![]() ![]() |
| pescarush |
Jun 18 2008, 02:14 PM
|
|
Musafir |
Szi, eu zic ca ajunge daca le-ai trimis datele pe e-mail. Te vor contacta ei, cu siguranta, mai ales daca "arde". Bafta!
|
|
|
|
Jun 18 2008, 02:20 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Da, Szi, asteapta sa te sune ei.
Eu imi pun ordine in poze. Le fac foldere pe photobucket, ca sa fiu sigura ca le am undeva sigur. Ca la ultima formatare a PCului meu am ramas fara o tona de poze (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
|
Jun 18 2008, 02:24 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Pai ei au zis ori pe mail, ori la telefon. Ma gandeam...daca nu ma suna pana maine dupa amiaza, parca i-as suna (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Macar sa stiu o treaba.
|
|
|
|
| lxn |
Jun 18 2008, 02:27 PM
|
|
Musafir |
Am fost la facultate sa ma inscriu pentru licenta, insa fara sa depun si lucrarea in sine. Ce debandada (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
E o caldura afara de te sufoci, m-am facut lac de apa. Vreau primavara inapoiii! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Szi, scrie in mailul lor ca te vor contacta ei, deci just wait (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Jun 18 2008, 02:30 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Szi: Va multumim si va asteptam cu interes!
Contacteaza-i TU! |
|
|
|
| lxn |
Jun 18 2008, 02:32 PM
|
|
Musafir |
Di, eu vazusem in mail fraza asta: "Asteptam sa ne confirmati interesul dumneavoastra la numarul de telefon ... sau la adresa de e-mail ..., urmand ca in cel mai scurt timp sa fiti sunat de unul dintre consultantii nostri pentru discutarea mai multor detalii." Acum, nu stiu ce sa mai zic (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
|
Jun 18 2008, 02:32 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Daca NU iti convine oferta sa compeltezi formularele. Mai romaneste de-atita NU se poate.
|
|
|
|
| pescarush |
Jun 18 2008, 02:33 PM
|
|
Musafir |
Pai i-a contactat pe e-mail. Risti sa creada ca esti disperata, daca-i "asaltezi". Macar asteapta vreo 2-3 zile si apoi poti suna sa intrebi daca au primit e-mailul.
This post has been edited by pescarush: Jun 18 2008, 02:33 PM |
|
|
|
Jun 18 2008, 02:40 PM
|
|
|
Asteptam sa ne confirmati interesul dumneavoastra la numarul de telefon ...
Nu stii cine le sunt hosterii si cum stiu sa izi verifice mailurile- NU STII DACA nu si-au setat casuta de email cu 1 mb SI dupa aia se pling ca nu le intramesajele - stiu io foarte bine ce se intimpla - SUNA-I! Nu te baza numai pe mail! Sa iti mai zic ceva: din peste 12.000 de newslettere trimise de la noi au ajuns la destinatari maxim 2.000 - restul s-au pierdut in filtere de yahoo si CASUTE DE MAIL PERSONALIZATE PROST SETATE. Pesca, io am de-a face zilnic cu oameni care nu stiu sa foloseasca casutele de mail; nu risca absolut nimic. Sint angajator si stiu exact ce tre sa faca: Szi, suna-i sa te asiguri ca au primit mailul. Trimite-mi pls prin pm adresa de mail la care ai trimis mesajul sa vad cine le sint hosterii si ... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ..pricepi tiu restul ca esti fata desteapta. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Si inca ceva: daca la profil pe siteurile de joburi ai adresa de mail de yahoo, schimb-o cu una de gmail: yahoo-ul are niste filtre de tot rahatul si uneori nu ca trimite mesaje legitime in BULK, ci LE STERGE si tu habar nu ai ca ai pierdut un email important! chiar daca expeditorul mesajului este trecut in "adress book"! |
|
|
|
Jun 18 2008, 02:52 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Gata, ti-am urmat sfatul si i-am sunat.
Ca sa nu par disperata, am cerut cu secretara care mi-a trimis mailul si i-am spus ca am trimis informatiile cerute si vroiam sa ma asigur ca le-au primit. A zis ca da si ma vor contacta ei. Deci e in regula au primit.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mersi mult pentru inputuri (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 13th November 2025 - 10:39 PM |
|
|