![]() ![]() |
| kalua |
Jun 16 2008, 09:58 PM
|
|
Musafir |
Nu tu pe tine, tu! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Tu intrajutorezi prin Venezuela sau mai stiu eu pe unde. Dar din banii organizatiei calatoresti ca sa faci treaba acolo, nu?
|
|
|
|
Jun 16 2008, 10:04 PM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
mie-mi place cum suna ocupatia gasita de mr Kalua
doftoreaso te credeam fomeie serioasa, n-a baut ea Cosmopolitan (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Neaparat sa incerci (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
| lxn |
Jun 16 2008, 10:07 PM
|
|
Musafir |
Nici eu n-am baut cosmo (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) E un "must"? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Somn > Noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) |
|
|
|
| dr_wise |
Jun 16 2008, 10:18 PM
|
|
Musafir |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) chiar asa, e un must?! Ca daca e, trebe sa ne jertfim!
Nu tu pe tine, tu! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Tu intrajutorezi prin Venezuela sau mai stiu eu pe unde. Dar din banii organizatiei calatoresti ca sa faci treaba acolo, nu? Nu stiu soro daca am voie sa prestez d-astea, ca amore pleaca cu pasaport diplomatic. Sa nu fac naibii de ras natia.... (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) |
|
|
|
| kalua |
Jun 16 2008, 10:24 PM
|
|
Musafir |
Pai ia intereseaza-te mataluta daca ai voie. Sau daca ai voie sa-ti deschizi tu afacerea vietii tale acolo. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu stiu, sa te pui cu salata de vinete facuta de tine la colt si s-o vinzi. Nu, salata nu-i buna, ai nevoie de nu stiu cate hartoage de la aia cu igiena, de la primarie, de la... Altceva atunci.
|
|
|
|
| dr_wise |
Jun 16 2008, 11:11 PM
|
|
Musafir |
...gogosi?! stiu sa fac gogosi!
lasa domle, ca studiez eu terenul cand aterizez acolo. Eu am mancat cirese si acum ma cocot in pat sa citesc o carte pana-mi fac digestia....somn usor! PS: Hai Romania!!!!! This post has been edited by dr_wise: Jun 16 2008, 11:13 PM |
|
|
|
| scorpirescu |
Jun 16 2008, 11:18 PM
|
|
Musafir |
Sweet, in principiu ma gandesc sa refuz. Dar sa nu-mi fac planuri, ca nici nu m-au sunat inca, poate si-au dat seama singuri ca nu-i de mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Da da da Hai Romania!!!! pe ei pe ei pe ei pe ei pe ei pe mama lor! (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) Totusi cred ca ii vom bate pe olandezi numai daca vor ei, is pe val. Si sa vrea ca altfel rup din ei. rrrrrrr |
|
|
|
Jun 17 2008, 07:32 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 |
Neataaaa, trecui si io pe la bar cat sa-mi beau cafeluta...ma duc, ca nu mai e de stat, joi am examen...si numa` chef de invatat n-am... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
O zi faina gagice ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Jun 17 2008, 07:37 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Neata (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) Sunt moarta de somn si de oboseala. Aseara am fost cu Mr Szimcsi sa invat sa conduc. Si acum ma dor toate (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
|
Jun 17 2008, 07:41 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
Buna dimineata!
Azi ... Vad mai tarziu cum va fi azi. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 14th November 2025 - 07:47 AM |
|
|