IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1898 1899 1900 1901 1902 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
kalua
post Jun 17 2008, 06:45 PM
Post #18991

Musafir

Cu mine puteti astepta mult si bine jackpotul, nu dau bani la loto nici moarta.
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post Jun 17 2008, 06:50 PM
Post #18992

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Cleo, i-ai zanei tale un pisoi care musca. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
happyCat
post Jun 17 2008, 07:00 PM
Post #18993

Musafir

Mersi de primirea inapoi fetelor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Cleo, daca te gandesti sa primesti in familia ta un pisoi marca happycat, sa stii ca sunt animale cu un temperament excelent, foarte prietenoase cu toata lumea, nu zgarie si nu miorlaie aiurea, sunt ca niste catei, se tin dupa mine prin casa, ce mai, highly recommended.

Ma duc sa fac repede un topic cu Croatia, ca apoi plec la aerobice. M-am ingrasat vreun kil-doua in concediu, dar nush de ce, domle (IMG:style_emoticons/default/yeahrite.gif) A fost o vacanta de vis!

+Quote Post
Cleo
post Jun 17 2008, 07:02 PM
Post #18994

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Fanny ce crezi ca nu exista? frate-meu avea un birmanez care numai ca nu latra. jur! pe mine ma stia si se simte si legatura de sange insa cu strainii era chiar agresiv (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

mie-mi plac pisicile mai mult insa daca ea vrea un catel si ne si decidem oadata, caine o sa intre in familie, pe post de fratele mai mic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

happy scriam in acelasi timp. eu m-as impaca_cu orice pisicuta insa celor 2 dragi ai mei le plac mai mult cainii

kalua trmite un trifoi la mine si fa-mi procura si pt noroc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Philia
post Jun 17 2008, 07:25 PM
Post #18995

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Fanny, mersi mult! O sa casc si eu ochii, ca ma intereseaza cate ceva!
Ka, exista, dar dupa cum zicea si Fanny, nu am curaj sa ies fara baieti (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Happy, bine ca te-ai distrat! Trag acus o fuga sa vad ce ai facut (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kalua
post Jun 17 2008, 07:30 PM
Post #18996

Musafir

Happy, in seara asta facem (una bucata copil si io) müsliul cu pricina, fiica-mea de-abia asteapta.

Nu-i gradina firmei, e o bucata amarata de spatiu verde. Dar eu oricum ii vad pe astia din avion, ca va dati seama ca nu ma apuc de cautat, trec pe-acolo si-i bunghesc.

Phili, las' ca gasesti tu acolo baieti destui, nu tre' sa-i aduci cu tine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Philia
post Jun 17 2008, 07:32 PM
Post #18997

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Ptii, dar daca mai gasesc unu' ca ala de zilele trecute ce ma fac?
Cred ca o sa le pun pe fetele din fata sa tina usa deschisa si trag si eu cate o privire in teveul lor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Asta e unul din momentele in care mi-e ciuda ca n-am televizor! (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) In rest, nu prea ii simt lipsa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jun 17 2008, 07:45 PM
Post #18998

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

De ce nu le "invadezi"? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kalua
post Jun 17 2008, 07:55 PM
Post #18999

Musafir

Phili, te duci sa vezi meciul, nu sa te mariti pe-acolo.
Eu m-as duce, daca nu-ti place poti sa-ti iei talpasita.

+Quote Post
Cindy
post Jun 17 2008, 08:10 PM
Post #19000

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(Roxana_ @ Jun 17 2008, 12:08 PM) *
.
Scorpi, nu stiu de ce am eu o banuiala, c-ai lucra intr-un domeniu ce tine de bere. Ii adevarat ori ba?

Roxi, esti dementiala! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De unde le scoti? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Deja am vazut azi o groaza de masini cu steaguri cu Rom si oameni care se agitau in ele. Eu sunt diametral opusul, nu sunt microbista si ma enerveaza la culme supramediatizarea fotbalului. Nu o sa ma uit la meci si nici nu sunt the least bit curious despre ce o sa se intample. Sunt sigura insa ca o sa ma tineti la curent voi. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Si daca o sa ma acuzati de nepatriotism, sunt sigura ca Romania are alte talente mult mai demne de remarcat si mediatizat, care insa stau in umbra si poate chiar au salarii aproape de mizerie.

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1898 1899 1900 1901 1902 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th November 2025 - 04:48 AM