IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1925 1926 1927 1928 1929 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Roxana_
post Jun 21 2008, 12:27 AM
Post #19261

Musafir

Politia a cam dormit din-totdeauna, indiferent de loc.
Ai grija de tine.
Eu depun armele, ma duc la somn; maine ma trezesc devreme c-am de lucru.
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Jun 21 2008, 12:33 AM
Post #19262

Musafir

De-aia ziceam de pansament-spray pentru peste zi, ala poti sa-l dai pe cat loc ai nevoie. Si nici nu se vede. Si mai si ajuta la vindecare, nu acopera numai.

+Quote Post
Diana.
post Jun 21 2008, 12:34 AM
Post #19263

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Somn usor!
Mie mi-i groaza, ca nici ieri noapte nu m-am putut odihni bine din cauza picorului.

+Quote Post
kalua
post Jun 21 2008, 12:45 AM
Post #19264

Musafir

Noapte buna!

+Quote Post
Diana.
post Jun 21 2008, 12:51 AM
Post #19265

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Kari, de la farmacie mi-au zis sa ma dau de cel putin 6 ori pe zi.

+Quote Post
Cindy
post Jun 21 2008, 02:40 AM
Post #19266

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Zilele astea sunt zile dedicate familiei, nu?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ieri, Chinte a povestit despre frate, acum voi de parinti! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ce dragut....
Angel, observ ca tu esti mai mult cu tatal..de mama ta nu prea ne-ai povestit..in schimb de el stim ca e un cassanova chipes sau a fost? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Oare pentru ca vrei sa ii urmezi exemplul in versiune feminina? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Tare faza cu poza din vremurile alea funky! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Scorpi, chiar ca seamana tatal tau cu Jack Nicholson. Inainte erau concursuri cu sosii ale vedetelor, sigur castigati ceva daca trimitea! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Kalua, ce privire taioasa are tatal tau! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cand se uita la o femeie, cred ca i se inmuiau aleia picioarele de tot!
Sa ne traiasca sanatosi mult timp de acum incolo, fetelor!

Chinte, cum a fost la interviu? Sa ne dai raportul! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Noapte buna va spun si eu..e aproape 4! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jun 21 2008, 06:57 AM
Post #19267

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Dar buna dimineata nu zice nimeni, bre? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Na, ca va zic eu: Neatza buna!

+Quote Post
Philia
post Jun 21 2008, 08:21 AM
Post #19268

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

'Neata si de la mine!
Sa va traiasca parintii!
Si ca sa ma laud si eu cu ai mei, ca sunt frumosi foc (iar eu eu seman leit cu ei (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ) . Sunt asa tinerei ca saptamana trecuta cand au venit la mine, le-a zis portarul ca ce frumos e cand vin fratii in vizita (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Si eram la un moment dat cu maica-mea pe strada, ne-au claxonat unii si ne-au chemat la o plimbare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Cu pc-ul amandoi, taica-meu e expert, iar maica-mea invatacel. Dar fain e la taica-meu ca are nevoie de termeni noi si am suna de cate 3 ori pe zi sa am intrebe cum se zice la x, sau ce inseamna y (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Radeau fetele din camera cu lacrimi la inceput (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Jun 21 2008, 10:11 AM
Post #19269

Musafir

Buna dimineata, soare!

Maat, pune niste unguent de galbenele. Sa vezi ce repede se vindeca.

Din cunostintele de engleza ale parintilor mei: Mama are "iceberg"-uri pe masina.

+Quote Post
Philia
post Jun 21 2008, 11:22 AM
Post #19270

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Hello!
Eu am facut curatenie in debara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (a se citi camera de camin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) si am aflat o veste taaare de tot (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) incepand de azi si pan' pe 9 iulie o sa avem un nou COLEG de camera (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) E un prieten bun de-al fetelor, care a ramas fara locuinta si pana termina cu sesiunea se muta aci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si partea cea mai interesanta e ca singura data cand ne-am vazut, a incercat sa se deie la mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cred ca o sa fie distractie mare pe-aci (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1925 1926 1927 1928 1929 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th November 2025 - 12:06 PM