![]() ![]() |
Jun 16 2008, 09:36 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
Neata!!!
nu am nici o idee azi! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) a fost un uichend ciudat! nu as putea sa zic de ce! asa l-am simtit... o zi buna gagici!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Jun 16 2008, 09:50 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Scorpi, emigrez. Plec in Canada. Dar mai am 1 an pana atunci (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Vii si tu? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Jun 16 2008, 10:39 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
neatza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
| dr_wise |
Jun 16 2008, 10:49 AM
|
|
Musafir |
Ahh...stati ca uitai sa ma iau de doftoreasa, ca ne face pofta cu mare si plaja si noi suntem la serviciu, departe de aceste ispite. Nu-i drept domne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Da' bre...da' voi votarati ieri...cine mai e asa plin de spirit civic ca voi, ei? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Merci de cafea, fanny! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Nimphe, chiar o tai in Canada? Gata? Ati lamurit problema din pdv al actelor si demersurilor? Kalua, era si pacat sa nu sarbatoreasca! Au fript un gol in poarta cehilor cu 4 minute inainte de terminarea meciului. Bravo lor! I-am aplaudat si eu, desi nu sunt microbista. This post has been edited by dr_wise: Jun 16 2008, 10:51 AM |
|
|
|
Jun 16 2008, 10:57 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Teo, de ce felicitari? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
L.E. m-am prins de ce, multumesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Jun 16 2008, 11:17 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Wise, da, suntem hotarati. Am primit scrisoare de confirmare de la Ambasada Canadei, ca au primit banii, ca studiaza dosarul si ca primim invitatie la interviu in 6 luni (asta era in mai).
Ne-am apucat si de franceza, deci gata, plecam! Daca reusim sa plecam cu jobul sotului meu suntem tari! Pana una alta insa muncim sa reusim pe cont propriu. |
|
|
|
Jun 16 2008, 11:28 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
'na ziua!
Roxi, esarfa-esarfa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Asta l-am pus io ase de fite, dar tot pe post de esarfa o sa il port, ca nu ma imbrobodesc cand ies pe strada (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Acus veni de la examen si sunt ametita tare. Maanc si apoi bag capul in perna, ca nu mi-i bini deloc. Sa aveti o zi frumoasa! |
|
|
|
| dr_wise |
Jun 16 2008, 11:30 AM
|
|
Musafir |
Bravo! Doamne ajuta! Sa fie intr-un ceas bun!
Mai, da' sunteti curajosi, nu gluma! Eu negociez cu amore puro plecarea in Luxemburg...sa merg, sa nu merg? Sunt tare nehotarata. Eu n-am drept de lucru, decat in institutiile consiliului EU...sau cam asa ceva, ma rog, ceva legat de EU... Cum mama naibii sa stau acasa 3 ani fara sa fac nimic? Ma indobitocesc!!!! |
|
|
|
Jun 16 2008, 11:51 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 |
Neata! Fetelor, care sunteti hotarate sa plecati, plecati! Nu m-am gandit niciodata serios sa plec din tara dar dupa doua saptamani in care m-am lovit de un dobitoc dintr-o primarie imi vine sa ma duc unde vad cu ochii! M-a terminat psihic omuletul ala.....dar am eu ac de cojocul lui!
|
|
|
|
Jun 16 2008, 12:26 PM
|
|
|
Wise, multam, sa fie! Nu plecam de nebuni, avem prieteni in amblele provincii la care ne gandim (Ontario si Alberta). In Ontario este Pesca, deci om de baza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
In Calgary avem prieteni din tara, care ne-au convins sa emigram. Nu plecam pt ca ne-ar fi rau material, ci din sila. Nu vreau sa ma resemnez si sa intorc capul, cand stiu ca pot trai mai bine oriunde in alta parte. Sa nu eziti sa mergi dupa sotul tau. Si din iubire si pt ca vei avea alte orizonturi, alta deschidere. Althe, un simplu caz poate sa duca la mai multe. Deschide ochii si vezi ce e in jur. Atunci alegi: ramai sau pleci? Noi nu avem copii inca, si nu i-as naste in Pta Sudului, Bucuresti, Romanica (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Si daca imi pot lua casa intr-un an, de ce sa ma inham la un imprumut pe care sa-l platesc toata viata? In fine, nu acaparez discutia cu gandurile si planurile mele (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 14th November 2025 - 10:23 AM |
|
|