![]() ![]() |
| Roxana_ |
Jun 21 2008, 12:27 AM
|
|
Musafir |
Politia a cam dormit din-totdeauna, indiferent de loc.
Ai grija de tine. Eu depun armele, ma duc la somn; maine ma trezesc devreme c-am de lucru. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
| kalua |
Jun 21 2008, 12:33 AM
|
|
Musafir |
De-aia ziceam de pansament-spray pentru peste zi, ala poti sa-l dai pe cat loc ai nevoie. Si nici nu se vede. Si mai si ajuta la vindecare, nu acopera numai.
|
|
|
|
Jun 21 2008, 12:34 AM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Somn usor!
Mie mi-i groaza, ca nici ieri noapte nu m-am putut odihni bine din cauza picorului. |
|
|
|
| kalua |
Jun 21 2008, 12:45 AM
|
|
Musafir |
Noapte buna!
|
|
|
|
Jun 21 2008, 12:51 AM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Kari, de la farmacie mi-au zis sa ma dau de cel putin 6 ori pe zi.
|
|
|
|
Jun 21 2008, 02:40 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Zilele astea sunt zile dedicate familiei, nu?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ieri, Chinte a povestit despre frate, acum voi de parinti! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ce dragut....
Angel, observ ca tu esti mai mult cu tatal..de mama ta nu prea ne-ai povestit..in schimb de el stim ca e un cassanova chipes sau a fost? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Oare pentru ca vrei sa ii urmezi exemplul in versiune feminina? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Tare faza cu poza din vremurile alea funky! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Scorpi, chiar ca seamana tatal tau cu Jack Nicholson. Inainte erau concursuri cu sosii ale vedetelor, sigur castigati ceva daca trimitea! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Kalua, ce privire taioasa are tatal tau! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cand se uita la o femeie, cred ca i se inmuiau aleia picioarele de tot! Sa ne traiasca sanatosi mult timp de acum incolo, fetelor! Chinte, cum a fost la interviu? Sa ne dai raportul! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Noapte buna va spun si eu..e aproape 4! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
Jun 21 2008, 06:57 AM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Dar buna dimineata nu zice nimeni, bre? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Na, ca va zic eu: Neatza buna!
|
|
|
|
Jun 21 2008, 08:21 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
'Neata si de la mine!
Sa va traiasca parintii! Si ca sa ma laud si eu cu ai mei, ca sunt frumosi foc (iar eu eu seman leit cu ei (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ) . Sunt asa tinerei ca saptamana trecuta cand au venit la mine, le-a zis portarul ca ce frumos e cand vin fratii in vizita (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Si eram la un moment dat cu maica-mea pe strada, ne-au claxonat unii si ne-au chemat la o plimbare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cu pc-ul amandoi, taica-meu e expert, iar maica-mea invatacel. Dar fain e la taica-meu ca are nevoie de termeni noi si am suna de cate 3 ori pe zi sa am intrebe cum se zice la x, sau ce inseamna y (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Radeau fetele din camera cu lacrimi la inceput (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
| scorpirescu |
Jun 21 2008, 10:11 AM
|
|
Musafir |
Buna dimineata, soare! Maat, pune niste unguent de galbenele. Sa vezi ce repede se vindeca. Din cunostintele de engleza ale parintilor mei: Mama are "iceberg"-uri pe masina. |
|
|
|
Jun 21 2008, 11:22 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Hello!
Eu am facut curatenie in debara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (a se citi camera de camin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) si am aflat o veste taaare de tot (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) incepand de azi si pan' pe 9 iulie o sa avem un nou COLEG de camera (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) E un prieten bun de-al fetelor, care a ramas fara locuinta si pana termina cu sesiunea se muta aci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si partea cea mai interesanta e ca singura data cand ne-am vazut, a incercat sa se deie la mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cred ca o sa fie distractie mare pe-aci (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 13th November 2025 - 12:06 PM |
|
|