti ca intr-adevar nu am mai iesit de mult, va spun ca m-am imbracat intr-o bluzita asa de decoltata, incat am fost deliciul tantarilor din oras (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Deh, nu m-am gandit ca seara e si racoare si mai sunt si alte chestii necompatibile cu decolteul meu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1883 1884 1885 1886 1887 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th November 2025 - 02:12 PM