IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1915 1916 1917 1918 1919 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Cindy
post Jun 19 2008, 11:28 PM
Post #19161

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Iti dai seama..400 euro+intretinerea depasesti lejer 15 milioane! Si pana la urma banii astia pe chirie sunt bani complet aruncati, nu scoti nici un profit din ei.
300 euro pe luna pt apartament mi se pare foarte convenabil, la ce preturi nenorocite sunt acum in Buc! Cum de ai gasit? Ii cunosteai si pe proprietari sau doar prin amicii astia?
Go to the top of the page

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Jun 19 2008, 11:37 PM
Post #19162

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

fratele meu a stat impreuna cu acesti amici pe scara asta si s-au imprietenit cu fosta administratora. la cateva luni dupa ce s-a mutat frate-miu cu mine proprietara lor a vandut apartamentul dar administratora le-a gasit un alt apt in care sa se mute (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de fiecare data cand alfa de vreun apartament care se elibereaza se duce la ei si ii intreaba daca au prieteni care vor sa se mute. s-au mai mutat unii tot pe aceeasi scara dar intre timp s-au mutat. si in cazul nostru a fost la fel. am avut super mult noroc ca nu mai gaseam la banii astia si in zona asta :|

+Quote Post
Philia
post Jun 19 2008, 11:42 PM
Post #19163

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Noapte buna fetelor!

+Quote Post
Cindy
post Jun 19 2008, 11:44 PM
Post #19164

V.I.P.

Mai, daca va mai spune de vreun apart la banii astia sa imi spui si mie! Sau de preferat garsoniera! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Daca te gandesti bine, nici astia nu sunt bani putini..dar (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Mi se pare ca intram iar in discutii serioase, nu?! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Jun 19 2008, 11:44 PM
Post #19165

Membru de Onoare

gudnait poke (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

sweet, daca apare ceva te anunt. eu am super mare noroc ca frate-miu face tot felul de combinatii (e topograf) si scoate banii de chirie numai din asta, fara sa atentam vreunul din noi la salarii. se pare ca m-am obisnuit prea tare sa nu platesc chirie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jun 19 2008, 11:53 PM
Post #19166

V.I.P.

Mai Chinte, dar cate norocuri pe tine! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Te invidiez! Ahh vreau si eu un frate din asta..al meu in afara sa ceara bani si favoruri, altceva nu stie! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bine e si mai mic ca mine, dar arat eu ca o zana cu aripi?!? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si cati ani ziceai ca are fratele tau? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Cate emoticoane vesele intr-o situatie cvasitragica..oare isi face ceaiul Zen efectul?! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Jun 19 2008, 11:54 PM

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Jun 19 2008, 11:56 PM
Post #19167

Membru de Onoare

pai frate-miu are 23 de ani, e mai mic decat mine si castiga mult mai bine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nu-mi cere bani, tot el imi da mie. dar si cand vine cu fitze si figuri imi vine sa il pocnesc. de craciun face spume prin casa ca nu primise decat 30 de bulioane prima in timp ce eu il injuram pe seful meu pentru nenorocitele alea de bonuri :|

+Quote Post
Cindy
post Jun 20 2008, 12:19 AM
Post #19168

V.I.P.

23? i-auzi numai bun pentru mine! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce zodie e?
pai te-ai scos atunci..iti plateste chiria, iti da bani, are grija de tine..ce vrei mai mult? fa-ti datoria de sora protejata si suporta-i fitele cele din cand in cand! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Nu stiu daca e autosugestie..dar am asa o stare de acalmie si beatitudine..honestly (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Jun 20 2008, 12:20 AM

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Jun 20 2008, 12:41 AM
Post #19169

Membru de Onoare

e berbec, te coafeaza? dar sa stii ca e f afurisit cand e vb de femei, are o gramada de fixuri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

si cu ocazia asta ma duc la culcare. noapte buna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jun 20 2008, 12:48 AM
Post #19170

V.I.P.

ehh glumesc si eu, bineinteles (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Ia zi-ne ce fixuri de curiozitate..Tu ca sora trebuie sa i le stii cel mai bine. Dintotdeauna mi s-au parut fascinante gandirea oamenilor si unele fixatii! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar pun pariu ca nu are mai multe decat am eu la barbati! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Bai, eu nu ma culc inca! Daca ma bantuie iar copiii astia?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mai bine nu risc..(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Dar noapte buna tie, Chinte!

This post has been edited by sweet_girl: Jun 20 2008, 01:07 AM

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1915 1916 1917 1918 1919 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th November 2025 - 07:06 PM