![]() ![]() |
Jun 17 2008, 12:55 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
neatza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
am si eu o intrebare: din ce cauza se intampla sa te intepe inima intr-un asemenea hal incat sa ramai amortita in aceeasi pozitie si sa nu poti sa iti misti decat palmele? ca tensiunea am avut-o mereu buna. |
|
|
|
Jun 17 2008, 01:16 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
helau girls!
s-a observat ca nu am fost azi? am atata treaba ca nu am timp nici sa respir!! sper sa apuc macar sa mai citesc cate ceva pe aici! pana atunci... HAI ROMANIA!!!! Aaaaa, asta tre sa va zic! m-am certat cu colegii de apartament aseara. da crunt! cu zbierete!! de ce? pentru ca ei sunt deranjati de faptul ca eu nu duc gunoiul! eu nu duc gunoiul pentru ca si pe mine ma deranjeaza ca nu e spalat wc-ul! da unu dintre ei sustinea sus si tare ca el nu baga mana in wc! da scuza-ma! ma pish eu pe sub capac sau tu? nu speli wc-ul, nu duc gunoiul! sa fei clar!!! si a spalat wc-ul! si a trebuit sa duc gunoiul! si acum nu mai vorbim (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| Roxana_ |
Jun 17 2008, 01:28 PM
|
|
Musafir |
Chinte, nu prea ma pricep la din astea, dar ai grija de tine.
Scorpireasco, mai fac din cand in cand pe 'mama Omida' si-mi iese, dar nu tot timpul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . N-am pofte bre', ca eu nu beau bere de regula. Felicitari colegei tale. Ar fi cazul sa te pui si tu pe proiectat, indata ce-ti gasesti pe cineva care sa te merite (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) , daca tot zici ca-i un trend pe la voi pe acolo. Albi, tin'te tare pe pozitii. Ar trebui sa va faceti un regulament de ordine interna. Doftoreaso, buna ideea lui Kary. Ia apuca-te tu sa faci un master ceva. |
|
|
|
Jun 17 2008, 01:46 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Fetelor, azi am comis-o! Am mancat pizza! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
|
Jun 17 2008, 01:52 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
io o comit in fiecare weekend (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
pai am imprsia ca ei ma confunda cu vreo femeie de-a lor! ei tot faceau scandal ca eu nu duc gunoiul. eu le-am zis de cateva ori frumos ca si eu vreau wc-ul spalat, dar ei nimic. asa ca am facut-o si eu pe proasta pana cand au rabufnit ei, ca era ca la Napoli la noi in bucatarie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si acum sa vad cum decurg lucrurile! oricum e cert ca si cu singurele persoane cu care vorbeam de aici, acum nu mai vb! acum practic nu mai am cu cine sa vb! si asta pentru gunoi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Jun 17 2008, 02:09 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
albinutzo, de ce nu faceti cu randul? asa mi s-ar parea normal. cand am stat cu 2 fete in chirie aveam lista facuta cu turele de curatenie ale fiecareia si cu produsele de curatat care trebuiau cumparate. un an si jumatate nu am avut deloc probleme in felul asta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
| lxn |
Jun 17 2008, 03:34 PM
|
|
Musafir |
Me (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Azi am o zi ba cu bune, ba cu rele. Bune ca am rezolvat niste drumuri, relele le vedeti la topicul de sanatate (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
|
Jun 17 2008, 03:38 PM
|
|
|
pai cu randul facem numai ca atunci cand faceam eu, faceam, dar cand faceau ei, wc-ul nu se spala pentru ca draga doamne ei nu baga mana in wc!
asta e prblema nu ca nu ne intelegem care, cand face! ei is porci nesimtiti, si traiesc cu impresia ca daca au o COLEGA de apartament, face ea treburile "murdare" pentru ca e femeie! am o groaza de treaba!!!! ma chis!!! |
|
|
|
Jun 17 2008, 04:36 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Eu (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) acasa.
|
|
|
|
Jun 17 2008, 05:15 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Io ma pregatesc de meci: imi fac unghiile, baita, vazut Clona si apoi, nu stiu cum, dar o sa vad meciul.
Numa' cand ma gandesc ca se vor juca ambele meciuri in acelasi timp, imi sta inima (IMG:style_emoticons/default/sweatdrop1.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 14th November 2025 - 06:20 AM |
|
|