![]() ![]() |
| kalua |
Apr 26 2007, 06:06 PM
|
|
Musafir |
Am avut azi o zi groaznica, una dintre fetele care lucreaza pentru mine si-a dat demisia (mai e pana la inceputul lui iunie la noi) si headul nu va fi inlocuit, am muncit vreo trei zile la ceva fara sens (adica pierdem vreo 150 mii, stiu ca nu-s banii mei sau ai lui taica-meu, dar chiar mi-am batut capul cu chestia asta), numai dintr-astea. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Singura chestie buna a fost ca am aflat de-o fosta colega care are si ea 39 de ani si lucreaza la un copil de ani de zile (a avut cateva avorturi spontane, dupa aceea n-a mai ramas insarcinata) e gravida cu gemeni. (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) |
|
|
|
| fortelady |
Apr 26 2007, 06:08 PM
|
|
Musafir |
ohoo bravo!
tineti-mi pumnii, ca maine imi vin clienti noi... daca nu ii prind... e de rau |
|
|
|
Apr 26 2007, 06:11 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Las` ca ii prinzi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
Szi, capu` sus si cauta in continuare! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
| fortelady |
Apr 26 2007, 06:25 PM
|
|
Musafir |
nush ce sa zic diana. nush ce sa zic...
|
|
|
|
Apr 26 2007, 09:40 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Trebuie sa fii optimista. Si sa fii tu. Iar asta este prea de-ajuns. Ar trebui sa fie stupizi sa refuze. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
|
|
|
|
Apr 26 2007, 09:53 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 |
hello... dupa cate zile? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
nu prea am mai intrat ca am avut zile turbate la job (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) plus ca am tot alergat sa imi fac toate analizele pentru carnet. ma rog, sa le fac e un fel de-a spune (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) am alergat de fapt ptr stampile. insa o abrambureala cu doctorii astia ce n-ai vazut. 10 mii de doctori, du-te la ala, du-te la celalalt, stampila de la nush cine... in fine. si partea proasta e ca sunt la faliment. 1 milion jumate m-au costat toate. nu ma asteptam sa fie asa scumpe. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) daca nu iau carnetul, fac snur din chitante si ma strang cu ele de gat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) in rest astept vacanta de 1 mai. ne-au lasat sa ne facem cerere de concediu si ptr luni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) zimtato, imi pare rau sa aud ca nu e bine la noul job (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) stiu cum e sa te duci fara nici o tragere de inima la munca, fara sa simti nici macar un impuls pozitiv. dupa experienta oriflame... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) in rest ce mai fac fetele? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| kalua |
Apr 26 2007, 10:14 PM
|
|
Musafir |
Zimtato, rabdare si tiutun!
forte, iti tin pumnii maine! Am un simtamant ca va fi bine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cireaso, sa dea Domnul sa ai carnetul in mana cat mai curand. Apropo, in Germania (eu abia aici am facut scoala de soferi, dar a fost bine-asa) n-ai nevoie de nici o stampila de la vreun doctor pentru carnet. Numai un test la ochi trebuie facut (care se poate face si la optician) si un curs de prim ajutor. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Iar toata mosnegaraia conduce pana nu mai vor sau pot ei, nu sunt impuse nici un fel de controale medicale. Inchipuiti-va ce timp de reactie are cineva trecut de 80 de ani. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
Apr 26 2007, 11:02 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Multumesc mult fetelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Nu stiu ce m-as face fara voi (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
|
Apr 27 2007, 08:59 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 |
neata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nush ce sa zic kalua. si la noi oricum sunt numai de forma analizele. si daca e sa se intample ceva cine e responsabil..? o alta modalitate sa ne usuram de bani. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
| kalua |
Apr 27 2007, 09:41 AM
|
|
Musafir |
'neata! Ma simt cam calcata de tramvai. Cred ca vine de la ziua nasoala de ieri.
Vremea-i minunata, azi se asteapta sa se faca 27 de grade, deci nu poate sa fie decat bine! Eu lucrez luni, dar nu ma deranjeaza. Dupa lucru vom merge intr-o gradina de vara. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) forte, sa ne zici cum au decurs lucrurile. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 11th November 2025 - 07:22 PM |
|
|