![]() ![]() |
Jun 15 2008, 08:51 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Hello!
Nu, nu sunt single, dar baietu' asta imi captase atentia:) Dar mi-a trecut repede (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
| Roxana_ |
Jun 15 2008, 08:53 PM
|
|
Musafir |
Nimphe, nu ma supar. Fiecare cu alegerile ei. Oricum nu vreau sa intru in polemici cu politica. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Va respect opiniile si la fel e frumos sa faceti si voi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . |
|
|
|
Jun 15 2008, 09:21 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 |
Imi vine sa plang de nervi.
Nu pot sa cred ca PSD revine la putere! (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
|
Jun 15 2008, 09:23 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Lol faza cu latexul o fii vreun playboy Poke.
Azi am fost sa-mi iau pamant la flori si am gasit fragute inca nu erau coapte decat pe alocuri da' am mancat ceva. Noi mai vroiam sa stam da' fiica-mea se plictisise asa ca plecaram spre casa. Cand am ajuns acasa sa vad ca era 6 juma, am facut repede mancare, am mai schimbat si pamantul la 2 ghivece. Cre' ca ma bag la somn mai repede. Noapte buna, ladies. This post has been edited by Master of Norules: Jun 15 2008, 09:47 PM |
|
|
|
| Roxana_ |
Jun 15 2008, 09:25 PM
|
|
Musafir |
Si eu ma bag la somnic. Va pup gagici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Abia astept sa apara zmeura MoN. Cum e vremea pe la voi? |
|
|
|
| angeldust |
Jun 15 2008, 09:30 PM
|
|
Musafir |
Poke misto de tot faza....deci omu vroia menaje a trois, bice, catuse, latex si tot tacamul, toate de la prima intalnire (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) unii chiar traiesc din plin secolul vitezei domle (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
Jun 15 2008, 09:38 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Si pe mine ma doare lipsa de interes a bucurestenilor fata de politica orasului. Sunt sigura ca cea mai mare parte a alegatorilor nici macar nu stiau ce propune un politician sau altul. Au preferat sa mizeze pe imagine, uitand ca in spatele imaginii de independent sta un partid.
PS: Recunosc ca eu n-am tinut cont doar de oferta, ci am luat in calcul si faptul ca scorpion cum e Basescu este si Oprescu. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Iar eu barbati scorpioni nu mai votez niciodata. Nah, ca m-am nimerit comentand politica in mijlocul unei orgii! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Jun 15 2008, 09:41 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 |
fanny, da, e foarte amuzant cum se amesteca politica cu sexul pe topicul asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
stiti ce ma deranjeaza cel mai tare? ca nici macar jumatate din populatia cu drept de vot nu s-au prezentat la vot. Pun pariu ca pe oprescu l-au votat toti pensionarii. hai sa vedem ce o sa faca doctorul in bucuresti mai mult decat propriul spital privat. |
|
|
|
Jun 15 2008, 09:55 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Lumea e sictirita de ce se intampla in politica, d-aia e procentul asa mic.
Roxi e Ok nu-i prea cald ca anul trecut Safe to God mai bate vantul, mai da cate o ploaie. Te gandesti la o vizita la munte? Zmeura yamiii si eu astept sa se coaca avem un loc in padurea din Poiana Tapului de unde culegem si e atata de gustoasa. Eu is fan toate fructele de padure. |
|
|
|
Jun 15 2008, 10:48 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Bre, ia nu mai radeti de baietu asta (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Io am ramas socata pe bune, cand am auzit "Noi incercam ceva din latex" (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Mi-a adus colega valul din Tunisia (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Am pus poza invalurita pe grup (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si ca sa fie treaba-treaba, ca tot va pove eu de arabi, m-a sunat unu' care vroia sa ma cumpere cand aveam 2 ani. A fost matusa-mea acum in Turcia si a trecut pe la el. si a intrebat de mine si i-a spus ea ca mi-i ziua. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu va spun in ce romana stalcita mi-a zis LMA. Dar am priceput intr-un final ce se intampla acolo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 14th November 2025 - 11:41 AM |
|
|