![]() ![]() |
| scorpirescu |
Jun 20 2008, 04:46 PM
|
|
Musafir |
Tre sa ma pregatesc psichic in seara asta sa-i explic la mama prin telefon cum se foloseste aparatul foto digital. Sper sa nu-mi ia mai mult de 2 ore. Argh. Oare asa enervanti o sa fim si noi cu copii nostri? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ei sa ne explice si noi sa nu pricepem nimic si sa intrebam de 7 ori si apoi tot gresit sa facem? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
Jun 20 2008, 04:53 PM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
scorpi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cine stie cu ce chestii SF apar copii ce sa mai zic de nepoti
eu i-am dat mamei anul trecut o camera digitala, i-am explicat apoi mi-a zis "mai bine stai sa-mi notez. deci acuma ce fac, unde apas? " (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ... si e inginera draga de ea (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ...tiii si vine peste 3 oops 4 zile (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) (IMG:style_emoticons/default/rock.gif) (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif) |
|
|
|
Jun 20 2008, 05:09 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
io nu stiu ce sa mai fac o ora! nu mai are nimeni chef de munc ape aici.ne plimbam dintr-o parte in alta ca niste ametiti!
si am fost avertizata ca luna viitoare, cea de dinainte de vacanta, va fi de cosamr, pentru ca trebuiesc terminate absolut toate lucrarile.. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si avem. nu ne plangem... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
|
| pescarush |
Jun 20 2008, 06:24 PM
|
|
Musafir |
scorpi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) saracii parinti. pe mine ma doare cand ii vad cum imbatranesc si imi amintesc cum erau in stare sa mute muntii din loc pentru noi.
cleo, nici n-ai zis ca-ti vine mamitica. ma bucur pentru tine. am si eu un chef de lucru! mai un pic si sar de pe scaun. sa (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) acasa, ce-ati crezut? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dupa-masa ma duc la masaj, o ora. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
| lxn |
Jun 20 2008, 06:52 PM
|
|
Musafir |
Scorpi, te inteleg perfect (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si eu am probleme cu mamitzul meu, asa-mi face si ea cu tehnologia asta noua. Ii explic de 3 ori, isi noteaza si dupa aia ma suna sa mintrebe ea cum face in programul X si ce urmeaza dupa apsatul pe butonul y (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar tocmai asta-i farmecul, pe mine ma amuza teribil (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Mi-a dat tipul ala mail acu'... ca daca vreau o pauza de la invatat, sa-i spun si sa iesim in oras (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Si toate astea dupa 8 ani... si atunci doar ne-am tinut de mana doua zile si a plecat la el acasa, si mi-a trimis scrisorele de amor inca vreo 3-4 luni (deh, la 13 ani, e suficient) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
| Roxana_ |
Jun 20 2008, 07:27 PM
|
|
Musafir |
Scorpi, s-o vezi pe a mea ce haioasa e...dar acum e maestra in mess, youtube etc.
Lxn, dar te-a 'iubit' baiatu' ala, nu gluma (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Fanny, am auzit si eu de Tibco, dar din pacate nu voi avea timp sa dau pe acolo. Am de lucru la greu, asa ca asta imi va fi principala preocupare de weekend. A nascut amica si vecina mea o fetita sanatoasa, 2.9 kg prin cezariana. Abia astept sa vina ambele acasa sa le facem o vizita. |
|
|
|
| scorpirescu |
Jun 20 2008, 07:39 PM
|
|
Musafir |
Bey, dar i-am dus acasa anu trecut calculatorul meu vechi. Inca are langa calculator hartia pe care si-a notat tot exact: cum se uita sa vada pozele cu noi, cum vede filmuletele cu noi, cum joaca jocuri (a trebuit musai sa-i duc jocuri sa o dezlipesc de langa telenovele sa se uite si tata la tv (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), cum intra sa scrie documente (asta ca sa se invete si ea sa foloseasca). Asta vara cand am fost acasa era un singur fisier word salvat si in care scria "Vasile mi-e dor de tine". Era o perioada in care mama era mai mult singura pentru ca tata lucra tocmai in Arad. Mi-a venit sa plang.
Is amuzanti, mai, nu zic nimic. Dar sa-l fi auzit pe tata cum imi citea la telefon scrisorile in engleza pe care le primeam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A se lua in considerare ca nu are habar de engleza sau orice alta limba straina, deci citit asa cum se scrie. Era mortal, radeam cu lacrimi si trebuia sa-mi mai citeasca o data ca nu reuseam sa aud tot daca radeam intr-una. Tata e unul dintre cei mai amunzati si dulci oameni pe care ii cunosc. Si seamana perfect si la fata (trasaturi si mimica) si la gesturi cu Jack Nicholson. Asa ma distreaza sa ma uit la "As Good as it Gets" pentru ca parca il vad pe tata acolo. |
|
|
|
| Roxana_ |
Jun 20 2008, 07:44 PM
|
|
Musafir |
Scorpi, a mea are state vechi cu jocurile. Ea a invatat un pic de engleza cu jocurile, dar e tare haioasa cum le pronunta.
Oricum, avem niste parinti reusiti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Imi plac povestirile despre parinti. |
|
|
|
| lxn |
Jun 20 2008, 07:59 PM
|
|
Musafir |
Si mie imi plac, mereu ma amuz de micile lor nestiinte (bine, mai mult ale mamei, ca tata e numai cu nasul in computer).
Eu am meditat-o pe mama le engleza si franceza, ce nebunie a fost sa invatam conjugarea la prezent a verbului "to be" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Era ceva de genul: I.... am You... are?!? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) He/She are? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Dar dupa o vreme stia deja mai multe treburi, ma amuzam copios la "mediatii" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Jun 20 2008, 08:05 PM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
cleo, nici n-ai zis ca-ti vine mamitica. ma bucur pentru tine. parca am scris pe undeva anyway pe 25 aterizeaza (IMG:style_emoticons/default/dance1.gif) scorpi hilar (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) imi imaginez " hau are iou? everithhing is fine withhh iou? i am doing fine as iou can see. " (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ah PS vreau sa-i iau mamei un laptop deci la vara avem lectii intensive desi stie cate ceva exersand pe al meu acum il va avea pe al ei (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 13th November 2025 - 03:13 PM |
|
|