![]() ![]() |
| fortelady |
Apr 25 2007, 09:17 PM
|
|
Musafir |
io am prins si salvati de clopotel. sac!
|
|
|
|
Apr 25 2007, 09:28 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 |
heee, pe vremea mea era si Helene...
feeteloooor!! e unu care vrea sa ne vanda parfumuri si deschide topicuri pe la frumusete.Sariiiiiiti!!!!! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) gata, am vazut ca l-a avertizat kalua.... |
|
|
|
Apr 25 2007, 10:59 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Hai bre, ca l-a articulat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De parca noi nu putem gasi de unde sa ne cumparam parfumuri... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Forte, nu te lauda, Linia Maritima Onedin nu ai prins-o... nici pe Poldark, sic, ca erai prea mica... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Apr 26 2007, 09:10 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Neata (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) Mi-e un soooomn....
Am fost aseara si am vb cu dir de la compania respectiva. Mi-a zis ca a ramas impresionat de CV-ul meu, blah, blah...Dar ca nu are nimic disponibil pe moment. Si ca tinem legatura. Faza cea mai tare este ca dir respectiv este...vecinul de pe scara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asa ca legatura o tinem, dar nu stiu daca o sa apara ceva aici... |
|
|
|
| fortelady |
Apr 26 2007, 09:38 AM
|
|
Musafir |
neatza szi!
eu nu stiu exact - dar de ce vreti voi sa ramaneti la Craiova si nu va mutati amandoi la Bucuresti? |
|
|
|
Apr 26 2007, 10:15 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
'Neata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Forte ai pus degetul pe "i".Eu de mult am vrut sa-i spun asta lui Szi fiindca e numai abatuta de cand a facu pasul asta dar m-am gandit ca a cantarit ea lucrurile si sa nu mai pun si eu sare pe rana.... Berbe iti bag eu episodul aici imediat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca m-am uitat si eu aseara da' cred ca stii deja esentialul. |
|
|
|
| angeldust |
Apr 26 2007, 10:40 AM
|
|
Musafir |
He he....eu am vazut Clona mai demult (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Misto decorurile, tare imi placeau.
Szi, subscriu si eu...de ce nu va mutati amandoi la Buc? Te manca purecii in Craiova aia (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
Apr 26 2007, 10:49 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Uf, sunt mai multe cauze. Financiare, familiale, personale, etc. Credeti-ma ca am cantarit bine lucrurile. Stiu ca in Bucuresti mi-ar fi fost mai bine MIE, nu NOUA. Oricum, sunt otpimista, stiu ca lucrurile pot sa stea rau inainte sa stea bine. Si sunt convinsa ca se vor aseza in "matca". Intrebarea este....in cat timp? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Oricum, mai bine vorbiti despre ceva vesel, asa ma mai inseninez si eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
| angeldust |
Apr 26 2007, 10:53 AM
|
|
Musafir |
Ok Szi tu stii mai bine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu ma gandeam strict din punctul meu de vedere, ca eu sunt o egoista si jumatate si daca mi-e mie bine restul nu prea conteaza (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
Apr 26 2007, 12:03 PM
|
|
|
Crede-ma si eu sunt o egoista cat incape. Insa in acest caz, nu avea nici o legatura egoismul, a fost doar un calcul matematic (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Ghiciti cine nu are liber pe 1 mai? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 11th November 2025 - 07:21 PM |
|
|