![]() ![]() |
Jun 20 2008, 11:43 PM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
Kari here here (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) ...sa ne!
scorpi io acus ma dau rotunda cu fotbalul c-am prins secventele astea faine, mai departe habar n-am. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ...da' stau la panda (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
| Roxana_ |
Jun 20 2008, 11:53 PM
|
|
Musafir |
Vai gagici ce m-au distrat povestile voastre despre parinti. Al meu padre arata ca un om normal la tinerete, acusica-i mic si gras (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Scorpi, bine c-ai scos-o la capat. Maica-mea e cea mai buna prietena cu al meu (amandoi is cu jocurile) si cand are o problema il dau pe el la telefon. Al meu e plin de tact si rabdare si chiar il distreaza intrebarile ei. Eu am adormit devreme, pe la 9 cred, nici n-am mai mancat de seara si m-am trezit exact inainte de loviturile de la 11m. Nu tineam in mod deosebit cu nici o echipa, dar mi s-a facut mila de croati cum zaceau la pamant dupa 11 m. Pe mine ma intereseaza indeosebi meciul Italia-Spania si acolo tin cu spaniolii, ca tare jegosi mai sunt italienii astia. Imi citeau colegele azi niste titluri de ziar din Italia si mi s-a facut scarba. Kari si eu zic ca semeni cu tatal tau. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Fetele cam seamana cu tatii. Angelu' ma facusi curioasa. |
|
|
|
Jun 21 2008, 12:03 AM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Pe mine ma doare genunchiul sting de mor de la belitura de ieri. Azi a inceput sa supureze si l-am tratat cu antibiotic.
|
|
|
|
| Roxana_ |
Jun 21 2008, 12:05 AM
|
|
Musafir |
Dar ce-ai patit Di? Parca penicilina V ne punea mamai-mea cand ne zdreleam, in copilarie si ne mai dadea si cu tetraciclina.
|
|
|
|
| kalua |
Jun 21 2008, 12:07 AM
|
|
Musafir |
Ai un pansament-spray? Mie mi se par bune alea si cred ca ti-ar face bine maine, cand sigur te duci la despachetat si aranjat in noul birou.
Maine are premiera in Germania Sandero-ul si se vorbeste pana acum mult si frumos de el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Jun 21 2008, 12:12 AM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Am fost ieri in piata si m-a darmnat un idiot care alerga uitindu-se in spate. Am genunchiul sting cu ditamai julitura, plasturele de 10cm/10cm nu o acopera. Ustura si doare si nici nu pot folosi articulatia. Mi-am toaletat julitua ieri cu rivanol si am pus plasture dar dimineata supura desi peste noapte am lasat-o fara plasture , sa se aeriseasca. A fost azi rox a mea la farmacie si mi-a luat un spray cu oxitetraciclina si e ceva mai bine dar tot e naspa.
cica au adus Sandero si la craiova si s-a bulucit lumea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
| Roxana_ |
Jun 21 2008, 12:18 AM
|
|
Musafir |
Da...e cam mare suprafata juliturii. Ar trebui s-o lasi fara pansament, peste zi, cand nu stai in praf, ca se vindeca mai repede.
Of, ce idiot, sa nu se uite peste cine da. |
|
|
|
Jun 21 2008, 12:19 AM
|
|
|
Am lasat-o deja. Cind ies insa cu treaba in oras prefer insa sa o acopar.
ustura afurisenia... |
|
|
|
| Roxana_ |
Jun 21 2008, 12:20 AM
|
|
Musafir |
Cred (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Imi pare tare rau!
|
|
|
|
Jun 21 2008, 12:21 AM
|
|
|
Din spate a venit si cum nu am ochi in ceafa, nu am avut cum sa ma feresc... am jurat ca nu mai calc in piata dimineata cite zile oi avea; nu stii ce la sa te uiti prima data- la geanta (politia doarme!), la gaurile de pe jos, la cine alearga sau da peste tine cu toata intentia...
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 13th November 2025 - 12:19 PM |
|
|