![]() ![]() |
| scorpirescu |
Jun 20 2008, 10:41 PM
|
|
Musafir |
He, si al meu cand o fost tanar era mandru fisior brunet ca pana corbului, tras prin inel, ochii negri. Daca-i vorba eu cu el seman (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Imediat dupa ce s-o insurat si s-o rotunjit un pic semana cu Bobby din Dallas. A mers in 2 ani la rand la Hotel Alfa, Saturn si a doua oara l-a recunoscut receptionera: "Pe dumneavoastra va recunosc. Ati mai fost si anul trecut, asa-i?" "Da" "V-am recunoscut ca semanati cu Bobby din Dallas". De atunci se faleste mama intr-una cu el (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Era in voga serialul. Sa va zic ca am o vara nascuta pe vremea aia pe care o cheama Pamela?(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
| angeldust |
Jun 20 2008, 10:53 PM
|
|
Musafir |
Ai mei au o poza super soada, dinainte de casatorie, in care tata avea putin plete, pantaloni din aia evazati si o tinea asa strengareste pe mama-mea pe dupa cap....si mama-mea trasa la minijupa, tunsa bob din ala cu breton cum se purta pe atunci...mi se pare f funny poza aia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
| LostWhispers |
Jun 20 2008, 11:20 PM
|
|
Musafir |
no, sa ma laud si eu: mama avea parul mai sus putin de umeri , blond vopsit ( ea e satena) si le purta in bucle a la marlyn manroe (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) iar tata brunet cu parul natural putin ondulat asta pana dupa 30 cand a inceput sa cheleasca si sa incarunteasca
edit later avea si mustata si perciuni grosi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) acum nu mai are cand s a insurat a renuntat la ele ca azis mama ca nu l ia asa (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) This post has been edited by LostWhispers: Jun 20 2008, 11:23 PM |
|
|
|
Jun 20 2008, 11:28 PM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
tata are ochii verzi sac! brunetel cu ochii verzi. eeeeh?
a fost o faza faina...eram intr-a 11-a sau a12-a si vorbeam cu o prietena in fata blocului si-apare tata (care nu si-a arat anii muuult timp de fapt nici acum nu-i arata) si ma duc putin spre el sa vorbim. pe colega mea a salutat-o doar. si ea ma intreaba-i "CINE-I tipul asta?????" eu "de ce? " ea "moooooamaaa ce fain ii" eu "bey, potoleste-te. ce esti nebuna? e TATA" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) turcii cu croatii e meci de meci. asta da fotbal! turcii merg mai departe. au rasturnat totul in secunde. |
|
|
|
| kalua |
Jun 20 2008, 11:29 PM
|
|
Musafir |
Cre' ca asta-i poza pe la 21 de ani, cand a terminat facultatea. Nu seamana cu niciun star (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) si are o mutra mai dracoasa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_8350.jpg) |
|
|
|
| rozy |
Jun 20 2008, 11:31 PM
|
|
Musafir |
daaa...dracoasa indeed (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
semeni leit cu el (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
| kalua |
Jun 20 2008, 11:32 PM
|
|
Musafir |
Meciul cu turcii a fost apa de ploaie, toate cele 90 minute. Numai prelungirile au fost tari. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Imi inchipui ce-i acum pe Leopoldstr. in München. Si semifinala Turcia-Germania va fi un derby. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
Jun 20 2008, 11:37 PM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
inseamna ca asteptau s-ajung eu acasa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ...am prins fix de la golul croatilor (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
sa-ti traisca taticul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) deci ochii albastru turcoaz de-acolo vin. |
|
|
|
| scorpirescu |
Jun 20 2008, 11:40 PM
|
|
Musafir |
(IMG:style_emoticons/default/w000t.gif) uaaaaattt??? I-au batut turcii pe croati??? Mai, dar erau buni croatii... toti ii laudau ca ce fain au jucat in grupe. Turcii pare-se ca au o strategie sa rastoarne situatiile in ultimile minute (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cool, bravo lor!
Olandezii si italienii ce au facut? Sau cand joaca? |
|
|
|
| kalua |
Jun 20 2008, 11:41 PM
|
|
Musafir |
Ai prins fix momentele culminante. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Tata era usor grizonat la 20 de ani si cu ochi albastri. Da' si mama tot albastri-i are. Hai sa ne traiasca parintii si sa avem parte cat mai mult de ei, sanatosi! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 13th November 2025 - 01:42 PM |
|
|