![]() ![]() |
Jun 20 2008, 09:41 PM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
fugi si cata ochelarii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ... asa. acu ma vezi? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
asa-i sa ne traisca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
| kalua |
Jun 20 2008, 09:44 PM
|
|
Musafir |
La mine-i invers. Si acum le dau telefoane sa-l intreb pe tata de chestii de chimie (e chimistul familiei), sa-mi traduca din ungureste sau sa-mi spuna la unele nume unguresti care-i numele si prenumele unui om, pe mama mai ales chestii de literatura.
Noi suntem trei generatii si observ ca fiica-mea le explica ce si cum e cu camera digitala bunicilor. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hai sa va spun una buna cu maica-mea, la fotografiatulnormal: mai toate pozele erau "alunecate" in jos, lipsea sfertul de sus pe care-l avusese in vizor. Si ea nu si nu, ca n-a facut nimic, ca doar stie ce-a vazut si oamenii aveau capete si ca aparatul are ceva. Pana la urma am bagat de seama ca apasa prea cu putere pe buton, astfel incat il dadea cu vreo doi centimetri la vale exact in timpul pozatului. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Jun 20 2008, 09:47 PM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
asa facea si mama. treaba grea centratul pozei. am fost acum 2 ani noi 3 fetele, bunica, nepoata si fiica la ocean intr-o alta provincie si-i spuneam sa ne faca poze ...nu va spun cate am in care imi apare juma de picior sau falca sau nu apar deloc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ...in schimb pozele facute de fii-mea (avea 5 ani atunci) sint profesioniste |
|
|
|
Jun 20 2008, 09:50 PM
|
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 |
Abia m-am trezit! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am fost asa obosita saptamana asta ca la ora 6 P.M. am picat lata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Un weekend frumos sa aveti, fetelor! |
|
|
|
| LostWhispers |
Jun 20 2008, 10:03 PM
|
|
Musafir |
am intrat putin sa va citesc , is asa de obosita de la caldura (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , m ati facut sa rad , eu nu am rabdare sa le explic sora mea da,
nu va zic cum umbla mama cu mouse ul, ca sa ajunga cu el dintr un colt in altul dureaza ceva, parca ar picta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Jun 20 2008, 10:06 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Vai, ce m-au amuzat povestile voastre despre parinti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mai ales ca ai mei sunt la mine zilele astea, dar pleaca maine.
Si numai ce ne-am intors din oras. I-am scos la o pizza, ca le era pofta, dar restaurantul la care i-am dus nu avea pizza (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Bine, si-au luat altceva, dar as fi vrut sa le fac o pofta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Eu maine plec la Balea, sa ca va salut si va urez sa aveti un we frumos (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
| lxn |
Jun 20 2008, 10:24 PM
|
|
Musafir |
Pe mine ma doare in gat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Prea multa inghetata si sucuri reci. Am adus artileria grea: bioparox, paracetamol si decasept (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
Nimphe, sa ai un we fain! This post has been edited by lxn: Jun 20 2008, 10:28 PM |
|
|
|
| scorpirescu |
Jun 20 2008, 10:30 PM
|
|
Musafir |
Gata, rezolvat. 50 de minute! Nu-i rau. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am invatat sa facem poze pe automat, sa le derulam sa le vedem si sa stergem cate una. A, si sa scoate bateriile sa le incarcam si sa le punem la loc. Maine ii zi de exersat ca apoi poimaine se merge la mare si tre sa faca poze. Abia astept sa vad ce le iese (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Soapte dulci, invat-o sa joace solitaire ca asa o sa tot exerseze pana ii iese (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu pe ai mei ii vad de paste si de craciun cand merg acasa, iar vara cate o data mai vin ei la Cluj. Aici ii mai nasol, ca tre sa dorm cu ei in camera si nu vreti sa stiti cum sforaie amandoi. Am niste cearcane pana pleaca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) S. |
|
|
|
| angeldust |
Jun 20 2008, 10:32 PM
|
|
Musafir |
ahh ce rau imi pare ca nu am o poza cu tata de cand era tanar....erati pe spate toate (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (ca doar e tata-miu normal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Semana asa putin cu Elvis..brunet ochi albastri alea alea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Acu s-a mai ramolit are burta si din ce in ce mai putin par negru (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dar de aia tot o avut gagici de 20 si ceva pana la 40 si de ani (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
Jun 20 2008, 10:33 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
ma `nervati. cind ma duc acasa iau o poza cu ai mei, sa ma laud si io (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
in tinerete, erau furmosi denuma-numa - tata brunet cu ochi albastri, mama roscata focoasa cu ochi hazel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 13th November 2025 - 01:52 PM |
|
|