IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1908 1909 1910 1911 1912 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
rozy
post Jun 18 2008, 12:24 PM
Post #19091

Musafir

mi s-au inflamat amigdalele. ihuuuuuuuuuuu
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Jun 18 2008, 12:40 PM
Post #19092

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Szi, dupa ce am citit etapa ta de revoltare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mi se pare incredibil sa stai asa docila si supusa sefei tale si acceselor ei de sefie! Deci, go for it, noi te sustinem!! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
mititik
post Jun 18 2008, 01:00 PM
Post #19093

Membru de Onoare

Group: Obsedat
Member No.: 4

Eu sunt o pacatoasa, aseara am bagat la spalat si acum am aflat ca nici ieri nu era bine sa speli! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jun 18 2008, 01:06 PM
Post #19094

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

si io am bagat la spalat aseara! da ce a fost ieri?
de ce nu a fost bine sa speli?
am papat si acum evident ca ma ia somnul... o sa adorm cu capul pe tastatura....

+Quote Post
mititik
post Jun 18 2008, 01:10 PM
Post #19095

Membru de Onoare

Group: Obsedat
Member No.: 4

Eu m-am uitat in calendar si am vazut ca nu e nici o sarbatoare, asa ca m-am gandit ca am unda verde la spalat. Dar azi mi-a zis bunica mea ca primele 2 marti si joi dupa rusalii nu e bine sa speli.

+Quote Post
pescarush
post Jun 18 2008, 01:20 PM
Post #19096

Musafir

Na, iaca mititik. Daca ne luam dupa toate astea nu mai facem nimic. Si mama a spalat ieri, ca dadeau pe dinafara.
Szi, daca-ti convin conditiile jobului, nu mai sta pe ganduri. Du-te la interviu si vezi mai departe. Multa bafta!

+Quote Post
Roxana_
post Jun 18 2008, 01:21 PM
Post #19097

Musafir

Eh, eu atunci sunt scuzata, ca am lasat masina de spalat de dimineata in functiune (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .

Szi, abia astept sa ne spui cum evolueaza treburile. Iti doresc din tot sufletul sa scapi de femeia aia frustrata.
Albi, n-ar strica sa scoti si tu 'capul din nisip' si sa vezi ce ofera si concurenta.

+Quote Post
albinuza
post Jun 18 2008, 01:37 PM
Post #19098

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

daaa n-ar strica! o sa ma duc, dar e vb de faptul ca nu am nici un chef, in cazul in care gasesc ceva sa ma atraga sa incep sa ma mut, si alte chestii din astea. m-am acomodat aici. cu locuinta ma refer. cu colegii, se pare ca pana la urma e unul mai nebun ca altul, dar nu am nevoie de nimeni ca sa traiesc.
o sa fac tot posibilul sa.mi fac cunostinte noi. asta o voi face prin intermediul negrului mititel, pentru ca doar cu el mai ies din cand in cand, si o sa-mi vad de viata mea linistita aici.
acum ma reapus de treaba, pentru ca da pe afara. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kalua
post Jun 18 2008, 01:50 PM
Post #19099

Musafir

Szi, bafta! Tin pumnii!

+Quote Post
Szimcsi
post Jun 18 2008, 01:52 PM
Post #19100

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Sweet si mie mi se pare incredibil (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .

Haideti sa va arat ce mi-au scris astia:

Stimata doamna,

in urma vizualizarii CV-ului dumneavoastra postat pe site-ul ..... dorim sa va facem o oferta de angajare pe postul de ‘Project Assistant’ la unul dintre partenerii nostri din Turceni. Aveti atasata descrierea postului.

Daca sunteti interesata de postul 'Project Assistant', va rog sa ne trimiteti formularele anexate completate si CV-ul dumneavoastra actualizat, in limba engleza.

Asteptam sa ne confirmati interesul dumneavoastra la numarul de telefon ... sau la adresa de e-mail ..., urmand ca in cel mai scurt timp sa fiti sunat de unul dintre consultantii nostri pentru discutarea mai multor detalii.

Daca oferta ... nu corespunde aspiratiilor dumneavoastra, completati formularele ... si veti intra automat in baza noastra de date. Veti fi contactata pentru proiecte viitoare compatibile cu experienta si aria dumneavoastra de interes.

Va asiguram ca vom cauta un loc de munca pe masura calificarilor si dorintelor dumneavoastra. Intreaga noastra atentie se concentreaza asupra dumneavoastra!

Va multumim si va asteptam cu interes!

Cu deosebita consideratie / Mit freundlichen Grüßen

Eu le-am trimis formularele si cv-ul pe mail. Sa ii si sun? Sa astept sa ma sune ei? Daca nu ma suna? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1908 1909 1910 1911 1912 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th November 2025 - 10:44 PM