![]() ![]() |
Jun 18 2008, 11:33 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 |
Aseara am avut o presimtire ca o sa mancam bataie. De aia nici nu am vrut sa ma uit la meci. Oricum, sunt foarte dezamagita, nu au dat tot ce au putut ai nostri, au jucat ca niste momai!
In alta ordine de idei, mi s-a umflat rau un ganglion si nu stiu de ce! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si imi simt si gingiile sensibile la atingere. Bafta, zsi! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
Jun 18 2008, 11:35 AM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Szi, multa bafta. Pune in balanta nu doar distanta ci si nervisorii tai. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Jun 18 2008, 11:38 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Szi, eu cred ca asta cu distanta nu-i un bai asa de mare. Daca merita postul si iti place, go for it!
Bafta! Noi plecam la zoo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Jun 18 2008, 11:42 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
Szi, daca balanta inclina spre Turceni, nu mai sta. Esti tanara si te poti integra foarte usor intr-un colectiv nou.
Insa pune in balanta tot. Nu uita nimic. |
|
|
|
Jun 18 2008, 11:47 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
io zic sa te gadnesti la nervi Sz!distanta mai putin conteaza! iote la mine cata distanta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
io vreau la mare neaparat! dar asta cand se va stabiliza vremea pt ca asa nu se poate! sau poate dau o fuga la padova la Kary (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mi-e foaaaaameeeee!! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
Jun 18 2008, 11:57 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Szi, bafta multa si sunt de acord cu fetele! Nu conteaza atat de mult distanta, ci atmosfera, banii si bucuriile muncii tale.
Eu plec acum la masa, ca mor de foame! |
|
|
|
Jun 18 2008, 12:01 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
pofta mare! te invidiez! si eu plang de foame! am halit un mar acum o ora dar nu m-a ajutat cu nimic (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
cica sambata asta la Torino e bursa locurilor de munca pentru romani! sa dau o fuga sa vad ce fel se prezinta? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) asta daca nu muncesc! oricum vreau sa ajung la Torino sa imi cumpar cate ceva. aaa de fapt oricum ajung la Torino pt. ca ma duc cu negrul mititel, la campionatul lui de fotbal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) am devenit prieteni asa... cateodata ma scoate din sarite ca e asa ...la locul lui.... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
|
Jun 18 2008, 12:04 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Din ce-am auzit, bursa de la Torino va fi un mare fas pentru ca doar cateva firme sau aratat interesate sa participe. Mergi sa vezi cum sta treaba, poate totusi gasesti ceva interesant. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
Jun 18 2008, 12:07 PM
|
|
|
eu nu am auzit nimic. mi-a zis astazi colega mea. care comunica de la un timp! o sa ma duc! daca ajung pe acolo. daca nu asta e, ca oricum nu am nici un chef sa o iau din loc sa ma mut in alta parte! era doar de curioazitate..
(IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
|
Jun 18 2008, 12:08 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Aveti dreptate, dragele mele! Multumesc pentru sfaturi si sustinere. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Va tin la curent. Astept sa ma contacteze astia acum.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 13th November 2025 - 11:53 PM |
|
|