![]() ![]() |
Jun 20 2008, 12:22 PM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
Uahahaha, fantana de ciocolata! Stati la coada, ca eu is prima (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) de parca poti sa iei din toate farfuriile deodata (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) facem o pseudo-hora-n jurul mesei neata fetelor la mine sotul meu e cu aspiratul si ce i-o fi fost ieri c-a a facut luna in casa. chiar a exagerat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) aha, stiu, vine soacra-sa peste 3 zile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Jun 20 2008, 12:29 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Aha, si se "autopedepseste"? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Sa va bucurati de vizita! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Jun 20 2008, 12:33 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
Daaaaaaaaaa.
Eu cu bicicleta nu stiu sa merg, dar mai sar elasticu' cu fiica-mea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sunt ca hipopotamul ala roz care era balerina (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Jun 20 2008, 12:41 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Moama, ce mi-e dor sa joc un "elastecu'" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si mie, cand sar, imi zice sotul ca se cutramura pamantul (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
|
| Roxana_ |
Jun 20 2008, 01:02 PM
|
|
Musafir |
Sylvia, ce dezmat pe aici. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Vai ce mai ma distram si eu in copilarie cu elasticu'. Acum nu i-am mai vazut pe pici jucandu-se. Chinte, bafta. Iti tin pumnii. Mama Cleo, cred c-abia o astepti pe mamicuta sa soseasca. Si eu o astept pe a mea, dar vine abia miercurea viitoare. Bine ca vine sora-mea luni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Apropo de ea, se pare ca i s-a stricat aparatul foto si n-o sa mai vad si eu poze frumoase din Cuba (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
|
Jun 20 2008, 01:06 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
gagici, sint in mutari- in jumate de ora imi vin aia cu caratul calabalicului. asa ca desi apar online nu o sa fiu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Jun 20 2008, 01:07 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
Spor la treaba!
|
|
|
|
| Roxana_ |
Jun 20 2008, 01:08 PM
|
|
Musafir |
Spor si acomodare rapida cu noul birou (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
| lxn |
Jun 20 2008, 01:40 PM
|
|
Musafir |
Mnazīua!
Eu mai retusez licenta, acum s-a trezit proful sa-mi spuna ce modificari trebuie sa fac, cu 3 zile inainte de predare (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) M-a sunat astazi un baiat pe care l-am cunoscut acum 8 ani, la caciulata, pe vremea cand aveam 13 anisori (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cica mi-a gasit numarul pe net. Pe vremea aia era innebunit dupa mine si-mi trimitea scrisori si ursuleti de plus la posta (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Cica sa iesim la un suc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) I-am zis ca's cu licenta, poate dupa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (eu's fomeie cuminte, nu ies nicaieri, am zis si eu asa) Nimphe, distractie placuta! Chinte, good luck (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Maat, spor la mutari (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
Jun 20 2008, 01:45 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Spor si tie cu licenta, Lexie (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 13th November 2025 - 04:36 PM |
|
|