IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1885 1886 1887 1888 1889 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
scorpirescu
post Jun 15 2008, 12:28 PM
Post #18861

Musafir

Bai, imi tre tricou galben!
Tremura emotia in mine.
Vreau la Elvetiaaa!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Philia
post Jun 15 2008, 12:46 PM
Post #18862

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Hello!
Au plecat ai mei acasa! Ne-am distrat frumos ieri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am invatat un pic si nu am erzistat sa nu intru sa vaz ce faceti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
fantasy
post Jun 15 2008, 01:02 PM
Post #18863

Doar eu..

Group: Membru de Onoare
From: Peste tot..
Member No.: 120

Io am avut o noapte crunta!Nu stiu de ce dar n-am putut sa adorm, m-am frichinit de pe o parte pe alta , am adormit pe la 5!!!!!! Si acu nu am chef de nimic si tre sa fac curatenie!

+Quote Post
mititik
post Jun 15 2008, 01:09 PM
Post #18864

Membru de Onoare

Group: Obsedat
Member No.: 4

Eu am dormit ca un prunc! Pana la 12! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Acum astept o prietena sa vina la mine si sa plecam la vot! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
O duminica frumoasa!

+Quote Post
lxn
post Jun 15 2008, 02:12 PM
Post #18865

Musafir

N-am putut sa votez in alt sector decat in cel in care stau pentru ca trebuia sa-mi dea doua buletine de vot pe aceeasi semnatura, iar eu n-aveam cum sa votez primarul din 5 daca stau in 6 (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Asta e, sper sa iasa cine vreau fara votul meu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Philia
post Jun 15 2008, 05:21 PM
Post #18866

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Hello!
Sa va spun cu ce ma ocup eu acu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Am cunoscut mai zilele trecute un tip (dragutel. de altfel) caruia i-am dat numarul de telefon. El atunci era cu o tipa (si ea draguta). M-a tot sunat si pan' la urma, zic bine domne, azi ne intalnim.
Si ma suna pe la 4 sa ma invite la niste preteni acas' . Io ii spun ca nu vin si ca ma culc. In 5 minute ma suna iar. Ca de fapt nu e decat el si pretena respectiva si"avem toata casa la dispozitie" . Io in continuare "NU:. El, sa il sun cand m-oi trezi.
Ma culc, ma trezesc, pun mana pe telefon si-l sun. Raspunde dupa vreo 4 apeluri, gafaind.
Eu (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Buna! Ce faci?
El: Tot acolo..ne distram! Hai si tu.
Eu: Mai bine ne vedem diseara pe la 8, sa iesim undeva
El Pe la 9 ar fi mai bine, acum probam aci niste "chestii de latex"
Eu: Ah, ok...mai vorbim (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

Si ii dau acum mesaj: Au intervenit niste chestii de latex intre noi si nu ne mai vedem (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Astept sa vad ce raspuns imi da. Oricum ma doare burta de cat am ras (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 15 2008, 05:38 PM
Post #18867

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Salutare!
Eu am o zi cuminte alaturi de sotiorul meu. De dimineata (pe la 12 adica) am mers la vot, la niste mici cumparaturi (de-ale gurii de data asta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) si cand m-am intors am zis sa fac si ceva de mancare.
Dupa masa ne-am bagat la un film si acu' am intrat sa vad ce faceti. Vad ca sunteti cuminti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cred ca mai vedem un film, ca nu avem chef de iesit nicaieri (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Jun 15 2008, 06:03 PM
Post #18868

Musafir

Vai Poke ce tare esti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Avusei si io o duminica linistita: am fost sa ud florile la mama, sa votam (pan' acu' n-a fost data ca eu si barbata-miu sa votam la fel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ), am dormit si trebuie sa ma pun pe treaba (c-am ceva de lucru, pentru la serviciu), desi n-am nici un chef.

+Quote Post
lxn
post Jun 15 2008, 06:23 PM
Post #18869

Musafir

Philia, foarte tare! Dar ce tupeu si pe ala, daaaamn (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nici noi n-am fost pe nicaieri azi, am dat o tura de bulevard si back home (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Maine merg cu al meu la shopping, la sugestia lui (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Nimphe, ce patira barbatii astia?

+Quote Post
mititik
post Jun 15 2008, 06:49 PM
Post #18870

Membru de Onoare

Group: Obsedat
Member No.: 4

Phili (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Sunt de coma unii. Unde ai cunoscut specimenul?

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1885 1886 1887 1888 1889 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th November 2025 - 01:02 PM