IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1924 1925 1926 1927 1928 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Cleo
post Jun 20 2008, 11:43 PM
Post #19251

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Kari here here (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) ...sa ne!

scorpi io acus ma dau rotunda cu fotbalul c-am prins secventele astea faine, mai departe habar n-am. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ...da' stau la panda (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post Jun 20 2008, 11:53 PM
Post #19252

Musafir

Vai gagici ce m-au distrat povestile voastre despre parinti. Al meu padre arata ca un om normal la tinerete, acusica-i mic si gras (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Scorpi, bine c-ai scos-o la capat. Maica-mea e cea mai buna prietena cu al meu (amandoi is cu jocurile) si cand are o problema il dau pe el la telefon. Al meu e plin de tact si rabdare si chiar il distreaza intrebarile ei.

Eu am adormit devreme, pe la 9 cred, nici n-am mai mancat de seara si m-am trezit exact inainte de loviturile de la 11m. Nu tineam in mod deosebit cu nici o echipa, dar mi s-a facut mila de croati cum zaceau la pamant dupa 11 m. Pe mine ma intereseaza indeosebi meciul Italia-Spania si acolo tin cu spaniolii, ca tare jegosi mai sunt italienii astia. Imi citeau colegele azi niste titluri de ziar din Italia si mi s-a facut scarba.

Kari si eu zic ca semeni cu tatal tau. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Fetele cam seamana cu tatii. Angelu' ma facusi curioasa.

+Quote Post
Diana.
post Jun 21 2008, 12:03 AM
Post #19253

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Pe mine ma doare genunchiul sting de mor de la belitura de ieri. Azi a inceput sa supureze si l-am tratat cu antibiotic.

+Quote Post
Roxana_
post Jun 21 2008, 12:05 AM
Post #19254

Musafir

Dar ce-ai patit Di? Parca penicilina V ne punea mamai-mea cand ne zdreleam, in copilarie si ne mai dadea si cu tetraciclina.

+Quote Post
kalua
post Jun 21 2008, 12:07 AM
Post #19255

Musafir

Ai un pansament-spray? Mie mi se par bune alea si cred ca ti-ar face bine maine, cand sigur te duci la despachetat si aranjat in noul birou.

Maine are premiera in Germania Sandero-ul si se vorbeste pana acum mult si frumos de el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jun 21 2008, 12:12 AM
Post #19256

Fondator eLady.ro

Am fost ieri in piata si m-a darmnat un idiot care alerga uitindu-se in spate. Am genunchiul sting cu ditamai julitura, plasturele de 10cm/10cm nu o acopera. Ustura si doare si nici nu pot folosi articulatia. Mi-am toaletat julitua ieri cu rivanol si am pus plasture dar dimineata supura desi peste noapte am lasat-o fara plasture , sa se aeriseasca. A fost azi rox a mea la farmacie si mi-a luat un spray cu oxitetraciclina si e ceva mai bine dar tot e naspa.

cica au adus Sandero si la craiova si s-a bulucit lumea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Jun 21 2008, 12:18 AM
Post #19257

Musafir

Da...e cam mare suprafata juliturii. Ar trebui s-o lasi fara pansament, peste zi, cand nu stai in praf, ca se vindeca mai repede.
Of, ce idiot, sa nu se uite peste cine da.

+Quote Post
Diana.
post Jun 21 2008, 12:19 AM
Post #19258

Fondator eLady.ro

Am lasat-o deja. Cind ies insa cu treaba in oras prefer insa sa o acopar.

ustura afurisenia...

+Quote Post
Roxana_
post Jun 21 2008, 12:20 AM
Post #19259

Musafir

Cred (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Imi pare tare rau!

+Quote Post
Diana.
post Jun 21 2008, 12:21 AM
Post #19260

Fondator eLady.ro

Din spate a venit si cum nu am ochi in ceafa, nu am avut cum sa ma feresc... am jurat ca nu mai calc in piata dimineata cite zile oi avea; nu stii ce la sa te uiti prima data- la geanta (politia doarme!), la gaurile de pe jos, la cine alearga sau da peste tine cu toata intentia...

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1924 1925 1926 1927 1928 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th November 2025 - 12:19 PM