![]() ![]() |
Jun 18 2008, 07:59 AM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Salutari!
Eu m-am culcat aseara la jumtatea reprizei a doua. N-aveam ce vedea. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
| Roxana_ |
Jun 18 2008, 08:01 AM
|
|
Musafir |
Fanny, pai ai fost mai inspirata.
|
|
|
|
Jun 18 2008, 08:22 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Neata!
Mai, ganditi-va ca aia au jucat cu rezervele! Daca jucau cu echipa lor, ne dadeau si 4-0! In fine, haideti s alasam supararea barbatilor, ca ei sufera mai tare la fazele astea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) O colega de-a mea a fost ieri la ginecolog, cu verisoara ei (are 35 de ani si s-a hotarat sa faca un bebe, chiar daca e nemaritata) si a venit la noi sa ne ia la intrebari si sa ne sfatuiasca sa ramane insarcinate, ca dupa 30 de ani e din ce in ce mai greu. Eu as face si maine, dar cu emigrarea asta nu poci (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Sa aveti o zi frumoasa, fetelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Jun 18 2008, 08:23 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
neata!!! dezamagire totala! pierdere de timp cu vizionarea partidei de aseara! a
au jucat sub stres? hai sa fim serioase! olandezii mai aveau un pic si se dadeau din fata portii in prima repriza, numai ca sa dam si noi un gol! le-am urmarit fiecare miscare alora. au vrut sa ne lase, numai ca noi nu am putut sa dam un gol singuri in teren.asta e! una peste alta, iar am foarte multa treaba, asa ca ma apuc! o zi buna pasarici!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
| kalua |
Jun 18 2008, 09:36 AM
|
|
Musafir |
Neata! Si eu am mult de lucru, ne "vedem" mai tarziu.
O zi mai buna decat cea de ieri! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Jun 18 2008, 09:44 AM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Io ma uit la "fost-ai, lele, cit ai fost"....
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/QfHqdEoRMWI&hl=en"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/QfHqdEoRMWI&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"></embed></object> <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/lwwua1Sk8Sw&hl=en"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/lwwua1Sk8Sw&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"></embed></object> |
|
|
|
Jun 18 2008, 09:47 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Mi s-a facut pielea gaina!
|
|
|
|
Jun 18 2008, 09:57 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 |
Neata! Nici macar nu sunt suparata, n-am de ce. Sunt usurata ca ne-au scutit de emotiile unui meci in sferturi. Degeaba avem o gramada de jucatori buni daca Piturca s-a incapatanat sa mearga pe o formula gresita. Au jucat bine doar cu Italia si atat. Ori cu un singur meci jucat cu adevarat n-ai ce cauta in sferturi.
|
|
|
|
Jun 18 2008, 11:22 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Fetelor, eu iar am primit o oferta de munca de la o agenti de recrutare. Imi cam place cum suna, singurul dezavantaj e ca ar fi la Turceni postul, insa exista autocar care face naveta acolo zilnic. Sunt o multime din Craiova care fac asta.
O sa astept sa vedem ce oferta au si vad atunci daca merita sa fac naveta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) L.E. Pe sefa nu stiu cat o mai suport, azi mi-a zis ca sa ii spun cand plec din birou (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) O sa ii zic si cand plec la toaleta! |
|
|
|
Jun 18 2008, 11:31 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
szi, bafta multa (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 14th November 2025 - 12:09 AM |
|
|