IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1888 1889 1890 1891 1892 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
dr_wise
post Jun 16 2008, 07:32 AM
Post #18891

Musafir

'Neataaaaa!
Mai, da' ce impletitura excitanta de politica si sex pi cilea!!!! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Daca puneti si-o poza de paparazzi cu Oprescu incatusat si biciuit, imi depun candidatura pt consilier la urmatoarele alegeri!!! Pun pariu, dupa mutrisoara lui de Dr Jekyll & Mr Hide ca-i plac sporturile astea...cu catuse si bici.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Eu deschisei sezonu' la plaja...gata! am facut prima plaja ieri. Cam innorat, dar pt prima "vedere" merge...
Care face cinste cu o cafea buna, ca asta MM-ta, fara cofeina, nu-mi ajunse nici la o masea...

This post has been edited by dr_wise: Jun 16 2008, 07:39 AM
Go to the top of the page

+Quote Post
Szimcsi
post Jun 16 2008, 07:51 AM
Post #18892

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) M-a adus Mr Szimcsi la birou si cand a oprit in fata firmei l-a lovit unul cu masina in spate. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Nu au patit nimic niciuna din masini, dar m-am speriat asa, ca de inceput de saptamana.

+Quote Post
Fanny
post Jun 16 2008, 07:52 AM
Post #18893

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Buna dimineata!
Doftoreaso, te invidiez! Ce m-as perpeli si eu un pic la soare. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Szi, naspa inceput de saptamana!

Cafeaua neagra! (IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/cafea.jpg)

+Quote Post
Roxana_
post Jun 16 2008, 08:15 AM
Post #18894

Musafir

Neata gagici!
Szi, bine ca n-au patit masinile nimic, ca dup-aia mai trebuia sa faca n-spe drumuri.
Poke, pai tu voal din ala de pus pe cap vrei? Eu am crezut ca te referi la o esarfa ceva.

+Quote Post
Master of Norule...
post Jun 16 2008, 08:23 AM
Post #18895

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

'Neata,
Oaaaaaaaaauuuuuuuuu doctoreaso ce fain ca ai marea la 2 pasi. Anul asta nus daca o vedem finantele zic ca nu, om vedea poate descoperim vre-o matusa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Szi naspa intamplare asa luni dimneata.
Iau si eu o cafea.
Beeeyyyyyyyyyyyyyy iar mi-e somn, eu ma trezesc de vre-o spatamana si ceva in fiecare dimineata si mi-e somn ma omoara somnul asta, cre' ca iar sunt pe minus cu somnul.

+Quote Post
Roxana_
post Jun 16 2008, 08:27 AM
Post #18896

Musafir

Ahh...stati ca uitai sa ma iau de doftoreasa, ca ne face pofta cu mare si plaja si noi suntem la serviciu, departe de aceste ispite. Nu-i drept domne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pai cum sa ma mai concentrez eu la tabele si cifre....si asa n-am nici un chef de ele, fie vorba-ntre noi, dar n-are cine sa le faca in locul meu.

+Quote Post
kalua
post Jun 16 2008, 08:57 AM
Post #18897

Musafir

Turcaletii au sarbatorit oleaca dupa meciul de ieri. Sa vedeti ce fata are colegul meu turc, a fost toata noaptea pe strazi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/lGNdEddSdPI&hl=en"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/lGNdEddSdPI&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"></embed></object>

+Quote Post
Teocris
post Jun 16 2008, 09:06 AM
Post #18898

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Buna dimineata!
Ieri a fost ziua tatalui meu. Am stat in curte toata ziua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Gratar, muzica, voie buna...Vremea nu prea a tinut cu noi, dar macar nu a plouat si am putut sta afara.
Azi sunt acasa. Gradinita e inchisa. Cica s-a dat liber de la guvern a doua zi de rusalii (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) . Asa ca a trebuit sa-mi iau o zi libera sa stau cu fetita acasa. Ma dau peste cap toate liberele astea, de parca nu erau de ajuns toate vacantele. De fiecare data trebuie sa ma dau de ceasul mortii ce sa fac cu fata. Pentru luna iulie inca nu s-a hotarat nimic, iar daca intrebi trei angajate ale gradinitei ceva depre acest subiect, vei primi trei raspunsuri diferite. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Concluzia: nu scap de soacra mea (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) in luna iulie.

M-am uitat la "votati finalistele" si nu-mi vine sa cred ca doar atatea fete au votat. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Parca eram mai multe (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Pentru cele care m-au votat, le multumesc din suflet (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Fany, multumesc de apreciere (mai ales ca-mi place cozonacul) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Szi, felicitari! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 16 2008, 09:11 AM
Post #18899

Membru de Onoare

From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Neata! Sa aveti un inceput de saptamana cat mai bun si fara stres!

+Quote Post
scorpirescu
post Jun 16 2008, 09:35 AM
Post #18900

Musafir

Nimpheeee, unde pleci? Cand? Cum? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si eu vreau sa plec in lume, ofofofof. Tare-s mic si necajit.

Incepand de azi vine sefa cate cateva ore pe zi la lucru (are copil mic mic acasa) si n-am nici un chef. Of iar.

No cum unii fac plaja. La noi a plouat urat tot weekendu. Si ne pica mallurile in cap. No.

Vreaaaau sa plec.! Vreau, na!

S.

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1888 1889 1890 1891 1892 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th November 2025 - 11:42 AM