IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 191 192 193 194 195 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
roxanica10
post Apr 27 2007, 10:17 AM
Post #1921

Musafir

Forte iti tin pumni...sa dea Dumnezeu sa fie asa cum iti doresti tu!
Szi, mult succes!
Am venit acusica de la doctor si trebuie sa ma apuc de treaba. Si eu lucrez luni, dar nu-i bai.
Si aici e o vreme f frumoasa numai buna de plimbare.
Aseara am terminat 'Invitatia la vals' a lui Drumes si am reusit performanta sa plang in hohote...dar dup-aia am dormit asa de bine...(IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Apr 27 2007, 10:33 AM
Post #1922

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

'Neata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
angeldust
post Apr 27 2007, 11:53 AM
Post #1923

Musafir

Neata.

Pe mine m-a sunat acum o gagica de la Alcatel, ca stiti ca mi-am pus CV-ul si la ei. Si nah luni am fost la un prim test, care era mai mult o formalitate, ca sa intre CV-ul in baza de date si acum trebuie sa merg pe 2 mai la interviu cu cineva de la resurse umane. Daca o sa mearga bine si asta, urmeaza testul tehnic. Acolo e beleaua...ca se da din Java, C, VB si Linux (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ori eu abia o lalai cu Java iar de restul habar nu am (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar nah, ma duc...sa imi fac experienta cu interviurile (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Diana.
post Apr 27 2007, 11:57 AM
Post #1924

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Te duci si ii faci praf... stiu io ce spun! Unde nu am gasit io la Craiova pe cineva ca tine... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Apr 27 2007, 12:10 PM
Post #1925

Musafir

Bravo angelu'...hai fa-i praf pe aia! Lasa...ca nimeni nu s-a nascut invatat, nu trebuie sa fii chiar toba de toate. Si experienta mai multor interviuri te va ajuta si pe viitor. Sa ne tii la curent. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
angeldust
post Apr 27 2007, 12:57 PM
Post #1926

Musafir

Eh mersi pentru votul de incredere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar sunt f obiectiva cand spun ca pentru ce vor astia de la Alcatel nu sunt suficient de pregatita. Momentan ei fac foarte putine angajari si cauta doar din astia care se pricep bine la ceva.

Eh Diana...unde nu gasesc si eu in Tm pe cineva ca tine? Ca as lucra pt tine de placere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Apr 27 2007, 02:22 PM
Post #1927

Musafir

Anjelu', sa stii ca daca li se pare lor ca promiti foarte mult poti da chix la niste teste de specialitate si tot te iau. Tu mai ai si atu-ul tineretii si neexperientei.
Asa ca ai sanse. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Eu nu stiu ce am azi, cred ca hormonii ma trag la vale. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nu s-a intamplat nimic, dar as trage un bocet sa ma racoresc. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
angeldust
post Apr 27 2007, 02:36 PM
Post #1928

Musafir

O fi ceva in aer, ca mai imi zicea o prietena ieri ca ii vine sa planga din nimic (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Hai sa caut niste muzici sa ne mai veselim (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
kalua
post Apr 27 2007, 02:38 PM
Post #1929

Musafir

chiar te rog frumos, angelule. (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)

+Quote Post
fortelady
post Apr 27 2007, 04:50 PM
Post #1930

Musafir

m-am intors.
a fost mai mult decat ok dar am 10000 de nervi, in general, pe viata.
tare as mai omori pe cativa

+Quote Post

2207 Pages V  « < 191 192 193 194 195 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th November 2025 - 06:09 PM