![]() ![]() |
| roxanica10 |
Apr 27 2007, 10:17 AM
|
|
Musafir |
Forte iti tin pumni...sa dea Dumnezeu sa fie asa cum iti doresti tu!
Szi, mult succes! Am venit acusica de la doctor si trebuie sa ma apuc de treaba. Si eu lucrez luni, dar nu-i bai. Si aici e o vreme f frumoasa numai buna de plimbare. Aseara am terminat 'Invitatia la vals' a lui Drumes si am reusit performanta sa plang in hohote...dar dup-aia am dormit asa de bine...(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
Apr 27 2007, 10:33 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
'Neata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
| angeldust |
Apr 27 2007, 11:53 AM
|
|
Musafir |
Neata.
Pe mine m-a sunat acum o gagica de la Alcatel, ca stiti ca mi-am pus CV-ul si la ei. Si nah luni am fost la un prim test, care era mai mult o formalitate, ca sa intre CV-ul in baza de date si acum trebuie sa merg pe 2 mai la interviu cu cineva de la resurse umane. Daca o sa mearga bine si asta, urmeaza testul tehnic. Acolo e beleaua...ca se da din Java, C, VB si Linux (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ori eu abia o lalai cu Java iar de restul habar nu am (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar nah, ma duc...sa imi fac experienta cu interviurile (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
Apr 27 2007, 11:57 AM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Te duci si ii faci praf... stiu io ce spun! Unde nu am gasit io la Craiova pe cineva ca tine... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 27 2007, 12:10 PM
|
|
Musafir |
Bravo angelu'...hai fa-i praf pe aia! Lasa...ca nimeni nu s-a nascut invatat, nu trebuie sa fii chiar toba de toate. Si experienta mai multor interviuri te va ajuta si pe viitor. Sa ne tii la curent. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
| angeldust |
Apr 27 2007, 12:57 PM
|
|
Musafir |
Eh mersi pentru votul de incredere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar sunt f obiectiva cand spun ca pentru ce vor astia de la Alcatel nu sunt suficient de pregatita. Momentan ei fac foarte putine angajari si cauta doar din astia care se pricep bine la ceva.
Eh Diana...unde nu gasesc si eu in Tm pe cineva ca tine? Ca as lucra pt tine de placere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
| kalua |
Apr 27 2007, 02:22 PM
|
|
Musafir |
Anjelu', sa stii ca daca li se pare lor ca promiti foarte mult poti da chix la niste teste de specialitate si tot te iau. Tu mai ai si atu-ul tineretii si neexperientei.
Asa ca ai sanse. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Eu nu stiu ce am azi, cred ca hormonii ma trag la vale. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nu s-a intamplat nimic, dar as trage un bocet sa ma racoresc. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
| angeldust |
Apr 27 2007, 02:36 PM
|
|
Musafir |
O fi ceva in aer, ca mai imi zicea o prietena ieri ca ii vine sa planga din nimic (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Hai sa caut niste muzici sa ne mai veselim (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
| kalua |
Apr 27 2007, 02:38 PM
|
|
Musafir |
chiar te rog frumos, angelule. (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)
|
|
|
|
| fortelady |
Apr 27 2007, 04:50 PM
|
|
Musafir |
m-am intors.
a fost mai mult decat ok dar am 10000 de nervi, in general, pe viata. tare as mai omori pe cativa |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 11th November 2025 - 06:09 PM |
|
|