![]() ![]() |
Jun 17 2008, 05:37 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Am dat in drum spre casa de un magazin arabesc. Mi s-au lipit ochii de baclavale, de ceiaiuri si alte bunatati orientale. Mi-am cumaparat cate ceva si acum ma gandesc cand sa-mi programez urmatorul drum acolo. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
|
Jun 17 2008, 05:38 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Fanny, unde-i asta? Ca ma intereseaza si pe mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Jun 17 2008, 05:44 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
L-am gasit intamplator, desi treceam zilnic pe langa el cu tramvaiul. E destul de aproape de magazinul Sir (in Militari). Scria mare pe el Macelarie Hala si daca nu vedeam ce vazusem in vitrina, n-as fi intrat. Inauntru, un mic raion de carne, in rest o gramada de bunanati pe categorii. E ca o alimentara de-a noastra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cred ca mai sunt si alte magazine din astea prin Bucuresti... Stiu sigur c-am vazut si in zona Cutitul de Argint un magazin pe care scria Macelarie si jos ceva in araba...
Baclavalele sunt asa insiropate (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) De maine e musai sa pun biciul pe mine! |
|
|
|
Jun 17 2008, 05:47 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
Gata! plec si io acasa! is terminata! am alergat azi de la un calc la altul ca un titirez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ma duc sa ma alimentez cu bere si dupa sa vizionez meciul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) va pup si o seara si o vizionare placuta!! HAI ROMANIAAAA!!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
|
| happyCat |
Jun 17 2008, 05:49 PM
|
|
Musafir |
Helou gagici.
M-am intors si eu acasa din concediu si aici ploua ploua ploua. E asa de deprimant!!! Vreau inapoi in Hvar! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
|
Jun 17 2008, 05:52 PM
|
|
|
Happy,ai fost in Croatia? te rog, povesteste tot. Pun imediat linkul direct! Destinatii de vacanta sau creezi un topic nou Croatia... am vazut ca nu exista. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Ah, si "bine te-ai intors acasa"! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Jun 17 2008, 06:15 PM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
bine ai revenit happy
chinte s-ar putea sa ai un junghi intercostal mai ciufut acum vreo 1000 de ani pe cand ma pregateam pt bac m-am trezit intr-o dimineata si nu putea sa inspir "pana la capat" am stat ce-am stat si dupa vreo 2 ore deja eram cam galbejita asa spre vanat am sunat-o pe mama cu "ce ne facem?" , am ajuns la medic electrocardigrame etc "n-are fata decat un junghi intercostal" insa m-a tinut cateva ore bune. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ... oricum daca nu ti-e bine mai bine da o fuga la doctor |
|
|
|
| kalua |
Jun 17 2008, 06:38 PM
|
|
Musafir |
Am gasit 3 trifoi cu 4 foi cand am iesit de la serviciu. Poate ne aduc noroc la meci... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) M-a apucat nelinistitea interioara din cauza fotbalului. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Happy, ce bine ca esti iar pe-aici! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Si la noi e innourat si mai rece, dar cica de maine iese soarele si se incalzeste cat de cat. Phili, nu se organizeaza pe nicaieri public viewing? |
|
|
|
Jun 17 2008, 06:41 PM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
duminca inainte de vizionarea filmului kung fu panda (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ne-am plimbat printr-un petshop si-am vazut si pisicute cum are happy (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si altele cu niste mutreeeee (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ... insa copila vrea catel ...acu tre sa-l lamurim si pe tati. (il lamurim cu fortza daca altfel nu merje (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )
kalua fugi si trage-un loz in plic and then ..share it with us (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Jun 17 2008, 06:45 PM
|
|
|
Va fi in piata Constitutiei mare panou. De asemenea, sunt terase unde se poate vedea meciul. Dar, sincer, in aglomeratiile de oameni nu-i prea bine sa te afli in momente tensionate. Fotbalul chiar starneste mari emotii si nu stii cum poate reactiona unul sau altul. Se intampla ca si la concerte in aer liber -unde ai crede ca esti mai in siguranta - sa te loveasca vreo sticla goala picata din cer. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
PS: Kalua, tu ai stoc de trifoi cu 4 foi in gradina de la firma! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 14th November 2025 - 05:59 AM |
|
|