IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1922 1923 1924 1925 1926 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Cleo
post Jun 20 2008, 09:41 PM
Post #19231

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

fugi si cata ochelarii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ... asa. acu ma vezi? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

asa-i sa ne traisca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Jun 20 2008, 09:44 PM
Post #19232

Musafir

La mine-i invers. Si acum le dau telefoane sa-l intreb pe tata de chestii de chimie (e chimistul familiei), sa-mi traduca din ungureste sau sa-mi spuna la unele nume unguresti care-i numele si prenumele unui om, pe mama mai ales chestii de literatura.
Noi suntem trei generatii si observ ca fiica-mea le explica ce si cum e cu camera digitala bunicilor. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hai sa va spun una buna cu maica-mea, la fotografiatulnormal: mai toate pozele erau "alunecate" in jos, lipsea sfertul de sus pe care-l avusese in vizor. Si ea nu si nu, ca n-a facut nimic, ca doar stie ce-a vazut si oamenii aveau capete si ca aparatul are ceva. Pana la urma am bagat de seama ca apasa prea cu putere pe buton, astfel incat il dadea cu vreo doi centimetri la vale exact in timpul pozatului. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cleo
post Jun 20 2008, 09:47 PM
Post #19233

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

asa facea si mama. treaba grea centratul pozei. am fost acum 2 ani noi 3 fetele, bunica, nepoata si fiica la ocean intr-o alta provincie si-i spuneam sa ne faca poze ...nu va spun cate am in care imi apare juma de picior sau falca sau nu apar deloc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ...in schimb pozele facute de fii-mea (avea 5 ani atunci) sint profesioniste

+Quote Post
Bia
post Jun 20 2008, 09:50 PM
Post #19234

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Abia m-am trezit! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am fost asa obosita saptamana asta ca la ora 6 P.M. am picat lata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Un weekend frumos sa aveti, fetelor!

+Quote Post
LostWhispers
post Jun 20 2008, 10:03 PM
Post #19235

Musafir

am intrat putin sa va citesc , is asa de obosita de la caldura (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , m ati facut sa rad , eu nu am rabdare sa le explic sora mea da,
nu va zic cum umbla mama cu mouse ul, ca sa ajunga cu el dintr un colt in altul dureaza ceva, parca ar picta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 20 2008, 10:06 PM
Post #19236

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Vai, ce m-au amuzat povestile voastre despre parinti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mai ales ca ai mei sunt la mine zilele astea, dar pleaca maine.
Si numai ce ne-am intors din oras. I-am scos la o pizza, ca le era pofta, dar restaurantul la care i-am dus nu avea pizza (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Bine, si-au luat altceva, dar as fi vrut sa le fac o pofta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Eu maine plec la Balea, sa ca va salut si va urez sa aveti un we frumos (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
lxn
post Jun 20 2008, 10:24 PM
Post #19237

Musafir

Pe mine ma doare in gat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Prea multa inghetata si sucuri reci. Am adus artileria grea: bioparox, paracetamol si decasept (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)

Nimphe, sa ai un we fain!

This post has been edited by lxn: Jun 20 2008, 10:28 PM

+Quote Post
scorpirescu
post Jun 20 2008, 10:30 PM
Post #19238

Musafir

Gata, rezolvat. 50 de minute! Nu-i rau. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am invatat sa facem poze pe automat, sa le derulam sa le vedem si sa stergem cate una. A, si sa scoate bateriile sa le incarcam si sa le punem la loc. Maine ii zi de exersat ca apoi poimaine se merge la mare si tre sa faca poze. Abia astept sa vad ce le iese (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

Soapte dulci, invat-o sa joace solitaire ca asa o sa tot exerseze pana ii iese (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Eu pe ai mei ii vad de paste si de craciun cand merg acasa, iar vara cate o data mai vin ei la Cluj. Aici ii mai nasol, ca tre sa dorm cu ei in camera si nu vreti sa stiti cum sforaie amandoi. Am niste cearcane pana pleaca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
S.

+Quote Post
angeldust
post Jun 20 2008, 10:32 PM
Post #19239

Musafir

ahh ce rau imi pare ca nu am o poza cu tata de cand era tanar....erati pe spate toate (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (ca doar e tata-miu normal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Semana asa putin cu Elvis..brunet ochi albastri alea alea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Acu s-a mai ramolit are burta si din ce in ce mai putin par negru (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dar de aia tot o avut gagici de 20 si ceva pana la 40 si de ani (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jun 20 2008, 10:33 PM
Post #19240

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

ma `nervati. cind ma duc acasa iau o poza cu ai mei, sa ma laud si io (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
in tinerete, erau furmosi denuma-numa - tata brunet cu ochi albastri, mama roscata focoasa cu ochi hazel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1922 1923 1924 1925 1926 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th November 2025 - 01:52 PM